10 Produk La Mer dan Alternatifnya

la mer

La Mer diasaskan oleh Dr. Max Huber pada tahun 1965. Beliau mengambil keputusan untuk berhijrah ke kawasan laut untuk mendapatkan inspirasi, terutamanya pada sifat semula jadi kelapa laut.

Huber akhirnya membuat kaedah sendiri untuk mengkaji bahan-bahan asas daripada kelapa laut, dengan menggunakan kaedah penapaian. Beliau akhirnya mampu menyempurnakan kajiannya setelah lebih dari 12 tahun, selepas hampir 6,000 eksperimen. Lantas, proses transformatif ini telah menghasilkan Miracle Broth yang berupaya memperbaharui sel kulit.

Elixir yang berfungsi membantu memperbaharui sel kulit telah menjadi asas semua produk La Mer. Produk ikonik ini dimulakan dengan penghasilan Creme de La Mer.

La Mer Moisturizing Cream

RM380.00

15ml

Crème de la Mer. Krim yang kaya khasiat yang berkualiti ini mampu membuatkan kulit berada dalam kelembapan dan segar serta membantu menyembuhkan masalah kulit kering. Kulit terasa lembut, segar dan licin. Garisan dan kedutan kurang kelihatan. Ia mampu memberikan anda untuk tampil lebih berseri, siang dan malam. Sangat sesuai untuk anda yang mempunyai kulit kering. Bahan Utama: Miracle Broth ™, Lime Tea. Paling mengujakan produk ini diformulasikan tanpa Parabens, Phthlates. Cara menggunakannya adalah biarkan selama beberapa saat di jari anda sehingga menjadi lut sinar, kemudian sapukan perlahan ke kulit.

Sunday Riley Moisturizing Cream

RM285.00

50g

Ice Ceramide Moisturizing Cream. Pelembap yang diperkaya dengan ceramide yang membantu menghidratkan semula kulit dengan penghidratan yang berkekalan dan membantu kulit anda untuk kekal lembab secara semulajadi walaupun berhadapan dengan tekanan persekitaran yang menjadi punca untuk penuaan pramatang. Kaya dengan pelbagai khasiat namun ianya ringan pada kulit, pelembap tindakan ganda ini menggunakan ekstrak bit dan kelapa untuk menarik hidrasi ke dalam kulit, sementara ceramida, vitamin F, dan sterol delima menguatkan pebghidratan semula jadi kulit. Hasilnya, kulit anda akan lebih bercahaya, licin seperti bayi, dan sangat terhidrat. Ianya sesuai kepada anda yang mempunyai kulit normal dan kulit kering.

La Mer Cleansing Gel

RM385.00

200ml

Pembersih gel yang berbuih lembut ini akan membuang kekotoran, lebihan minyak dan bahan pencemar dengan sentuhan ringan yang menyegarkan. Bahan asing hasil daripada aktiviti seharian dibuang untuk membantu kulit mengekalkan keseimbangan halus, kemudian segera dibilas. Kulit kelihatan bertenaga, segar dan berseri. Bahan Utama: Miracle Broth ™, Deconstruced Waters ™, Tourmaline yang diformulasikan tanpa Parabens, Phthalates. Urut pada kulit lembap untuk menghasilkan buih yang banyak. Bilas sehingga bersih. Elakkan kawasan mata.

Boscia Cleansing Gel

RM145.00

150ml

Purifying Cleansing Gel dipenuhi dengan bahan botani yang berkhasiat untuk menjadikan kulit bersih, segar, dan dilindungi dari kerosakan radikal bebas. Menggunakan daun hidrangea untuk membersihkan dan mengurangkan penampilan pori-pori yang besar, menghilangkan kotoran dan minyak yang berlebihan dan menghilangkan kotoran tanpa mengeringkan atau menghilangkan keseimbangan kelembapan kulit. Teh hijau yang kaya dengan antioksidan melegakan keradangan kerana memberikan manfaat antibakteria semula jadi, mengurangkan pengeluaran minyak yang berlebihan, dan meminimumkan jerawat. Kulit dibiarkan kelihatan halus, tona kulit seimbang, merawat dan menambahkan seri wajah.

