Now Reading
10 Produk Foreo Untuk Kecantikan Dan Alternatifnya

10 Produk Foreo Untuk Kecantikan Dan Alternatifnya

Foreo

Foreo adalah jenama kecantikan dan penjagaan kulit Sweden yang ditubuhkan pada tahun 2013. Ini menyediakan penyelesaian inovatif yang maju dari segi teknologi. Produk unggulannya, LUNA ™, adalah alat pembersih silikon yang menggunakan denyut sonik untuk pembersihan yang lebih baik.

Inovasi adalah inti dari Foreo, alat yang mereka tawarkan sangat unik sehingga sub-kategori kecantikan baru dibuat – teknologi kecantikan. Ia menyediakan kaedah alternatif untuk mengatasi masalah kulit seperti jerawat, penuaan, tekanan kulit, keletihan kulit, dan lemak berlebihan.

Mereka juga menawarkan produk penjagaan kulit pelengkap untuk menggunakan alat mereka dengan sebaiknya seperti Serum Serum Serum dan Pembersih busa mikro. Foreo percaya pada komitmen. Ia komited untuk menyediakan penyelesaian kecantikan yang inovatif dengan sains moden.

Foreo Luna 3

RM415.00

Luna 3 adalah merupakan produk yang boleh menghilangkan minyak dan kotoran yang terperangkap dalam 1 minit. Luna 3 direka khas dengan berpasangan dengan aplikasi FOREO untuk penjagaan kulit yang diperibadikan. Luna 3 sangat mampu untuk pembersihan secara mendalam untk memjadikan wajah anda lembut dan dapat mengekalkan keanjalan kullit. Penggunaan Luna 3 mempunyai  16 intensiti pembersihan dan 4 mod urut dan dapat merangsang peredaran darah ke arah kulit yang menghasilkan penampilan yang lebih muda. Produk ini sesuai untuk jenis kulit normal dan sensitif. 

Clarisonic Mia Prima Facial Cleansing & Pore Minimizing Skincare Device

RM415.00

Clarisonic Mia Prima Facial Cleansing & Pore Minimizing Skincare Device adalah produk yang berkesan

6X daripada pembersihan manual dan dapat meningkatkan penyerapan produk penjagaan kulit. Selain itu, produk ini boleh menanggalkan kotoran, minyak malah dapat menanggalkan solekan lama.

Clarisonic Mia Prima Facial Cleansing & Pore Minimizing Skincare Device dapat menghilangkan liang pori  dan memperbaiki warna dan tekstur kulit. Produk ini mempunyai 1 mod untuk pembersihan cepat. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Foreo Luna Mini 2

RM415.00

Luna Mini 2 adalah peranti urut untuk pembersih wajah T-Sonic yang disempurnakan dengan lapan intensiti urut yang boleh disesuaikan untuk spa yang dapat disesuaikan sepenuhnya seperti experince. reka bentuk 3 zon yang dikemas kini dioptimumkan untuk semua jenis kulit dan terdapat dalam enam warna baru yang menarik. Luna Mini 2 sesuai untuk semua jenis kulit. Anda hanya perlu sambungkan Luna Mini 2 anda ke aplikasi FOREO melalui Bluetooth (untuk membuka kunci LUNA 3 sebelum menggunakannya untuk pertama kalinya).

Rose Quartz Heart Facial Gua Sha

RM415.00

Rose Quartz Heart Facial Gua Sha membantu mengurangkan ketegangan, tekanan, dan kegelisahan. Ia meningkatkan peredaran darah dan warna kulit, mengurangkan bengkak, dan melicinkan penampilan garis-garis halus dan kedutan. Rose Quartz Heart Facial Gua Sha mempromosikan saliran limfa untuk membantu menghilangkan toksin dan meningkatkan penggunaan krim, serum, dan minyak. Sesuai untuk pelanggan yang mencari alat lembut, semula jadi, dan tidak invasif untuk meningkatkan rutin penjagaan kulit mereka, alat Gua Sha secara historis digunakan dalam rawatan tradisional Timur untuk faedah kulit jangka panjang.

Foreo Luna Play Plus

RM415.00

Luna Play Plus merupakan mesin urut untuk membersih wajah anda dengan teknologi T-Sonic yang dilengkapi kemampuan utut pada wajah yang boleh dioptimumkan untuk semua jenis kulit dan terdapat dalam enam warna baru yang sangat menarik. Selain itu, produk ini ditambah lagi dengan menggunakan bateri AAA yang boleh diganti sehingga anda menikmati Luna dengan jangka yang lebih lama. Produk ini sangat sesuai untuk semua jeni kulit.

