Glo

Glo menawarkan cecair pencuci pinggan yang kuat untuk pinggan mangkuk bersih dan berkilau. Dengan pelbagai jenis produk, kini anda dapat membersihkan dapur dan peralatan makan anda dengan sempurna dan dapat digunakan dengan selamat selepas itu.

Jenama ini 100% berkesan dengan kekuatan magnet yang hebat untuk menghilangkan minyak degil dan minyak. Hanya beberapa titisan dapat mencuci timbunan pingan mangkuk di dalam sinki dan lembut pada tangan. Dengan Glo, tiada kotoran terlepas jadi anda mempunyai lebih masa bersama keluarga!

Cecair Pencuci Pinggan Glo Lemon

RM5.90

900 ml

Dengan Glo anda dapat nikmati tindakan penghapusan minyak yang hebat dalam aroma lemon. Ia berkesan dalam penyingkiran gris hanya dengan sekali cuci. Kebaikannya adalah 100% berkesan dalam penyingkiran minyak. Aroma lemon segar dan lembut pada tangan

Cecair Pencuci Pinggan Sunlight Lemon 100

RM6.50

1000ml

Kuasa 100 lemon ini berdasarkan ujian makmal dalaman. Setiap titisan formula ekstrak lemon asli ini ditingkatkan dengan garam mineral semula jadi yang memberi setiap paket kekuatan degreasing lebih dari 100 limau nipis. Aroma lemon segar dan lembut pada tangan.

Cecair Pencuci Pinggan Glo Limau

RM5.90

900ml

Nikmati tindakan penghapusan minyak yang hebat dalam aroma limau berair. Cecair Pencuci Pinggan Glo Limau membersihkan pinggan hanya dengan sekali cuci. Faedahnya adalah 100% berkesan dalam penyingkiran minyak . Dengan aroma Limau yang menyenangkan – Basuh kesan berminyak dari permukaan dengan mudah.

Cecair Pencuci Joy Sparkling Limau

RM9.99

800ml

Cecair Pencuci Joy Sparkling Limau membersihkan minyak dan bau busuk dalam 1 titis. Sangat baik dalam menanggalkan minyak pada pinggan mangkuk, Mudah untuk digunakan, Buih tahan lama, aroma yang menyenangkan dan lembut di tangan.

Cecair Pencuci Pinggan Glo Pure & Clear Aloe Vera

RM5.99

900ml

Berpegang dengan ‘kurang lebih banyak’, penyelesaian mudah selalunya adalah yang terbaik. Glo Pure & Clear telah direka khas dengan bahan mudah tetapi berkesan tanpa kompromi untuk anda dan keluarga. Selamat untuk kanak-kanak. Aroma ringan, bebas pewarna dan paraben.

Cecair Pencuci Pinggan Sunlight Extra Nature Mineral Salt & Aloe Vera

RM6.90

1000ml

Sunlight Extra Nature menggabungkan kebaikan semula jadi Garam Mineral dan Aloe Vera dengan kekuatan degenerasi Sunlight untuk menghilangkan minyak. Menanggalkan sisa minyak dengan berkesan. Selamat untuk kanak-kanak, lembut di tangan dan tiada pewarna.

Cecair Pencuci Pinggan Glo Epal

RM4.75

900ml

Nikmati tindakan penghapusan minyak yang hebat dalam aroma limau berair. Cecair Pencuci Pinggan Glo Epal membersihkan pinggan hanya dengan sekali cuci. Faedahnya adalah 100% berkesan dalam penyingkiran minyak . Dengan aroma epal yang menyenangkan. Basuh kesan berminyak dari permukaan dengan mudah.

Cecair Pencuci Pinggan Labour Epal

RM3.90

900ml

Mencuci pinggan menjadi mudah dengan formulasi cecair pencuci pinggan yang lebih tebal dan lebih baik. Tekstur tebal membantu menembus dan menghilangkan minyak yang degil, menjadikan pinggan mangkuk anda bersinar. Wangian epal yang menyenangkan.

Cecair Pencuci Pinggan Glo Limau Arang

RM5.90

900ml

Cecair Pencuci Pinggan Arang Glo Limau dibuat berdasarkan penyelidikan pengguna. Cecair pekat memastikan pinggan tahan karat dan berkilau terang. Ia juga bagus untuk membantu anda membersihkan bau busuk yang terdapat di dalam bekas makanan anda. Mempunyai aroma Arang Kapur.

Pencuci Pinggan Axion Limau Arang

RM6.90

650g

Pencuci pinggan Axion Limau Arang dapat membersihkan gris yang sukar, Bertindak sebagai anti bakteria. 100% penyingkiran minyak yang berkesan. Basuh kesan berminyak dari permukaan dengan mudah. Mempunyai aroma Arang Kapur.

Tagged: