Now Reading
10 Produk Good Morning Dan Alternatifnya.

10 Produk Good Morning Dan Alternatifnya.

Good Morning

Produk Good Morning Vplus 18 Grains ini adalah minuman sampingan yang berkhasiat di mana ia diperkaya dengan sumber biji-bijian yang sedap, sihat lalu menjamin hidup bahagia! Kandungannya adalah dari penembusan biji-bijian dengan rasa yang baik dan enak.

Diperkaya dengan 5 bahan unik iaitu akar beet merah menjadi ia warna semula jadi dari tanaman memberikan warna merah jambu minuman kita. Ia mengandungi antioksidan dan zat besi. Ia membantu dalam proses detoksifikas, sumber kalsium rumpai laut lalu membantu menyokong perkembangan tulang dan gigi yang kuat, sumber soya Lecithin dapat meningkatkan fungsi sel badan, sumber Prebiotic Fructooligosaccharide yang meningkatkan pertumbuhan bakteria bermanfaat dan bahan serat larut air yang membantu menyokong sistem pencernaan.

Good Morning V Grains

RM58.00

Produk dari Good Morning V Grains 18 Grains adalah minuman bijirin yang sihat dan berkhasiat dengan rasa yang menghangatkan hati dan sedap. Kandungan V Grains 18 Grains terdiri daripada 18 jenis biji-bijian premium dengan 5 warna fitonutrien. Formulasinya juga ditambah dengan 7 ramuan unik termasuk ubi jalar ungu, blueberry, lutein, kalsium, lesitin soya, inulin prebiotik dan serat larut dalam air. Minuman berkhasiat dengan penyediaan sederhana dan pantas bila siap dalam masa 5 minit sahaja, boleh menjadi teman baik semua orang!

Verygood Natural Grains with Barley Grass

RM66.00

Produk Very Good biji-bijian semulajadi yang sangat serat tinggi diperbuat dari 20 biji-bijian semula jadi  dan BARLEY GRASS 100% asli yang Stomachic berkualiti tinggi. Kandungan FOS yang menggalakkan pertumbuhan bakteria bermanfaat di persekitaran gastrointestinal dan meningkatkan penyerapan nutrien pada badan. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah berkaitan gastrik di mana pembersihan usus yang serat makanan akan meningkatkan kebiasaan buang air besar, meningkatkan pergerakan usus dan melegakan sembelit kronik dan cirit-birit. Ia menggunakan kaedah detoksifikasi dengan rumus khas rumput barli yang kaya dengan serat dan enzim yang membantu dalam sistem pencernaan diri.

Good Morning Pea Protein

RM99.00

Produk dari Good Morning Pea Protein ini adalah minuman serbuk pemakanan lengkap berasaskan tumbuhan dan vegetarian. Kandungannya yang bebas dari gluten, laktosa dan kolesterol dapat menyihatkan badan secara semula jadi. Sumber protein berasal dari kekacang hijau yang merupakan jenis non-GMO yang berkualiti tinggi dan mudah dicerna. Diperkaya dengan Pea Protein 18 Biji-bijian di mana ia sesuai untuk golongan yang menjalani diet rendah serat yang boleh menyebabkan sembelit yakni kandungan protein adalah komponen penting bagi tubuh manusia kita, yang membantu membina dan memperbaiki tisu.

NUTRILITE Soy Protein Drink

RM97.00

Nutrilite Soy Protein Drink memberikan yang terbaik dari alam semula jadi dengan campuran gandum, kedelai dan kacang polong yang unik. Satu hidangan Nutrilite Soy Protein Drink menyediakan 8g protein dan kesemua sembilan asid amino penting yang diperlukan oleh badan anda. Formula khusus ini mempunyai Skor Asid Amino yang Dibetulkan oleh Pencernaan Protein, yang pada dasarnya bermaksud bahawa ia memberikan kualiti protein dan asid amino yang diperlukan. Minuman protein adalah pilihan terbaik anda untuk sumber protein semula jadi tanpa kesan sampingan dari protein haiwan, sesuai untuk mereka yang ingin mengekalkan jisim otot mereka dan melawan keletihan. Ia juga sesuai untuk mereka yang tidak bertoleransi laktosa.