Mount Lai Gua Sha Facial Lifting Tool

RM415.00

Mount Lai Gua Sha Facial Lifting Tool adalah poduk alat urut wajah yang meningkatkan ritual kecantikan dengan menghaluskan kulit, menjadikan wajah seakn cantik dan berseri setelah digunakan.

Selain meningkatkan kesihatan dan kecerahan kulit secara keseluruhan, amalan Gua Sha mempunyai banyak manfaat. Ia melegakan ketegangan muka dan rahang, meningkatkan warna kulit yang lebih cerah. Xiyuan jade adalah batu dengan sifat menyeimbangkan dan mengekalkan kesegarannya untuk jangka waktu yang lama, sementara kuarza mawar adalah kristal dengan sifat menenangkan dan membantu dalam meditasi, refleksi, dan cinta diri. Bentuk alat pengangkat wajah dirancang untuk membolehkan cengkaman yang selesa semasa digunakan.

Foreo Luna Go

RM415.00

Luna go adalah alat penjagaan kulit yang sempurna untuk gaya hidup anda yang sibuk. Anda mesti dapatkan kulit yang licin dan kelihatan sihat dengan teknologi T-Sonic dalam reka bentuk ringan yang boleh dibawa ke mana sahaja.  Anda hanya perlu sambungkan Luna Go anda ke aplikasi FOREO melalui Bluetooth (untuk membuka kunci LUNA GO sebelum menggunakannya untuk pertama kalinya). Luna Go mempunyai mod Anti-Penuaan yang eksklusif untuk berus pembersih muka LUNA, LUNA go memberikan denyutan frekuensi rendah ke kawasan yang rawan keriput, mengurut dan melicinkan penampilan garis-garis halus dan menjadikan kulit anda kelihatan lebih cantik dan lebih anjal.

StackedSkincare Cryotherapy Ice Roller for Face

RM415.00

StackedSkincare Cryotherapy Ice Roller for Face adalah produk Ice Globes dapat menjadikan saluran darah kulit dan menghilangkan garis-garis halus, mengecilkan pori-pori, mengurangkan bengkak, meningkatkan keanjalan kulit dan menjadikan kulit anda menjadi warna lebih cerah. StackedSkincare Cryotherapy Ice Roller for Face  ringan dan sangat mudah alih. Reka bentuk ergonomik yang unik melekatkan wajah dengan sempurna yang menawarkan pengalaman urut selesa yang terbaik kepada pengguna. Anda akan merasa seperti membawa wajah anda di rumah.Ice Globes ini diperbuat daripada keluli tahan karat 304 dan diisi dengan gel penyejuk yang tidak beracun, tahan lama dan selamat sehingga tidak mudah pecah dan bocor seperti Glass Globes.

Foreo Luna 3 Men

RM415.00

Alat pembersih janggut sonik LUNA 3 MEN yang mampu membersihkan dan melembutkan wajah dan misai anda dengan bulu silikon lembut dan gelombang bunyi yang mengeluarkan 99.5% kotoran, minyak dan kulit mati. Cara penggunaannya, anda perlu basahkan janggut dan sapukan pembersih berkualiti. Tekan butang untuk mengaktifkan mod pembersihan. Siapkan / bersihkan dengan gerakan bulat pada misai, pipi, muka dan dagu. Matikan dengan menekan dan menahan butang selama 3 saat. Bilas dan keringkan muka dan janggut.

Luna 3 Men

RM415.00

Ice Globes Facial Skin Care Tools adalah produk Ice Globes dapat menjadikan saluran darah kulit dan menghilangkan garis-garis halus, mengecilkan pori-pori, mengurangkan bengkak, meningkatkan keanjalan kulit dan menjadikan kulit anda menjadi warna lebih cerah. StackedSkincare Cryotherapy Ice Roller for Face  ringan dan sangat mudah alih. Reka bentuk ergonomik yang unik melekatkan wajah dengan sempurna yang menawarkan pengalaman urut selesa yang terbaik kepada pengguna. Anda akan merasa seperti membawa wajah anda di rumah.Ice Globes ini diperbuat daripada keluli tahan karat 304 dan diisi dengan gel penyejuk yang tidak beracun, tahan lama dan selamat sehingga tidak mudah pecah dan bocor seperti Glass Globes.

error: Content is protected !!