Now Reading
10 Produk Polident Yang Terkenal Dan Alternatifnya

10 Produk Polident Yang Terkenal Dan Alternatifnya

Polident

Polident menawarkan produk perawatan gigi palsu yang diformulasikan untuk memberikan keselesaan dan kesihatan pada gigi untuk para pengguna gigi palsu lengkap atau parsial. Produk direka khas untuk memberikan kesesuaian yang kuat untuk gigi palsu, meningkatkan kesihatan, dan memberikan kestabilan pada gigi palsu.

Produk telah mendapat kepercayaan dari orang ramai yang telah menggunakannya. Perekat gigi palsu memberikan cengkeraman kuat sepanjang hari agar gigi terpasang dengan kuat yang dapat  membantu menjaga partikel makanan agar tidak menyelip ke dalam celah gigi palsu anda.

Untuk membeli produk hilang , sila layari healthmart.co, penaja kami yang menjual produk kesihatan yang bermutu and asli. Terima kasih atas sokongan anda.

Polident 3-Minute Denture Cleanser

RM9.90

Polident Express hanya 3 minit untuk membasmi kotoran pada gigi palsu. Sistem pembersihan anti-bakteria. Gigi palsu akan lebih segar dan mengembalikan keputihan pada gigi palsu secara semula jadi. Ia juga dapat membantu anda lebih selesa dengan gigi palsu anda.

Polident Denture Adhesive Flavor Free Cream 60s

RM19.70

 • Bebas dari warna dan perisa tiruan.
 • Tidak akan mengganggu rasa makanan kegemaran anda
 • Tahan sehingga 12 jam

Polident Fresh Active Overnight Whitening Denture Cleanser

RM18.80

 • Anti-bakteria
 • Membasmi bakteria yang menyebabkan bau mulut
 • Meninggalkan gigi palsu anda tiga kali ganda kesegaran
 • Mengekalkan keputihan semula jadi pada gigi palsu
 • Membersihkan tempat-tempat yang tidak dapat dibersihkan menggunakan berus gigi

Polident for Partials Clean Protect Cleanser Tablets

RM372.85

Tiga kali ganda kesegaran mint. Membersihkan permukaan separa logam dan penahan ortodontik. Membunuh 99.9% bakteria penyebab bau mulut

Polident Smokers Antibacterial Denture Cleanser Effervescent

RM162.74

Polident Smokers ini khas diformulasikan untuk mengatasi masalah bau atau kotoran yang disebabkan oleh tembakau yang degil hanya dalam 15 minit sahaja. Membunuh 99.99% kuman penyebab bau mulut dan meninggalkan kesegaran bau mint. Ia juga menjadikan gigi palsu anda lebih bersih malah mencerahkan gigi palsu anda.

Fixodent

RM100.00

Fixodent merupakan jenama pelekat gigi palsu yang disyorkan oleh doktor gigi # 1. Ia membantu mengelakkan makanan tergelincir dan membantu menjauhkan makanan di antara gigi palsu dan gusi. Ia sesuai untuk gigi palsu penuh dan separa gigi palsu. Ia juga bebas dari perasa dan pewarna, sambil menjamin kesesuaian dan daya tahan yanglama. Kini anda boleh ketawa, bercakap, makan, dan minum dengan selesa dan yakin dengan Fixodent.

Polident Fresh Mint

RM9.00

Polident Fresh Mint Perekat gigi palsu yang boleh  memberikan cengkeraman kuat sepanjang hari agar gigi terpasang dengan kuat yang dapat  membantu menjaga partikel makanan agar tidak menyelip ke dalam celah gigi palsu anda. Gigi tiruan yang terpasang kuat dapat memberi anda waktu lebih untuk terhubung dengan hal-hal yang lebih penting dalam hidup Anda. Jika Anda mencari penahan 3D yang terlihat alami, tidak perlu mencari lebih jauh. Polident Krim Perekat Gigi Tiruan memberi Anda penahan 3D, dan bebas dari zinc. 

Poligrip Denture Adhesive Cream

RM9.00

Poligrip dapat meningkatkan pengekalan gigi palsu didalam mulut.Ia juga meningkatkan kestabilan dan meningkatkan daya gigitan dengan lebih kuat. Bukan itu sahaja, ia juga memberikan keselesaan dan kesesuain gigi palsu. Poligrip juga selamat digunakan dengan bebas pewarna, zinc dan dapat tahan dengan lebih lama.

Fitty Dent

RM25.00

Krim pelekat gigi palsu Fitty Dent adalah formula yang berkualiti tinggi dan menyediakan ikatan yang tahan lama dan kuat di antara gusi dan gigi palsu. Ia menyediakan ikatan yang kuat selama lebih 12 jam. Ini adalah satu-satunya pelekat berjenis cecair untuk gigi palsu dan tidak mudah larut dengan minuman atau air liur. Pelekat ini disediakan oleh doktor gigi dan universiti terkenal. Ia direka untuk bahagian atas serta bawah dan memegang gigi palsu dalam tempoh masa yang lama dengan mencegah gigi palsu daripada tergelincir atau tergelongsor . Ia tidak mempunyai apa-apa bau busuk atau rasa. Selain itu, ia juga adalah bebas daripada zink.

Efferdent Denture Cleanser Tablets

RM142.42

Efferdent Denture merupakan pencuci gigi palsu. Menjadikan gigi palsu anda lebih segar dan bersih dengan bahan penambah rasa mint. Efferdent Denture dapat menghilangkan kotoran yang sukar dicapai oleh berus gigi biasa. Dirumus khas melawan penumpukan plak dan membunuh kuman dan bakteria 99.9% penyebab bau.

polident

Y-Kelin Denture Cleansing Tablet

RM24.00

Membasmi bakteria dan kuman yang boleh menyebabkan bau mulut. Manjaga gigi palsu anda secara alami. Menghilang kotoran dan plak pada gigi palsu dengan cepat. Gigi plasu anda akan menjadi lebih segar dan bersih

polident

Denture Cleanser 32 Tab By Secure Denture Adhesive

RM172.51

Anti bakteria dengan Baking Soda. Membunuh kuman yang menyebabkan bau dan plak. Menghilangkan kotoran daripada gigi palsu. Ia juga sesuai digunakan pada Removable Braces.

polident

Cofoe Denture & Reatiner Cleaning Tablets  

RM23.18

 • Anti-bakteria
 • Pembersihan secara mendalam
 • Meninggalkan nafas yang segar
 • Ia juga sesuai untuk membersihkan ortodontik dan Invisible braces

Novopin Dent Clear Denture Cleanser Tablets

RM50.00

 • Dirumuskan daripada Enzim
 • Membunuh bakteria dengan lebih berkesan daripada ubat gigi biasa
 • .Pembesersihan yang mendalam dan berkesan dalam membantu untuk mengembalikan gigi palsu ke warna asalnya.
 • Membasmi 99.9% bakteria penyebab bau mulut.
error: Content is protected !!