Now Reading
10 Produk Hansaplast Dan Alternatifnya Di Pasaran

10 Produk Hansaplast Dan Alternatifnya Di Pasaran

Hansaplast

Hansaplast merupakan jenama besar dan terkenal dengan kepakarannya dalam penjagaan kaki, rawatan luka dan penghilang rasa sakit. Dengan pengalaman lebih dari 90 tahun dalam penyelidikan dan perkembangan yang mengagumkan, hansaplast menawarkan penyelesaian berkualiti tinggi setiap kali anda memerlukan bantuan penyembuhan.

hansaplast

HANSAPLAST Extra Tough Waterproof Plaster

RM9.25

Hansaplast plaster mempunyai jalur pertolongan cemas yang tidak melekat untuk melindungi luka. Plaster ini memberi perlindungan kusyen yang dapat memberi keselesaan kepada pengguna dan mengurangkan kesakitan luka. Plaster ini juga dapat melindungi luka daripada terkena air atau terdedah kepada persekitaran luar. Plaster ini digunakan sekali pengunaan sahaja dan tidak boleh digunakan semula. Walau bagaimana pun, plaster ini tidak disyorkan bagi yang mempunyai alahan kepada jisim getah kerana akan memudaratkan luka.

hansaplast

Ekoplast Flexible Fabric Bandages

RM9.00

Ekoplast Flexible Fabric Bandages mempunyai lapisan yang tidak melekat untuk melindungi luka. Plaster ini juga mempunyai perlindungan kusyen yang dapat memberi keselesaan kepada pengguna dan mengurangkan kesakitan luka. Walau bagaimana pun, plaster ini tidak disyorkan bagi yang mempunyai alahan kepada jisim getah kerana akan memudaratkan luka. Fabrik plaster ini mudah diregangkan untuk memudahkan luka ditutup mengikut keselesaan.

hansaplast

Hansaplast Sensitive plaster

RM5.30

Hansaplast Sensitive plaster sangat mesra kulit dan sesuai untuk menutup semua jenis luka yang lebih kecil. Bahan yang selesa adalah hypoallergenic dan fleksibel. Lapisan luka yang tidak melekat melindungi dan menenangkan luka. Lekapan yang selamat dan mesra kulit memastikan plaster tetap di tempatnya tetapi masih tidak menyakitkan untuk dikeluarkan. Plaster Hansaplast menyekat *99% kotoran dan bakteria. Plaster disediakan sebagai jalur dalam pelbagai saiz dan warna yang menutup seluruh luka dan boleh dipotong sesuai ukurannya. Hansaplast Sensitive plaster juga sesuai untuk pesakit diabetes. Bahan lembut dan bernafas. * Keserasian kulit diluluskan secara dermatologi. Dermatologi Diluluskan Kajian Klinikal Keberkesanan plaster Hansaplast Sensitive telah dibuktikan dalam beberapa kajian klinikal.

hansaplast

Topplast Flexible Fabric Plaster for Protection of Small Wounds

RM2.00

Topplast plaster mempunyai jalur pertolongan cemas yang tidak melekat untuk melindungi luka. Plaster ini memberi perlindungan kusyen yang dapat memberi keselesaan kepada pengguna dan mengurangkan kesakitan luka. Saiz plaster ini adalah L 6.3cm x W 2cm. Plaster ini juga dapat melindungi luka daripada terkena air atau terdedah kepada persekitaran luar. Walau bagaimana pun, plaster ini tidak disyorkan bagi yang mempunyai alahan kepada jisim getah kerana akan memudaratkan luka.

Man-Di Plastic Strips Bandage Plaster Handyplast

RM1.00

Man-Di plaster mempunyai jalur pertolongan cemas yang tidak melekat untuk melindungi luka. Plaster ini memberi perlindungan kusyen yang dapat memberi keselesaan kepada pengguna dan mengurangkan kesakitan luka. Plaster ini juga dapat melindungi luka daripada terkena air atau terdedah kepada persekitaran luar. Plaster ini digunakan sekali pengunaan sahaja dan tidak boleh digunakan semula. Walau bagaimana pun, plaster ini tidak disyorkan bagi yang mempunyai alahan kepada jisim getah kerana akan memudaratkan luka.

Bioplast PE Waterproof & Transparent Dressing

RM6.43

Bioplast PE adalah plaster yang bersifat kalis air untuk melindungi luka daripada terkena air dan menyebabkan rasa pedih pada luka. Plaster ini telah disterilkan supaya plaster terjamin daripada jangkitan kuman yang boleh menjangkiti luka. Plaster ini juga dihadirkan dengan ciri nya yang Ulta-nipis untuk memberi keselesaan kepada pengguna dan lebih mudah ditanggalkan. Plaster ini digunakan sekali pengunaan sahaja dan tidak boleh digunakan semula.

Hundredplast Fabric Plaster 

RM6.53

Hundredplast Fabric Plaster mempunyai jalur pertolongan cemas yang tidak melekat untuk melindungi luka. Plaster ini memberi perlindungan kusyen yang dapat memberi keselesaan kepada pengguna dan mengurangkan kesakitan luka. Plaster ini juga dapat melindungi luka daripada terkena air atau terdedah kepada persekitaran luar. Fabrik plaster ini mudah diregangkan untuk memudahkan luka ditutup mengikut keselesaan. Plaster ini digunakan sekali pengunaan sahaja dan tidak boleh digunakan semula.

Cofoe Skin Care Swabs First Aid Stop Bleeding Band-Aids

RM9.06

Plaster daripada Cofoe ini adalah plaster yang bersifat kalis air untuk melindungi luka daripada terkena air dan menyebabkan rasa pedih pada luka. Plaster ini telah disterilkan supaya plaster terjamin daripada jangkitan kuman yang boleh menjangkiti luka. Plaster ini juga dihadirkan dengan ciri nya yang lebih besar untuk memberi keselesaan kepada pengguna dan lebih mudah ditanggalkan. Plaster ini digunakan sekali pengunaan sahaja dan tidak boleh digunakan semula. Saiz bagi plaster ini adalah 70*18mm.

Helcare Medicare Antiseptic Strips First Aid Band

RM5.50

Plaster daripada Helcare Medicare ini mempunyai jalur pertolongan cemas yang tidak melekat untuk melindungi luka. Plaster ini memberi perlindungan kusyen yang dapat memberi keselesaan kepada pengguna dan mengurangkan kesakitan luka. Plaster ini juga dapat melindungi luka daripada terkena air atau terdedah kepada persekitaran luar. Plaster ini digunakan sekali pengunaan sahaja dan tidak boleh digunakan semula. Walau bagaimana pun, plaster ini tidak disyorkan bagi yang mempunyai alahan kepada jisim getah kerana akan memudaratkan luka.

DR.CHECK Washproof Plaster

RM9.39

Plater daripada Dr Check ini mempunyai lapisan yang tidak melekat untuk melindungi luka. Plaster ini juga mempunyai perlindungan kusyen yang dapat memberi keselesaan kepada pengguna dan mengurangkan kesakitan luka. Walau bagaimana pun, plaster ini tidak disyorkan bagi yang mempunyai alahan kepada jisim getah kerana akan memudaratkan luka. Fabrik plaster ini mudah diregangkan untuk memudahkan luka ditutup mengikut keselesaan.

error: Content is protected !!