Produk Hada Labo Terbaik
Produk penjagaan kulit pelembap HADA LABO disertakan dengan asid hialuronik luar biasa untuk menghidrat kulit secara intensif.

Produk penjagaan kulit pelembap HADA LABO disertakan dengan asid hialuronik luar biasa untuk menghidrat kulit secara intensif.

Menggunakan teknik menenangkan inspirasi Jepun, produk HADA LABO merupakan sebahagian dari rutin berkhasiat yang memanjakan kulit anda sambil meningkatkan kesihatan kulit anda.

Menyegarkan, menghidupkan semula, dan menghidratkan semula dengan pendekatan HADA LABO untuk kulit yang lebih lembut dan licin. Mari lihat 10 produk HADA LABO terbaik bagi tahun 2020.

1. HADA LABO Goku-jyun Face Wash

Kekalkan kelembapan semula jadi kulit anda semasa anda mencuci. Picitan kecil berfungsi menjadi busa berbuih yang banyak, kemudian dibilas – tanpa mengeringkan kulit anda.

Digunakan pagi dan malam, ini adalah permulaan yang mewah namun praktikal untuk kulit yang lebih lembut.

 HADA LABO Goku-jyun Face Wash

2. HADA LABO Goku-jyun Foaming Face Wash

Menjaga kelembapan semula jadi kulit anda semasa anda mencuci. Berbusa seketika dan senang diurut, membersih menggunakannya tanpa mengeringkan kulit anda.

Gunakan pagi dan malam untuk permulaan yang mewah namun praktikal untuk kulit yang lebih lembut.

HADA LABO Goku-jyun Foaming Face Wash

3. HADA LABO Goku-jyun Clear Lotion

Menghidrat kulit anda dengan serta-merta. HADA LABO Goku-jyun Clear Lotion harus digunakan selepas mencuci dengan HADA LABO Goku-jyun Face Wash dan berfungsi sebagai asas rutin pelembap anda.

Walaupun kelihatan jelas seperti toner atau makeup remover, sebenarnya ia pelembap yang membantu menyiapkan kulit anda untuk penyerapan produk HADA LABO dengan lebih baik.

Sebenarnya, HADA LABO Goku-jyun Clear Lotion boleh digunakan sebagai pelembap sahaja.

Atau, jika anda merasakan kulit anda memerlukan kelembapan tambahan setelah menyerap HADA LABO Goku-jyun Clear Lotion, ikuti dengan Goku-jyun:

  • Serum
  • Milk
  • Cream

— atau gabungkan ketiga-tiganya, bergantung pada tahap keperluan pelembap anda.

HADA LABO Goku-jyun Clear Lotion

4. HADA LABO Goku-jyun Light Lotion

Menghidrat kulit anda dengan serta-merta. HADA LABO Goku-jyun Light Lotion harus digunakan selepas mencuci dengan HADA LABO Goku-jyun Face Wash dan berfungsi sebagai asas rutin pelembap anda.

Walaupun kelihatan jelas seperti toner atau penghilang solek, sebenarnya pelembap yang membantu menyiapkan kulit anda untuk penyerapan produk HADA LABO yang lebih baik.

HADA LABO Goku-jyun Lotion Light juga boleh digunakan sebagai pelembap mandiri dengan tekstur yang lebih ringan daripada HADA LABO Goku-jyun Lotion.

Anda boleh memilih HADA LABO Goku-jyun Clear Lotion atau Light Lotion, bergantung pada pilihan anda.

5. HADA LABO Goku-jyun Milk

Hidratkan kulit anda dengan kelembapan dengan mengunci daya penghidratan daripada HADA LABO Goku-jyun Clear Lotion.

Ia menyediakan penghidratan yang mendalam, berkhasiat dan menghaluskan kulit untuk wajah dan leher anda. Tekstur ringannya sangat sesuai untuk rutin harian anda.

Untuk pelembap yang lebih mendalam, gunakannya sebelum menggunakan Goku-jyun Milk, atau ikuti dengan Goku-jyun Cream.

Tunggu sehingga produk diserap sepenuhnya, kemudian teruskan dengan rutin kecantikan harian anda.

HADA LABO Goku-jyun Milk

6. HADA LABO Goku-jyun Cream

Melembapkan wajah dan leher dengan kuat, menjadikan kulit anda lembap dan lebih lembut. Ia mengunci kelembapan, meningkatkan daya pemulihan semula jadi kulit anda.

Formulasi yang pekat dan mewah, sangat sesuai untuk digunakan pada waktu malam;

— tetapi ia juga dapat digunakan pada siang hari, terutama ketika anda memerlukan pelembap tambahan yang kuat atau perlindungan terhadap keadaan yang kasar.

 HADA LABO Goku-jyun Cream

7. HADA LABO Goku-jyun Serum

Serum HADA LABO Goku-jyun menyasarkan bahagian penting dengan pelembap tambahan.

Formulasi yang sangat pekat ini meningkatkan hasil, mengubah kawasan muka atau leher anda yang paling kering menjadi kulit yang halus dan mulus.

Sapukan pada waktu pagi atau malam dengan teknik menepuk HADA LABO, yang mengunci HADA LABO Goku-jyun cream dalam kulit.

HADA LABO Goku-jyun Serum

8. HADA LABO Goku-jyun Mist

Segera menghidupkan dan menyegarkan — pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Hebat untuk gaya hidup dalam perjalanan anda, terutamanya dalam iklim yang panas dan persekitaran kering seperti pejabat dan kapal terbang.

Saiz 1.5 fl oz yang padat (yang memenuhi syarat TSA untuk bagasi) sesuai digunakan dalam perjalanan atau menyimpan di meja anda untuk semburan hidrasi.

Kabus halus mudah diserap, dan bahkan boleh digunakan untuk mengunci atau menyegarkan solekan anda sepanjang hari tanpa cela.

HADA LABO Goku-jyun Mist

9. HADA LABO Goku-jyun Mask

Perbaiki kulit anda dengan mendalam dengan rawatan mingguan, seperti spa.

Bahan pelembap dimasukkan ke dalam topeng kapas pre-cut yang menghalang penyejatan untuk mengekalkan kelembapan maksimum. Kulit dibiarkan lembut, berseri, dan halus.

 HADA LABO Goku-jyun Mask

10. HADA LABO Goku-jyun Perfect Gel

HADA LABO Goku-jyun Perfect Gel mempunyai 5 fungsi: Losyen, Susu, Krim, Serum dan Masker dalam satu produk.

Mengandungi kolagen yang membantu menegangkan kulit dan asid hialuronik luar biasa yang menghidratkan kulit anda dengan serta-merta dan memberikan kelembapan dan kehalusan yang tahan lama.

HADA LABO Goku-jyun Perfect Gel harus digunakan selepas mencuci dengan HADA LABO Goku-jyun Face Wash.

HADA LABO Goku-jyun Perfect Gel

Kredit: Gambar diambil daripada https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fbtyaly.com%2Farticles%2Fis-hada-labo-lotion-the-best-hyaluronic-acid-product-on-the-market%2F&psig=AOvVaw2xy1pnKEWUBs2oJt1H1aA7&ust=1592377449377000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCMii2qrjheoCFQAAAAAdAAAAABAD

SUMBER

  • http://hadalabousa.com/products/moisturizing/

Summary
10 produk HADA LABO terbaik 2020
Article Name
10 produk HADA LABO terbaik 2020
Description
Produk penjagaan kulit pelembap HADA LABO disertakan dengan asid hialuronik luar biasa untuk menghidrat kulit secara intensif.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: