Now Reading
10 Produk Kate Spade Malaysia Dan Alternatifnya

10 Produk Kate Spade Malaysia Dan Alternatifnya

Kate Spade adalah rumah fesyen mewah yang sangat berjenama yang telah dilancarkan secara rasmi pada tahun 1993. Kate Spade adalah jenama yang terus berkembang dengan berkongsi minat dan komitmen mereka dalam memberikan reka bentuk yang bergaya untuk kehidupan yang berwarna-warni.

kate spade malaysia

Spade Flower Jacquard Stripe Everything Medium Tote

RM1568.00

Spade Flower Jacquard Stripe Everything Medium Tote adalah produk sebahagian daripada warisan  seperti nilon kerana kain yang unik, bertekstur tinggi, dengan corak yang ditenun, bukannya dicetak. Beg ekslusif ini mempunyai corak bunga sekop khas dan kain jacquard italia dengan hiasan kulit italia yang halus. Spade Flower Jacquard Stripe Everything Medium Tote ini mempunyai logo pinmount

Dan lapisan faille pepejal. Beg ini direka khas dengan bahagian atas terbuka, penutup tali leher dan beg pergelangan tangan yang boleh dilepas merangkumi spade dangle yang boleh dilepas.

Troupe Tote 16

RM1568.00

Troupe Tote 16 adalah produk yang dicipta dari kulit glovetanned, reka bentuknya yang chic adalah versi asli yang lebih mungil dan menampilkan bahagian atas bingkai berstruktur dengan bahagian dalaman yang terbuka. Penutupan bar magnet yang selamat selesai dengan sentuhan baru pada kunci pusingan ikonik dan tali bahu yang boleh dilepaskan membolehkan anda bebas tangan bila-bila masa anda perlu. Troupe Tote 16 dapat memberi ekslusif dan mewah kepada anda.

kate spade malaysia

Run Around Large Flap Crossbody

RM1470.00

Run Around Large Flap Crossbody adalah produk dari kulit asli dari bahan semula jadi dari haiwan. Manakala Kulit Sintetik diperlakukan dan digunakan secara berbeza semasa proses pewarnaan dan penyamakan. Beg berjenama ini semesti akan nampak sangat ekslusif dan dapat menghalang daripada calar. Run Around Large Flap Crossbody sangat sesuai untuk anda yang lasak kerana beg ini direka khas daripada bahan asli dari kulit haiwan.

Spencer Small Dome Crossbody

RM950.00

Spencer Small Dome Crossbody adalah produk dibuat pada kulit saffiano. Spencer Small Dome Crossbody direka khas dengan teksturnya yang lembut senang disentuh dan tahan terhadap titisan dan calar sehingga akan tetap kelihatan anggun dan mewah. Beg berjenama ini mempunyai bahagian dalam bunga sekop bunga jacquard dipenuhi dengan banyak ruang dan poket. Walaupun direka dengan saiz yang kecil tetapi mampu muat dengan banyak barang dan akan memberikan keselesaan kepada si pemakai.

Willow Tote With Signature Canvas Interior 

RM950.00

Willow Tote With Signature Canvas Interior adalah produk direka daripada Kraftu kulit pebble yang dipolis dan kanva tandatangan kate spade, ciri-ciri dua poket terbuka, perkongsian zip pusat yang selamat dan pakaian – pakaian ramping yang ditentukan dengan jalan lebih panjang untuk menyesuaikan coat. Willow Tote With Signature Canvas Interior direka dengan saiz yang tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil kerana sangat sesuai diguna ketika anda bergaya.

Daily Universal Laptop Bag

RM867.00

Daily Universal Laptop Bag direka khas untuk komputer riba, namun tetap kelihatan bergaya seperti beg tangan lain. Bag ini diperbuat dari nilon yang sangat berfungsi untuk menahan calar dan sebarang kerosakan akibat daripada hentakan atau kecelakaan. Bag laptop keluaran Kate Spade ini direka khas dengan saiznya yang universal sehingga sesuai dengan semua jenis komputer riba, ini bermakna anda tidak perlu tukar beg anda apabila anda mendapat komputer yang lebih besar atau lebih kecil.

Swiss Polo Nylon Laptop

RM867.00

Bag laptop jenama Swiss Polo ini juga adalah pilihan yang baik untuk anda yang sememangnya menggunakannya untuk membawa alat peranti seperti laptop dan sesuai untuk mereka yang lasak .

Model Swiss Polo Nylon Laptop ini diperbuat daripada fabrik nilon. Nilon adalah sejenis kain sintetik, dan pengeluaran nilon lebih mahal, yang menghasilkan harga yang lebih tinggi untuk pengguna. Nilon juga cenderung lebih tahan lama dan tahan cuaca, oleh sebab itu lebih cenderung digunakan pada pakaian luar atau peralatan. Jadi sememangnya sesuai untuk perlindungan barangan yang perlu dijaga rapi.

Ciri-ciri bag ini adalah:

  • Tali badan boleh laras
  • 2 Kompartemen dengan pengikat zip
  • 1 sarung komputer riba empuk dalaman
  • 2 slot poket sisi
  • 1 poket zip depan
  • Bahagian dalam berjajar
kate spade malaysia

Knott Large Satchel

RM867.00

Knott Large Satchel adalah produk yang sangat kelihatan mewah. Bag tangan ini sangat istimewa kerana ia direka khas dengan kulit saffiano lembut bersama dengan lapisan bunga jacquard sekop.  Model beg tangan Kate Spade yang ini mempunyai poket zip dalaman dan poket slip luaran.  Bagi anda yang suka meletakkan banyak barang di dalam beg tangan dan gemarkan poket yang banyak, bag ini adalah pilihan yang baik kerana ia dibuat dengan saiz yang besar dan banyak poket yang dapat memenuhi barang keperluan si pemakai. Pastinya dengan menggayakan bag tangan ini dapat memberikan keyakinan kepada si pemakai kerana rekaan yang sangat mewah.

Call It Spring Oniliria Top Handle Bag

RM867.00

Call It Spring Oniliria Top Handle Bag adalah produk beg galas rantai padlock nada dua. Beg tangan ini direka khas dengan Poliuretana dan poliester. Bukan itu sahaja koleksi istimewa ini sangat sesuai dengan harganya yang berpatutan dan mempunyai penutup kunci putar flap atas. Bagi anda yang sememangnya sangat gemar bergaya bag ini adalah sesuai untuk anda. Call It Spring Oniliria Top Handle Bag mempunyai 1 poket zip dalaman dan pemegang rantai tunggal. Hal ini akan memberikan anda lebih kelihatan bergaya dengan adanya tali bahu yang boleh dilaraskan.

error: Content is protected !!