Now Reading
10 produk Mascara yang terdapat di pasaran

10 produk Mascara yang terdapat di pasaran

mascara

Apabila penyambungan bulu mata bukan pilihan atau bulu mata palsu anda tidak akan bekerjasama, ada satu ruji kecantikan yang tidak akan pernah gagal iaitu Mascara. Mascara adalah penukar permainan segera. Selalu kelihatan letih? Perlukan peningkatan keyakinan segera? Mascara adalah penyelesaiannnya. Anda bahkan tidak perlu melihatnya di luar sana (atau ke dalam poket anda) untuk mencari tiub sempurna yang sesuai dengan keperluan bulu mata anda. Dapatkan 10 produk  maskara yang luar biasa ini di kedai seperti Watsons, Guardian yang akan membuktikan kepada anda bahawa perkara baik tidak semestinya memerlukan perbelanjaan wang yang banyak.

Mascara Wardah

RM25.00

Wardah Volume Expert Mascara dengan teknologi berus ketepatan bulu mata yang menjangkau hingga helai bulu mata terpendek anda. Ia membantu memisahkan, melengkung, dan menebal setiap helai dengan mudah untuk melengkapkan penampilan mata anda. Mascara yang mempunyai Teknologi Air dengan Serat menjadikannya lebih mudah digunakan, untuk bulu mata yang lebih tebal dan panjang. Juga mengandungi Vitamin E untuk perlindungan dan pemakanan harian.

Mascara Catrice

RM26.30

Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara. Memberi kesan bulu mata palsu dengan berus elastomer melengkung. Tekstur hitam pekat. Terdapat tambahan untuk keluarga Catrice Glam & Doll yang berjaya. Maskara mendapat markah dengan berus elastomer melengkungnya, yang menjangkau setiap bulu mata individu dan menutupnya dengan tekstur hitam pekat hanya dalam satu aplikasi. Formula kelantangan menguatkan bulu mata – untuk hasil yang berkesan dan dramatik.

Mascara IN2IT

RM27.90

IN2IT 2IN1 Waterproof Supreme Mascara. Maskara kalis air dengan serat. Cepat kering dan tidak berantakan. Ia mengandungi Bahan Bulu Mata Nano yang menyuburkan bulu mata. Bulu mata anda akan sihat dan panjang, jika anda menggunakannya secara berterusan. Berus baru ini dirancang memberikan formula yang sempurna untuk menjadikan bulu mata lebih banyak, lekuk dan memanjang tanpa gumpalan. Aplikasi berus yang unik memisahkan, melapisi, dan melengkung setiap bulu mata untuk penampilan lebih banyak dan lebih dramatik.  Mudah ditanggalkan dengan penghilang solekan.

Mascara SilkyGirl

RM29.90

SILKYGIRL’s new Big Eye Collagen Waterproof Mascara akan memanjangkan bulu mata hingga 80% lebih lama dengan tambahan 20% curl (berdasarkan data ujian makmal selepas beberapa aplikasi). Direka dengan tongkat khas dan bahan utama untuk memastikan bahawa setiap bulu mata dilapisi untuk memangkas bulu mata. Ia kalis air dan tahan noda, dan merupakan maskara filem yang mudah dikeluarkan dengan air suam. Pegang berus maskara sedekat mungkin ke pangkal bulu mata, dan goyangkannya semasa anda menggerakkannya ke atas bulu mata.

Mascara Maybelline

RM35.90

Besar. Berani. Hanya dalam beberapa minit. Capai bulu mata kolosal hanya dalam satu lapisan pekat dengan formula Collagen dan Mega Brush. Tiada lagi gumpalan! – Dengan formula penambahan kelantangan baru, disuntik dengan Kolagen 2x ganda. Berus mega ikonik untuk jumlah besar segera. Diuji oleh pakar oftamologi. Sesuai untuk pemakai kanta lekap.  Sapu Mega Brush dari akar hingga hujung bulu mata untuk menghasilkan kelantangan segera. Jangan biarkan maskara kering di antara lapisan.

Mascara Canmake

RM39.90

Canmake Quick Lash Curler C Black. Memebri kesan pemeliharaan lentikan bulu mata yang luar biasa untuk mata yang lebih cerah. Hanya satu lapisan yang diperlukan untuk meningkatkan bulu mata yang mulai hilang lentikan pada siang hari! Hidupkan kembali bulu mata yang lentik dan menghasilkan agar mata anda kelihatan besar dan cerah! Cukup gunakan maskara biasa anda untuk membuat lentikan tahan lama yang biasanya hanya dapat dicapai dengan pengeriting bulu mata.

