Now Reading
10 Produk NARUKO yang Popular dalam Pasaran dan Alternatifnya

10 Produk NARUKO yang Popular dalam Pasaran dan Alternatifnya

Naruko

NARUKO ialah salah satu jenama di bawah syarikat Niuer dan diasaskan pada tahun 2002 oleh Niu Er. NARUKO berasal dari negara Taiwan dan menghasilkan produk-produk yang diperbuat daripada kualiti yang tinggi, kawalan kualiti yang ketat dan pengilangan yang terkini. Produk-produk penjagaan wajah seperti pencuci muka, pelembap dan serum telah dihasilkan dalam pelbagai variasi seperti JingCheng, Fruit Enzyme, Magnolia, Lupin dan Rose.

NARUKO [ampm] 10 peptide total-defense sunscreen SPF50

RM55.00

[ampm] 10 peptide total-defense sunscreen SPF50 50ml NARUKO ialah sesuai untuk semua jenis kulit dan disyorkan terutamanya kepada kulit yang kusam dan dipenuhi dengan garisan halus . Ia mengandungi 10 jenis peptides yang berbeza seperti hexapeptide, peptide asid hyaluronik dan tripeptide anti kedut. Antara kebaikan produk ini ialah memutihkan dan mencerahkan kulit, melembapkan kulit, membaiki kulit dan menghalang penuaan daripada berlaku.

Laneige Light Sun Fluid SPF50+ PA+++ 50ml

RM95.00

Laneige Light Sun Fluid SPF50+ PA+++ 50ml ialah pelindung matahari berbentuk stik dan menjadikannya mudah digunakan di mana-mana sahaja. Laneige Light Sun Fluid SPF50+ PA+++ 50ml menghasilkan kesan matte yang ringan pada langkah akhir penjagaan kulit atau selepas bersolek dengan memakainya di atas solekan. Antara kebaikan produk ini ialah melindungi daripada UV di setiap tempat dengan efisien, memastikan kulit kelihatan matte pada setiap masa dan memastikan kulit tetap lembap walaupun berada dalam keadaan kering.

Tea Tree Anti-Acne Sunscreen SPF50 30ml NARUKO

RM49.00

Tea Tree Anti-Acne Sunscreen SPF50 30ml NARUKO ialah pelindung matahari. Produk ini sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit berminyak, kombinasi dan berjerawat. Masalah kekusaman, jerawat dan pori yang besar dapat diatasi dengan penggunaan produk ini. Antara kebaikann produk ini ialah menghalang kulit daripada kerosakan selaharan matahari, meratakan warna kulit, melindungi kulit, melambatkan kesan penuaan dan memberikan kesan yang sejuk pada kulit.

Mamonde Everyday Sun Stick 20g

RM72.00

Mamonde Everyday Sun Stick 20g ialah pelindung matahari buatan Korea dan boleh digunakan untuk semua jenis kulit. Produk ini boleh digunakan untuk muka serta badan serta meninggalkan kesan matte pada pemakai. Antara Mamonde Everyday Sun Stick 20g ialah boleh digunakan secara mudah di mana-maan sahaja dan menyediakan perlindungan yang efektif untuk kulit daripada sinaran UV. Ekstrak kapas, madecassocide dan ekstrak calendula juga terkandung dalam produk ini.

Tea Tree Refresh Cooling Sunscreen SPF50 50ml NARUKO

RM69.00

Tea Tree Refresh Cooling Sunscreen SPF50 50ml NARUKO ialah pelindung matahari dan sesuai diamalkan oleh semua jenis kulit termasuklah kulit kombinasi, berminyak dan berjerawat. Antara kebaikan produk ini ialah menguatkan penghadang semulajadi dan menghalang penuaan, menjadikan kulit rasa lebih segar dan lembut, menghilangkan kesan hitam dan tidak sekata pada kulit, menenangkan iritasi, membuang sel kulit mati, menghalang pori-pori daripada tersumbat dan menghalang jerawat.

Innisfree Blueberry Rebalancing Sun Cream SPF45 PA+++ 40ml

RM44.00

Innisfree Blueberry Rebalancing Sun Cream SPF45 PA+++ 40ml ialah pelindung matahari yang menyediakan perlindungan daripada UV dan hidrasi yang cukup untuk melembapkan dan selesakan kulit. Innisfree Blueberry Rebalancing Sun Cream SPF45 PA+++ 40ml diperbuat daripada bahan-bahan yang terpilih untuk kegunaan seharian. Sehubungan dengan itu, produk ini akan membayangkan cahaya atas kulit untuk hentikannya daripada diresap masuk.

[ampm] Hyaluronic Acid Hydrating Suncreen SPF50 50ml

RM79.00

[ampm] Hyaluronic Acid Hydrating Suncreen SPF50 50ml NARUKO ialah pelindung matahari dan sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit yang kering. Antara kebaikan produk ini melindungi kulit daripada pancaran matahari, menguatkan penghadang kulit, menghidratkan kulit untuk melembutkan dan melicinkan kulit dan menggantikan kelembapan yang hilang. Produk ini juga dilengkapi dengan komponen penting seperti niacinamide, vitamin b5, PENTAVITIN, Butyl Methoxydibenzoylmenthane dan Sodium Hyaluronate.

Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF50+ 50g

RM33.90

Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF50+ 50g ialah pelindung matahari yang berteksturkan gel yang mampu memberikan sensai yang dingin dan menyegarkan untuk lindungan harian daripada sinar UV. Teksturnya yang tidak melekit dan berminyak menjadikannya sesuai untuk dipakai sebelum alat solek. Jeli Diraja, Asid Hyaluronik dan campuran Esen Citrus dalam kandungan pelindung matahari ini dijadikan sebagai bahan yang melembapkan kulit untuk tekstur kulit yang lebih rata dan kulit sentiasa dihidrasikan.

Jing Cheng Ultra Hydrating UV Shield SPF50 50ml NARUKO

RM228.00

Jing Cheng Ultra Hydrating UV Shield SPF50 50ml NARUKO ialah pelindung matahari dan sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit kering, dehidrasi dan tidak sekata. Jing Cheng Ultra Hydrating UV Shield SPF50 50ml mempunyai banyak kebaikan seperti melegakan iritasi dan ketidak selesaan, menguatkan penghadang kulit terhadap ancaman luar, menyediakan hidrasi yang berpanjangan untuk melembutkan kulit dan meningkatkan tahap kelembapan kulit.

L’Oreal Paris UV Perfect Matte & Fresh SPF50+ 15ml

RM24.90

L’Oreal Paris UV Perfect Matte & Fresh SPF50+ 15ml ialah pelindung matahari yang mempunyai sprektum yang luas dan menghalang 98% peratus daripada tembusan sinar UV dan diperkayakan dengan tanah liat Kaolin untuk mengurangkan penghasilan sebum dan menyerap minyak-minyak yang berlebihan. Ia juga diformulasikan dengan anti pencemaran untuk melindungi kulit daripada partikel-partikel mikro pencemaran dan bebas daripada 100% minyak. Selan itu, ia menahan kelembapan hingga 80%.

error: Content is protected !!