Now Reading
10 Produk Kesihatan dari Total Image dan Alternatifnya

10 Produk Kesihatan dari Total Image dan Alternatifnya

Total Image

Total Image merupakan produk pelangsingan badan, kecantikan dan kesihatan yang berkualiti tinggi dan sepanjang beberapa tahun telah memperkenalkan beberapa produk yang berjaya. Total Image telah berdiri teguh dalam industri ini selama lebih tiga dekad dan akan terus berlanjutan dalam menyediakan pelanggan dengan produk yang berprestasi dan berkualiti tinggi. Di sini Total Image akan menunjukkan produk kesihatan untuk semua peringkat umur.

Untuk membeli produk hilang , sila layari healthmart.co, penaja kami yang menjual produk kesihatan yang bermutu and asli. Terima kasih atas sokongan anda.

Total Image Collagen

RM25.80

Collagen Total Image adalah produk yang diformulasikan dan mengandungi kolagen tulen dan terhidrolisis, tablet Collagen mendorong peningkatan kelembapan dan mewujudkan penampilan yang lebih lembut, awet muda dan sihat. Humektan yang kuat, protein yang dihidrolisis bertindak dengan memerangkap kelembapan di permukaan kulit, sementara molekul kecilnya menyampaikannya ke lapisan kulit yang lebih dalam. Dihasilkan dalam bentuk tablet yang mudah digunakan, Collagen Tablet dapat mengurangkan penampilan kedutan dan kekeringan, meningkatkan penghidratan kulit dan mendorong tubuh mengekalkan penampilan yang lebih muda, dan sihat

Neocell super collagen

RM123.90

Aktifkan kecantikan dalaman anda dengan menyuburkan kulit anda dengan Super Collagen + C. Formula yang dikaji secara klinikal ini mempunyai 6 gram peptida kolagen jenis 1 & 3 yang dihidrolisis dengan vitamin C bonus untuk memberi sokongan terhadap radikal bebas untuk kulit yang cantik, rambut yang sihat dan kuku.

  • Menggalakkan kulit yang muda dan cantik *
  • Menyokong rambut dan kuku yang sihat *
  • Peptida kolagen ditambah sokongan antioksidan *

Total Image Collagen Drink

RM88.50

Collagen Drink Total Image adalah produk yang diperkaya dengan 5,000mg Kolagen Ikan Laut Dalam dan herba semula jadi yang kuat, Total Image Collagen Drink menyuburkan kulit anda dari dan membantunya mengekalkan penampilan yang lebih muda dan lebih muda. Terkenal dengan sifat penahan kelembapannya yang luar biasa, Deep Sea Marine Collagen membantu kulit anda menyerap air dari udara dengan lebih mudah, menyumbang kepada keanjalan yang lebih baik dan memberi anda penampilan yang lebih cerah dan halus. Dan kerana kecantikan bermula dari dalam, pastikan untuk mengambil Collagen Drink anda sebelum tidur untuk menikmati tidur kecantikan yang lebih baik dan lebih tenang.

Blackmores Collagen

RM69.00

Blackmores Collagen adalah produk yang dapat membina, melindungi dan mencerahkan kulit. Blackmores Collagen 10,000 mg adalah pati botani pekat dengan kolagen 10,000 mg, ekstrak biji anggur dan vitamin E. Blackmores Collagen 10,000 mg ditingkatkan dengan Ekstrak Biji Anggur dan Vitamin E untuk peremajaan kulit yang lengkap hanya dalam 6-12 minggu. Kolagen menjana semula dan memperbaiki kulit, sambil mempromosikan pertumbuhan sel baru untuk kecantikan awet muda dan berseri. Antioksidan vitamin E dan ekstrak biji anggur membantu melindungi sel dari kerosakan radikal bebas.