Good Morning Gsure

RM89.00

Produk dari GoodMorning GSure ini adalah minuman pemakanan lengkap dan seimbang berasaskan tumbuhan. Ia dirumus khas dengan 18 jenis biji-bijian yang berfungsi untuk memberikan antioksidan dan tenaga untuk organ kita bagi meningkatkan pengambilan serat kepada sistem percernaan tubuh kita. Kandungannya yang padat dengan 28 jenis vitamin dan mineral yang amat penting bagi tubuh kita untuk menjalankan fungsi organ yang betul, meningkatkan metabolisme dan imuniti badan agar menjadi lebih kuat.

Biogreen Energy Booster Package

RM92.80

Produck Biogreen Energy Booster membuat anda dilindungi! Gabungan sempurna Biogreen Pink Lady Oatmilk dan Biogreen Prebalance Nutrition Powder membekalkan ibu dengan sumber nutrien tenaga penting, seperti zat besi, kalsium, asid folik, vitamin B kompleks dan pelbagai mineral. Selain itu, bahan-bahan berharga seperti bit, 10 jenis biji-bijian gandum, ragi gizi dan kuman gandum dapat membantu melengkapkan pengambilan makanan ibu yang kurang optimum. Seorang ibu yang berkhasiat, kuat dan cantik pastinya penting untuk memastikan keluarganya selamat dan sihat.

GOOD MORNING V PLUS

RM68.00

Produk GoodMorning Vplus 18 Grains ini adalah minuman sampingan yang berkhasiat di mana ia diperkaya dengan sumber biji-bijian yang sedap, sihat lalu menjamin hidup bahagia! Kandungannya adalah dari penembusan biji-bijian dengan rasa yang baik dan enak. Diperkaya dengan 5 bahan unik iaitu akar beet merah menjadi ia warna semula jadi dari tanaman memberikan warna merah jambu minuman kita. Ia mengandungi antioksidan dan zat besi. Ia membantu dalam proses detoksifikas, sumber kalsium rumpai laut lalu membantu menyokong perkembangan tulang dan gigi yang kuat, sumber soya Lecithin dapat meningkatkan fungsi sel badan, sumber Prebiotic Fructooligosaccharide yang meningkatkan pertumbuhan bakteria bermanfaat dan bahan serat larut air yang membantu menyokong sistem pencernaan.

Biogreen 5 Grain Oatmilk Energy

RM46.80

Produk dari Biogreen Organic Supertrio Energy Powder diformulasikan secara unik dengan kacang soya organik, bukan GMO, ditambah dengan tiga penggalak tenaga superfood, dedak oat Finland organik, biji chia hitam organik dan spirulina organik. Campuran sempurna ini memberikan seluruh spektrum kompleks vitamin B, yang penting untuk mengubah makanan dan nutrien menjadi tenaga, menyokong fungsi normal sel-sel bos kita dan juga sistem saraf yang normal. Ini memberi anda peningkatan tenaga yang sangat diperlukan jika anda terlalu banyak bekerja, lelah atau mengalami metabolisme yang lembap.

GOOD MORNING V18 Grains

RM49.00

Produk Good Morning V18 adalah minimum berkhasiat yang akan meningkatkan imuniti, kesihatan sendi dan usus. Diperkaya dengan bahan halia yang mempunyai sifat anti-virus & anti-radang yang kuat lalu ia membantu melancarkan peredaran darah, melegakan kembung perut dan menurunkan kolesterol darah. Juga, kandungan Quinoa merah yang kaya dengan protein dan membantu pergerakan usus. Produk biji-bijian penuh ini adalah sumber karbohidrat kompleks yang membantu mengekalkan tahap tenaga selama berjam-jam. Ia boleh disajikan sebagai sarapan, makanan ringan, makan malam atau pengganti makanan.

Biogreen Organic Green Balance Powder

RM68.40

Produk dari Biogreen Organic Green Powder diperakui organik oleh Bio-Gro New Zealand dan diproses pada suhu rendah iaitu 37 °C. Kandungan yang menggabungkan kebaikan rumput barli organik dan rumput gandum organik untuk memaksimumkan kesan pemakanan lalu menjadikannya seimbang dalam Yin dan Yang yang lebih berkesan untuk penyerapan badan. Selain itu, Biogreen Organic Green Balance Powder serupa dengan sayur-sayuran hijau gelap yang dipenuhi dengan pelbagai vitamin, mineral, klorofil, enzim aktif dan antioksidan, ia membolehkan penyerapan dan penggunaan nutrien yang optimum oleh sel-sel badan dan membantu dalam sistem pencernaan badan kita. 

error: Content is protected !!