La Mer Lip Balm

RM280.00

9g

Balsem velveteen ini dengan ditambah sedikit pudina yang menyegarkan, memulihkan dan melindungi bibir dengan sentuhan yang paling lembut. Dengan serta-merta membantu melembutkan kekeringan, rawatan emolien ini menyegarkan, memulihkan dan menguatkan merangsang kelembapan semulajadi untuk membantu mencegah kerosakan persekitaran selanjutnya. Bahan Utama: Miracle Broth ™. Diformulasikan tanpa Parabens, Phthalates, Sulfates. Calitkan sedikit balsem dengan hujung jari dan sapukan dengan perlahan-lahan dap kan jari anda ke atas bibir. Sapukan menyapukan lipstick ke bibir untuk kesan yang baik.

Fresh Lip Balm

RM78.00

6g

Sugar Caramel Hydrating Lip Balm. Balsem yang kaya dengan rasa lembut yang memberikan kelembapan 24 jam dengan aroma karamel yang mengasyikkan dan kilauan baldu. Rawatan bibir yang sedap ini menghidrat dan mengunci kelembapan dengan campuran gula dan minyak emolien untuk menjadikan bibir anda kelihatan mungil. Tekstur yang kaya dengan aroma lazat melapisi bibir kering, melembutkan dan melindungi daripada dehidrasi sepanjang hari (tetapi tanpa residu melekit). Diformulasikan anti-oksida dan tanpa Parabens, Sulfates.

La Mer Eye Concentrate

RM915.00

See Also
hair treatment

15ml

Kurangkan penampilan lingkaran hitam untuk penampilan yang lebih cerah dan sihat. Dengan tiga kali ganda Concentrated Miracle Broth ™, rawatan cepat menyerap ini membantu mengubah kawasan mata halus dengan tenaga penting dan penyembuhan penyembuhan untuk mengurangkan penampilan lingkaran hitam dan garis dalam 21 hari. Lime Tea Concentrate, pusat kuasa antioksidan, membantu mencegah kerosakan pada masa depan sebelum ia bermula. Keputusan? Kawasan mata baru yang cerah – kawasan yang kelihatan lebih halus, lebih cerah dan lebih sihat daripada sebelumnya.

Shiseido Eye Concentrate

RM275.00

15ml

Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate. Rawatan mata yang kuat yang melindungi kawasan mata dengan meningkatkan pertahanan dalaman kulit untuk membantu mencegah kerosakan geseran daripada menggosok dan penyingkiran solek yang intensif, mengatasi kerosakan dan tanda-tanda penuaan yang dipercepat. , bengkak, kedutan dan kehilangan ketegasan. Ia bukan sahaja mengurangkan kerosakan geseran sebanyak 30%, tetapi juga meningkatkan kesan krim mata dalam rejimen kecantikan anda sekaligus meningkatkan kekuatan semula jadi kulit , kehalusan dan ketahanan untuk mata yang berseri. ImuGeneration Technology ™ menguatkan pertahanan kulit dalaman untuk mencegah kerosakan pada masa depan dari tekanan luar.

La Mer Concentrate Serum

RM940.00

15ml

Reka bentuk baru yang diilhami rumput laut dengan formula kesayangan yang sama. Rawatan pemulihan ini disuntikkan dengan bentuk pekat Miracle Broth ™ yang diperbaharui untuk membantu menenangkan kemerahan, kerengsaan dan tanda-tanda keradangan yang lain. Kulit lebih kuat dan lebih tahan dengan daya hidup yang sihat. Sesuai untuk kulit sensitif. Non-acnegenic. Bahan Utama: Miracle Broth ™, Lime Tea. Diformulasikan Tanpa Parabens, Phthalates, Sulfates. Urut dengan teliti ke kulit sekurang-kurangnya dua kali sehari atau mengikut keperluan. Ikuti dengan pelembap La Mer anda.

Lancôme Concentrate Serum

RM438.00

50ml

Advanced Génifique Youth Activating Concentrate Serum. Serum anti-penuaan, dengan sains microbiome, yang mempercepat pemulihan kulit untuk kulit yang lebih kuat dan kelihatan lebih muda. Keseimbangannya sangat penting untuk kesihatan dan penampilan kulit. Formula baru serum wajah ini diperkaya dengan kompleks baru tujuh prebiotik dan pecahan probiotik yang dipilih dan diubah untuk memberikan nutrien penting ke kulit dan mikrobioma. Génifique membantu menguatkan fungsi keremajaan asas kulit anda: pertahanan dan pemulihan. Hanya dalam masa tujuh hari, kulit anda kelihatan muda berseri dan licin. Selepas hanya sebotol, kulit anda pulih lebih cepat dan semua tanda penuaan utama dapat diperbaiki.

error: Content is protected !!