Now Reading
10 Produk Mederma Untuk Penjagaan Kulit Dan Alternatifnya

10 Produk Mederma Untuk Penjagaan Kulit Dan Alternatifnya

Mederma

Mederma direka untuk menghilangkan dan menguruskan kesan parut secara efektif dan cepat. Kulit kita sering terdedah dengan persekitaran yang dapat meninggalkan kesan parut pada kulit. Selain produk untuk menghilangkan parut, Mederma juga  turut menghasilkan produk penjagaan kulit. Justeru itu, untuk dapatkan kulit yang sihat, anda perlu membuat pilihan yang bijak dengan mengetahui keperluan kulit sendiri. Banyak produk penjagaan kulit dari Mederma yang akan membantu anda untuk kelihatan cantik dan berseri sepanjang masa.

Mederma Facial Clearser

RM97.80

Mederma Facial Cleanser adalah produk yang direka untuk kulit mengelupas pada sel-sel permukaan yang kering dari kulit. Mederma Facial Cleanser mengandungi asid glikolik dalam untuk pembersihan dan pelembapan yang seimbang dengan pH yang membantu menghidrat dan melembutkan kulit kering, menjadikan kulit segar, bersih, dan lembut. Mederma Facial Cleanser bukan sahaja pembersih lembut, tetapi juga krim pencukur yang sangat baik. Ini dapat digunakan untuk mencukur area sensitif seperti wajah, ketiak, atau garis bikini, membantu menghilangkan kerengsaan pisau cukur kecil dan benjolan pencukur.

Neutrogena Ultra Gentle Hydrating Cleanser

RM85.90

Neutrogena Ultra Gentle Hydrating Cleanser adalah produk pembersih wajah yang berkesan kerana mempunyai tekstur yang ringan tanpa sabun dan tanpa tambahan paraben dan pewarna. Ia diformulasikan secara unik dengan bahan minimum, yang membantu menghidrat dan melindungi kulit semasa ia berfungsi. Ia bebas wangian dan sangat lembut, boleh digunakan dengan keadaan kulit yang paling sensitif termasuk eksim dan rosacea. Produk ini mengandungi asid hidroksi alfa (AHA) yang dapat meningkatkan kepekaan kulit anda terhadap matahari dan terutamanya kemungkinan terbakar sinar matahari. Gunakan pelindung matahari dan hadkan pendedahan cahaya matahari semasa menggunakan produk ini dan selama seminggu selepas itu.

Mederma Face Cream

RM115.00

Mederma Face Cream adalah produk yang dapat menghilangkan sel-sel kulit mati dari kulit yang kasar, kering dan rosak akibat sinar matahari, melicinkan penampilan garis halus dan ketidaksempurnaan. Mederma Face Cream ini juga mengandungi asid hyaluronik yang dikenali untuk membantu kulit mengekalkan kelembapan dan memancarkan penampilan kulit yang menua. Mederma Face Cream memberikan manfaat pengelupasan asid glikolik dalam pembersihan dan kelembapan yang seimbang dengan pH untuk seluruh badan. Mederma Face Cream bebas wangian tambahan dan disyorkan oleh pakar dermatologi

Nivea Soft

RM49.00

Nivea Soft Cream intensif berkesan yang menjadikan kulit anda terasa lembut dan kenyal. Diformulasikan dengan vitamin E berkhasiat dan minyak jojoba, NIVEA Soft lembut, ringan dan cepat diserap untuk menyegarkan kulit anda. Vitamin E adalah pelembap yang sangat baik di samping melindungi kulit dari serangan persekitaran dan minyak Jojoba meningkatkan sifat pemulihan kulit dan memberikan faedah menyihatkan kulit. Ia sesuai untuk semua jenis kulit, disetujui secara dermatologi dan boleh digunakan pada wajah, badan dan tangan. Penggunaan secara konsisten dapat memberi hasil yang baik pada kulit ada.

