Now Reading
10 Produk Kinohimitsu Dan Alternatifnya Untuk Kecantikan Wajah

10 Produk Kinohimitsu Dan Alternatifnya Untuk Kecantikan Wajah

Kinohimitsu

Kinohimitsu Beauty Drink

RM68.80

Ini adalah produk dari Kinohimitsu yang berkesan menjadikan kulit lebih halus, anjal dan awet muda. Hasilnya bukan hanya kelihatan pada wajah, malah pada kulit badan anda. Minuman ini mempunyai konsentrasi kolagen yang tinggi dan anda boleh melihat hasilnya seawal 6 hari!

Antara fungsi produk ini ialah menganjalkan kulit, melembapkan, membaiki kulit dari dalam, meremajakan dan juga mencerahkan kulit.

California Gold Nutrition Collagen UP

RM147.90

Kecantikan adalah penting, oleh itu anda hanya perlu mengambil produk yang baik untuk kulit anda, dan ia hanya boleh didapati daripada laut. Collagen Drink ini diperkaya dengan asid hialuronik, vitamin C dan khususnya peptida kolagen yang diteliti secara saintifik.

Kinohimitsu Collagen Diamond

RM135.00

Kolagen hidrolisis yang juga dikenali sebagai kolagen peptida, lebih mudah diserap oleh badan anda dan memberi manfaat segera berbanding kolagen.

Collagen Diamond 5300 Diamond Drink mengandungi kolagen peptida untuk penyerapan yang lebih baik ke dalam tubuh anda. Ia membantu melancarkan pengeluaran kolagen dan mengurangkan penampakkan kedutan serta wajah anda akan sentiasa lembap dan tidak kering.

BEAUXLIM Collagen Mix with Pomegranate

RM65.94

BEAUXLIM Collagen Mix with Pomegrate memberikan anda vitamin C segera untuk anda yang sibuk bekerja.

Dipek dengan punicalagin, peptida yang didapati daripada delima tinggi antioksidan. Manakala vitamin C dan D melindungi dan memperbaiki kulit anda daripada kerosakan akibat sinar matahari.

Kinohimitsu ProWhite

RM165.00

Kinohimitsu ProWhite merupakan minuman kecantikan yang enak dan mempunyai manfaat untuk kesihatan dan kecantikan. Ia mengandungi dua bahan ‘superfruits’ iaitu Camu-camu dan Beri Maqui yang berfungi menyamarkan bintik hitam dan mengurangkan tekanan akibat oksidasi.Selain untuk menaikkan seri wajah dan membersihkan wajah, minuman ini juga mampu meningkatkan sistem imunisasi dan menjaga kesihatan hati .

KITSUI Whitenin BB

RM38.00

Kitsui Whitenin BB ialah antara Best Seller keluaran Kitsui. Makanan tambahan ini perbuat oleh ramuan semula jadi ia amat sesuai untuk lelaki dan wanita bagi membantu mengembalikan keremajaan, dan melembutkan kulit wajah. Selain itu ia juga baik untuk mencerahkan kulit secara berperingkat.

Kinohimitsu White Activ

RM42.90

Produk Kinohimitsu ini juga sangat terkenal dan dipercayai ramai. Diperbuat daripada ekstrak bunga Sakura, ia bertindak sebagai bahan antioksida yang memberikan hasil kulit wajah yang cerah, halus dan bersinar. Dengan konsentrasi ekstrak bunga Sakura yang tinggi, anda boleh melihat hasilnya dalam hanya 7 hari! Antara fungsi lain Kinohimitsu White Activ ialah

  • mencerahkan kulit dari hujung rambut hingga hujung kaki
  • Memudarkan noda dan parut akibat jerawat, gigitan serangga dan kerengsaan kulit
  • Menghaluskan dan menganjalkan kulit agar kelihatan muda remaja
  • Melembapkan kulit secara optimum

Meiji Amino Collagen Powder Premium

RM160.00

Dipuji dan digemari ramai peminat kecantikan, Meiji Amino Collagen Powder Premium adalah jalan pintas anda untuk kulit yang cantik dan awet muda.

Ia dipek dengan asid amino dan protein seperti kolagen marin, arginin, koenzim Q10 dan asid hialuronik untuk mengembalikan kecergasan kulit serta melawan penuaan!

Kinohimitsu Collagen Men

RM98.50

Siapa kata wanita sahaja yang mahu kulit cantik? Kinohimitsu tampil dengan produk minuman kecantikan untuk para lelaki. Formula minuman ini direka khas untuk memnuhi keperluan kulit lelaki. Padat dengan 5300mg kolagen peptide, ia mampu melembapkan kulit wajah selain mengurangkan garis halus dan mengawal pengeluaran minyak. Kulit anda akan kelihatan bersih, halus dan lebih anjal dalam hanya 6 hari!

BLACKMORES Collagen 10000mg High Strength

RM85.00

Collagen Drink daripada jenama BLACKMORES ini menggunakan teknik pengekstrakan kolagen ikan yang berkualiti tinggi yang menyediakan keperluan khasiat dan protein yang diperlukan oleh kulit dan badan anda. Pastinya minuman ini tanpa rasa hanyir!

Ia juga mengandungi ekstrak biji anggur dan vitamin E yang mengalakkan pertumbuhan semula kulit dan melawan radikal bebas untuk kulit awet muda yang bersinar.

error: Content is protected !!