Mascara Revlon

RM45.00

Revlon Volumazing Mascara. Kod warna Hitam kalis air, formula kalis air. Formula bangunan yang sangat berkrim dan cepat. Memberi penampilan yang kaya dan pudar.  Memberi kesan warna serta-merta. Pakai tanpa cela sepanjang hari tanpa kesan noda atau mengelupas. Letakkan sikat di akar bulu mata anda dan gerakkannya, sehingga anda benar-benar menggelapkan dan menentukan sesuatu dengan formula maskara, kemudian tarik ke hujungnya. Untuk ketebalan tambahan, tambahkan lapisan kedua (atau ketiga).

Mascacra Dermacol

RM59.90

Dermacol Mega Lashes Mascara Waterproof. Formula kalis air. Warna hitam pekat. Berus kelantangan untuk bulu mata yang tebal dan disisir. Bebas paraben. Diuji secara optalmologi Ia memberikan kelopak mata anda dengan kelantangan dan kepenuhan yang hebat dengan kesan panorama dan kontur yang indah dan menyikatnya. Ia sangat kalis air (tahan terhadap air, kelembapan dan air mata) dan tahan lama; teksturnya berkrim sepenuhnya melekat dan menghasilkan setiap bulu mata individu.

Mascara L’Oreal

RM58.90

L’Oreal Curl Impact Collagene Mascara. Besarkan bulu mata anda dengan kelantangan 13X lebih banyak dan tahan lentur. Memberi penampilan yang kaya dan bulu mata yang lentik. Letakkan sikat di akar bulu mata anda dan gerakkannya, sehingga anda benar-benar menggelapkan dan menentukan sesuatu dengan formula maskara, kemudian tarik ke hujungnya. Untuk ketebalan tambahan, tambahkan lapisan kedua (atau ketiga).

Mascara Sugarbelle

RM63.90

Mencapai bulu mata yang lebih penuh dan panjang yang kelihatan hampir semula jadi dengan aroma bunga tambahan. Maskara gaya hidup tanpa cela, yang bebas noda, mudah dibersihkan dengan sabun dan air. Satu lapisan (maskara) dan bulu mata kelihatan penuh dan jelas. Dua lapisan (maskara) dan bulu mata lebih enak, melengkung, dan dramatik. Tiga lapisan (serat) membantu anda mencapai bulu mata multidimensi yang paling sengit, hitam.

Revlon So Fierce Mascara Black 70 1s

RM41.31

 • Ia bebas gumpalan, bebas serpihan dan kalis comot
 • Memakai sehingga 24 jam
 • Batang prodyk yang dibentuk dan tirus mempunyai 252 bulu berbilang lapisan yang menyikat dan mencengkam setiap bulu mata (walaupun yang kecil!), untuk menyalut bulu mata dari akar ke hujung dan memisahkan setiap helai bulu mata.
 • Terdapat dalam 3 warna

Browit Professional Duo 1s

RMRM45.90

 • BROWIT, maskara dwi hujung dan memberikan pandangan mata lebar yang sempurna dan kekal sepanjang hari dengan kalis air dan kalis peluh.
 • Maskara bulu mata atas menawarkan bulu mata yang panjang dan lentik
 • Maskara untuk bahagian bawah membantu menyasarkan dan memisahkan setiap bulu mata untuk menggalakkan bulu mata yang lebih panjang dan halus secara semula jadi.

Maybelline The Falsies Push Up Drama 7.5ml 1s

RM40.90

 • Daya angkat dan kelantangan dramatik untuk kesan tekan tubi Falsies®
 • Bulu pertama kami yang berbentuk cawan mencedok dan mengangkat bulu mata dari akar ke hujung
 • Formula berkrim, kalis air
 • Sesuai untuk pemakai kanta lekap

Dermacol Devilash 12g

RM59.90

 • Serta-merta memberikan jumlah hampir dua kali ganda pada bulu mata anda
 • Warna hitam pekat
 • Berus kelantangan untuk penggunaan pigmen yang optimum hingga ke akar anda
 • Tanpa paraben
error: Content is protected !!