Mederma Body Cleanser

RM115.00

Mederma Body Cleanser adalah produk sebagai pembersih badan yang sangat baik yang juga membantu mengekalkan keseimbangan kelembapan semula jadi kulit. Mederma Body Cleanser sangat sesuai dengan kulit berminyak dan mudah bermasalah. Ia juga membantu mengekalkan keseimbangan kelembapan semula jadi kulit. Mederma Body Cleanser diformulasi dengan unik ini sangat baik untuk mandian. Semua produk Mederma memberikan manfaat asid glikolik yang seimbang dengan pH untuk seluruh badan. Mederma Body Cleanser mengandungi asid hidroksi alfa (AHA) yang dapat meningkatkan kepekaan kulit anda terhadap matahari dan terutamanya kemungkinan terbakar sinar matahari.

“Made for ALL” Gentle Body Cleanser

RM115.00

“Made for ALL” Gentle Body Cleanser adalah produk yang boleh membersihkan dengan lembut badan, wajah dan rambut dengan tekstur gel yang unik. Selain itu, dapat meninggalkan kulit dengan rasa segar dan berkekalan seluruh badan. “Made for ALL” Gentle Body Cleanser diformulasikan dengan 95% bahan semulajadi dan diformulasikan untuk 100% terbiodegradasi. Pembungkusan “Made for ALL” Gentle Body Cleanser dalam botol yang dibuat dengan 100% bahan kitar semula pasca pengguna. Produk ini selamat seisi keluarga.

Mederma Hand & Body Lotion

RM115.00

Mederma Hand & Body Lotion membantu membuang sel mati dari kulit kasar, kering, rosak kesan daripada sinar matahari dan mengekalkan keseimbangan kelembapan kulit anda. Penggunaan yang berterusan akan menghasilkan kulit lembut dan halus dengan cahaya yang sihat. Semua produk Mederma memberikan manfaat pengelupasan asid glikolik dalam sistem pembersihan dan pelembapan yang seimbang dengan pH untuk seluruh badan. Mederma Hand & Body Lotion bebas daripada wangian tambahan dan disyorkan oleh dermatologi.

Curel Ultra Healing

RM90.54

Ultra Healing Intensive Lotion adalah produk yang akan memberikan kelegaan segera dan melindungi kulit dari kekeringan selama lebih dari 24 jam. Produk ini telah terbukti secara klinikal dapat melegakan kulit ekstra kering 2 kali lebih baik daripada losyen maju terkemuka. Ultra Healing Intensive Lotion boleh digunakan pada seluruh badan malah memberikan kelembutan dan kelembapan pada tangan yang kering. Ultra Healing Intensive Lotion mengandungi kekuatan tambahan, agen penghidratan semula jadi untuk membantu kulit yang paling kering terasa sangat lembut.

Mederma Facial Toner

RM115.00

Mederma Facial Toner adalah produk yang memberikan pembersihan mendalam di luar permukaan kulit untuk membantu membersihkan liang pori. Mederma Facial Toner dapat membantu membersihkan dari minyak, kotoran, dan solek yang berlebihan. Selain itu, dengan penggunaan yang berterusan, kulit anda akan mempunyai tekstur yang halus dan warna yang sihat. Mederma AG Facial Toner juga mengandungi minyak kayu putih untuk kesan penyejukan dan kesemutan. Mederma Facial Toner bebas dari wangian tambahan.

Kiehl’s Ultra Facial Toner

RM115.00

Kiehl’s Ultra Facial Toner adalah produk yang dapat membantu menghaluskan tekstur permukaan sambil memberikan persiapan yang ideal untuk Ultra Facial Cream atau Moisturizer. Kiehl’s Ultra Facial Toner sesuai untuk semua jenis kulit. Cara penggunaanya, selepas pembersihan, lembapkan kapas dengan toner dan sapukan ke wajah, jauhkan pada kawasan mata segera. Ikuti dengan Pelembap Muka Ultra Kiehl.

error: Content is protected !!