Total Image Collagen Plus

RM88.50

Gabungan kolagen tulen dan terhidrolisis khas menjadikan kulit lebih cantik, lembut dan licin dengan cahaya berseri. Molekul kolagen yang dihidrolisis cukup halus untuk menembusi lapisan kulit terdalam, memberikan nutrien dan penghidratan yang sangat diperlukan. Keputusan? Kurang kering, kedutan lebih sedikit dan awet muda anda.

Diperkaya dengan vitamin C tambahan, tablet Collagen Plus membantu meratakan warna kulit dan menghilangkan kusam. Produk ini mempunyai vitamin E tambahan, antioksidan alam, untuk melindungi kulit anda daripada kesan berbahaya akibat radikal bebas dan membalikkan tanda-tanda penuaan.

Blackmores Bio C 1000

RM160.90

Blackmores Bio C 1000 adalah produk yang bermutu tinggi dengan askorbat mineral menjadikannya lebih lembut di perut berbanding dengan asid askorbik sahaja dan mengandungi rosehip dan acerola yang merupakan sumber vitamin C. Pengambilan vitamin C satu hari yang tinggi dapat membantu mengcegah sebarang penyakit jangka masa gejala selesema biasa. Blackmores Bio C® 1000 tidak mengandungi bahan pengawet tambahan atau perasa tiruan atau pemanis.

White Glow Collagen Plus

RM93.50

Produk suplemen pemutihan yang dirumuskan mengikut proses penapaian Jepun yang eksklusif yang berkualiti tinggi, kapsul suplemen pemutihan kulit Whita Glo adalah senjata rahsia anda untuk penuaan. L-Glutathione adalah antara antioksidan semula jadi yang paling kuat, yang terdapat hampir di setiap sel badan. Dengan 400mg OPITAC ™ L-Glutathione murni setiap kapsul, suplemen pemutihan kulit Whita Glo membantu simpanan semula jadi anda dalam melawan radikal bebas dan melindungi tubuh dan wajah anda daripada kesan penuaan yang berbahaya.

SOQ Gluta

RM29.99

Gluta SOQ adalah produk suplemen khususnya untuk  penjagaan kulit yang boleh membantu untuk pemutihan dan merawat kulit jerawat pada wajah anda. Dibuat dengan 11 bahan essesntial yang akan bekerja bersama-sama untuk memutihkan dan membuat kulit kelihatan cantik, sempurna, putih, dan bercahaya. Keberkesanan produk ini masih bergantung kepada bagaimana reaksi badan anda. Tetapi produk ini terbukti selamat dan berkesan. Produk ini tidak mengakibatkan penyakit sampingan.

Hydra Glow Collagen Plus

RM93.50

Diperkaya dengan ekstrak delima Viqua dan kolagen tripeptida, minuman serbuk kecantikan Total Image Hydra Glow menyuburkan kulit anda dari dalam dan memberikan penghidratan kulit yang tiada tandingannya. Makanan tambahan yang hebat, kolagen tripeptida meningkatkan keanjalan kulit dan mendorong pembaharuan sel dan sangat berkesan apabila dimakan secara oral sebagai makanan tambahan. Ekstrak Delima Viqua yang unik meremajakan dan mencerahkan kulit dari dalam, memberikan penghidratan hingga 40% lebih banyak untuk penampilan yang lebih cerah dan cerah dalam masa 28 hari.

Collagen Mix with Pomegranate

RM49.90

Collagen Mix with Pomegrante adalah formula kecantikan kolagen frutilicious untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar. Diformulasikan dengan ekstrak delima kolagen marin berkualiti tinggi dan polifenol teh, ia membantu meningkatkan kesihatan kulit dalaman dan memutihkan kulit yang meratakan warna kulit dan mengurangkan pengeluaran melanin. Punicalagins antioksidan kuat yang terdapat dalam delima telah terbukti melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat sinaran UV. Punicalagins bekerjasama dengan polifenol teh untuk memberikan perlindungan dua kali ganda pada kulit daripada pendedahan UV yang berbahaya dan radikal bebas.

error: Content is protected !!