KY Jelly

KY Jelly adalah pelincir peribadi berasaskan air, larut dalam air, paling sering digunakan sebagai pelincir untuk hubungan seksual. Pelincir seks untuk vagina atau lube berfungsi sebagai bahan bantuan untuk hubungan kelamin yang selesa dan lancar, terutamanya kepada wanita yang mempunyai vagina yang kering atau tidak cukup lembap secara semula jadi apabila terangsang.

Selain itu, jika anda menggunakan kondom untuk mengelakkan penyakit kelamin, lube atau pelincir boleh menjadikan hubungan kelamin lebih mudah dan lebih menyenangkan. Produk tersebut juga bermanfaat untuk seks yang adil, dengan tekanan dan kekeliruan.

KY Jelly Personal Lubricant

RM28.00

KY Jelly Personal Lubricant produk yang lembut dan selamat, pelincir berasaskan KY Jelly dengan cepat mempersiapkan anda untuk keintiman dan mengurangkan ketidakselesaan kekeringan faraj semasa melakukan hubungan seks. Formula bebas wangian, tidak berminyak. Sila ikut arahan sebelum menggunakannya. Sekiranya kerengsaan atau ketidakselesaan berlaku, hentikan penggunaan dan berjumpa doktor. Produk ini bukan alat kontraseptif dan tidak mengandungi spermisida. Jauhkan dari jangkauan kanak-kanak dan jauh dari mata dan telinga. Jangan gunakan jika meterai berkualiti pada bukaan tiub pecah atau hilang.

SIYI Jelly Personal Water Soluble Lubricant

RM0.39

SIYI Jelly Personal Water Soluble Lubricant digunakan untuk melegakan kekeringan faraj yang disebabkan oleh faraj yang tidak mampu menghasilkan bahan pelincir. Gunakan untuk melengkapkan pelinciran semula jadi dan menghilangkan ketidakselesaan geseran. Picit paket ini dan sapukan di kawasan kemaluan. Untuk kesan yang maksimum, sapukan pada zakar dan bukaan faraj. SIYI Jelly Personal Water Soluble Lubricant  mengandungi air, gliserin, Glukonolakton, Natrium Hidroksida, Klorheksidin Digluconate, Methylparaben dan Hydroxyethylcellulose.

Duai Original Sexsual Lubricant Gel Water-Soluble

RM7.50

Duai Original Sexsual Lubricant Gel adalah produk yang dapat melancarkan peredaran darah dan pertumbuhan semula sel dan mencegah kelonggaran alat kelamin wanita, keanjalan otot paha dan memutihkan kawasan intim, meningkatkan keseronokan seksual wanita dan meningkatkan kualiti hidup, perkembangan sekunder sistem pembiakan wanita dan melambat kesan penuaan menopaus. Jika apabila berasa tidak selesa selepas menggunakannya, segera berhenti menggunakan produk ini. Produk ini larut air, tidak berbau, tidak berminyak dan tidak beracun.

FirstSpark Stud 100 Male Gential Desensitizer Spray

RM11.99

FirstSpark Stud 100 Male Gential Desensitizer Spray adalah produk untuk sementara mengurangkan sensitiviti zakar, yang membantu melambatkan ejakulasi dalam kes ejakulasi pra-matang. Jika anda atau pasangan mengalami ruam atau kerengsaan selepas penggunaan spray ini seperti terbakar atau gatal, sila segera mendapat rawatan daripada doktor

Jiujing Transparent Non-Grease Water-Soluble Lubricant

RM9.55

Pelincir JiuJing adalah pelincir peribadi berasaskan air yang dengan cepat dan selamat menggantikan kelembapan dengan cara yang semula jadi, membantu anda mempersiapkan diri untuk sesi keintiman dan mengurangkan rasa tidak selesa. Formula JiuJing bebas pewangi, tidak berminyak dan mudah dibersihkan apabila dibilas, menjadikannya ia untuk digunakan. Pelincir JiuJing juga dapat dinikmati dengan pengurut intim dan dapat meningkatkan kenikmatan seksual.

Adam Smooth Personal Lubricant

RM9.55

Adam Smooth Personal Lubricant adalah pelincir yang sangat licin dan memberikan sapuan halus dalam formula yang sesuai dengan kondom yang akan anda gemari! Ia juga melindungi kulit sensitif, anda juga boleh menggunakan pelincir ini dengan selamat dengan semua jenis mainan dewasa, kondom, dan barang-barang lain. Dibuat dengan campuran bahan khas yang direka untuk menggandakan keseronokan seksual anda. Tidak akan melekit atau lekat.

Avalon Black Monogatari

RM7.50

Avalon Black Monogatari adalah gel pelincir yang cepat dan selamat untuk menggantikan kelembapan dengan cara yang semula jadi. Iamembantu anda mempersiapkan diri untuk keintiman dan mengurangkan rasa tidak selesa. Avalon Black Monogatari bebas pewangi, tidak berminyak dan mudah dibersihkan apabila dibilas, menjadikannya ia senang digunakan. Membantu mewujudkan rasa lembut pada kulit anda, direka untuk keselesaan dan kesenangan. Avalon Black Monogatari juga dapat dinikmati dengan pengurut intim dan dapat meningkatkan keseronokan seksual. Sapukan jumlah pelincir yang dikehendaki pada kawasan intim anda. Memohon semula mengikut keperluan

Hot Kiss Cream Banana

RM3.50

Hot Kiss Banana Cream adalah sejenis pelincir seksual yang secara asasnya digunakan untuk memudahkan hubungan seks. Hot Kiss Cream Banana sesuai untuk lelaki dan perempuan. Produk ini berasaskan air, tidak berminyak dan mudah dibersihkan selepas selesai bersama. Hanya bilas dengan air dan kesannya akan hilang. Tidak bertoksik dan selamat untuk seks oral. Hot Kiss Banana Cream juga mempunyai aroma pisang yang menyegarkan. Cara penggunaan Hot kiss Banana dengan menyapukan pada kawasan intim untuk memudahkan penetrasi. Boleh juga disapukan pada zakar dan sesuai digunakan bersama kondom atau pam zakar. 

FirstSpark Cokelife Pain Water Lubricant

RM16.99

First Spark Cokelife Pain Water Lubricant adalah pelincir yang cepat dan selamat menggantikan kelembapan dengan cara semula jadi, membantu anda mempersiapkan diri untuk keintiman dan mengurangkan rasa tidak selesa. Ia bebas dari pewangi, tidak berminyak dan mudah dikeluarkan apabila dibilas, menjadikannya ia senang untuk digunakan. Membantu mewujudkan rasa lembut pada kulit anda, direka untuk keselesaan dan kesenangan. First Spark Cokelife Pain Water Lubricant juga dapat dinikmati dengan pengurut intim dan dapat meningkatkan kenikmatan seksual.

Smooth Lubicant Gel Sexual Lube Lubricant

RM6.99

Smooth Lubricant Gel Sexual Lube Lubricant adalah produk yang sesuai untuk apa sahaja dari keseronokan solo hingga permainan pasangan. Ia sangat sesuai dengan kondom lateks dan semua jenis mainan seks dan membantu melindungi kawasan sensitif pada kulit untuk kekal licin dari awal hingga akhir. Membantu mewujudkan rasa lembut pada kulit anda. Ia direka untuk keselesaan dan kesenangan.

Tagged: