Now Reading
10 Produk Fair and Lovely dan Alternatifnya di Malaysia

10 Produk Fair and Lovely dan Alternatifnya di Malaysia

Fair and Lovely

Fair & Lovely adalah produk yang diilhamkan oleh rawatan yang dihasilkan oleh pakar. Berdasarkan pemahaman saintifik yang tepat mengenai masalah yang dihadapi dan penyelesaian yang diberikan oleh rawatan pakar, produk ini mensasarkan masalah yang sering kepada wanita seperti lingkaran hitam pada bahagian mata, kulit kering dan kusam. Produk ini sering melakukan penyelidikan untuk terus berinovasi untuk meningkatkan kualiti produk ini. Melalui penyelidikan dan pengembangan yang tidak henti-hentinya, Fair & Lovel telah berusaha untuk memberikan rawatan yang baik dengan keberkesanan yang unggul, untuk menjangkau lebih banyak wanita di seluruh dunia.

Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin Cream

RM12.98

Fair & Lovely Advanced Multivitamin Cream adalah produk yang diformulasikan dengan kompleks multi vitamin yang bukan sahaja melembapkan tetapi juga mencerahkan kulit dengan mengurangkan tanda dan warna kulit yang tidak sekata. Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin SPF 15 yang baru mengandungi SPF 15 untuk memastikan kulit sentiasa dilindungi dari sinar UV yang berbahaya. Kini terdapat dalam tiub pam untuk penggunaan yang lebih mudah. Ia diperkaya dengan multivitamin termasuk Vitamin B3, C, E dan B6 untuk memastikan kulit anda kelihatan terbaik.

Regenerist Micro-Sculpting Cream Face Cream

RM99.90

Regenerist Micro-Sculpting Cream Face Cream merupakan hasil penyelidikan Olay selama lebih dari 50 tahun, krim mewah ini mempunyai kepekatan tertinggi kompleks amino-peptida khas dengan sentuhan protein laut berharga. Kompleks amino-peptida yang sangat pekat segera menghidrat untuk merosakkan kulit yang kendur. Selepas penggunaan selama 4 minggu, ia membantu penampilan anda kelihatan cantik di sekitar mata, garis rahang, dan leher, juga meningkatkan keanjalan dan kulit anda terasa lebih lembut. Anda perlu urut sedikit dengan gerakan membulat ke atas, memfokuskan pada kawasan seperti garis kening dan rahang,

Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin Cream

RM12.98

Fair & Lovely Anti Marks Fairness Cream  adalah produk yang direka khas untuk kulit dengan tanda dan bintik hitam. Fair & Lovely Anti Marks Fairness Cream mengandungi kompleks Vita-Aloe dengan Vitamin B3 & E, pekatan Aloe Vera &dan Prinsip Buah yang dapat meringankan kesan dan melawan pigmentasi yang berlebihan pada kawasan kulit anda. Pelindung matahari tiga kali ganda dengan perlindungan matahari spektrum luas  dan TPI 60 membantu mencegah cara UV daripada memicu kegelapan dan kemunculan semula tanda. Produk ini tidak mengandungi bahan berbahaya sebagai peluntur. Untuk kegunaan luar sahaja.

Garnier Light Complete Multi Action Whitening Cream

RM18.30

Garnier Light Complete Multi Action Whitening Cream mempunyai ekstrak herba dan pati lemon tulen dengan vitamin C untuk membantu mengurangkan kulit kusam dan bintik-bintik gelap. Penapis UVA dan UVB untuk mengelakkan kulit menjadi gelap. Gunakan pada kulit yang bersih dan kering. Urut perlahan-lahan ke kulit menggunakan gerakan melingkar, bergerak dari bahagian dalam wajah anda ke luar, dan dari pangkal leher anda ke bahagian atas.

Fair & Lovely Herbal Balance Cream

RM12.98

Fair & Lovely Herbal Balance Cream adalah produk yang diformulasikan dengan pelbagai ramuan herba yag baik untuk merawat kulit sensitif, yang terbukti untuk berfungsi dari dalam kulit untuk memberikan kecerahan dan memberikan tona kulit yang sekata pada kulit anda. Ramuan herba yang semula jadi dengan campuran 16 ramuan herba yang baik yang diketahui dapat mengembalikan keseimbangan semula jadi dan memberikan kulit yang lebih cantik secara semula jadi.

Himalaya Herbals Fairness Cream

RM39.09

Himalaya Herbals Fairness Cream adalah produk yang diperkaya dengan ekstrak Licorice dan White Dammar yang akan memberikan tindakan pemutihan tiga kali dengan cepat, mengatur sintesis melanin untuk memberikan warna yang lebih cerah dan cerah, dapat membantu menghilangkan bintik-bintik gelap dan pigmentasi tidak sekata pada wajah anda. Cinnabloc herba terobosan memberikan perlindungan UV dan mencegah kulit menjadi gelap. Himalaya Herbals Fairness Cream mempunyai tekstur yang ringan dan tidak berminyak. Cara penggunaan anda perlu urut dengan lembut pada wajah dan leher yang dibersihkanpada waktu pagi dan malam.

Fair and Lovely Advanced Multi Vitamin

RM6.90

Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin adalah produk yang diformulaka dengan  multivitamin supaya dapat menembusi jauh ke dalam kulit untuk pencerahan kulit, pengurangan bintik-bintik pada wajah dan berfungsi sebagai pelembah pada wajah anda sepanang masa. Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin  diperkaya dengan Vitamin B3, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin E. ia membantu mengurangkan pengeluaran melanin dan pemindahan melanin ke lapisan atas kulit. Produk ini diuji oleh pakar dermatologi dan terbukti selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit. Ia tidak mengandungi bahan berbahaya atau peluntur.

Wardah White Secret Facial Wash

RM11.70

Wardah White Secret Facial Wash dengan Mild surfactant yang membantu membersihkan kotoran, debu, minyak, dan sisa make up tanpa membuat kulit wajah menjadi kering. Diformulasikan dengan Advanced-White Spesific System, mengandung Natural AHA, BHA dan Lactic Acid yang memberikan kelembaban untuk kulit saat proses pembersihan tanpa rasa kesat. Wajah tampak lebih bersih dan cerah. Gunakan pada pagi dan malam hari. Tuangkan Wardah White Secret Facial Wash with AHA pada telapak tangan Busakan dengan sedikit air Aplikasikan pada wajah dengan pijatan ringan kemudian bilas dengan air hingga bersih. Hindari kontak dengan mata.

Fair & Lovely Pimple Off Fairness

RM6.90

Fair & Lovely Pimple Off Fairness merupakan pencuci muka harian untuk menghalang pigmentasi gelap, kulit yang kering, berjerawat, dan kusam. Fair & Lovely Pimple Off Fairness dapat memudarkan bintik-bintik jerawat semasa dan boleh mencegah jerawat kembali pada wajah anda. Jika anda mengalami masalah seperti berikut, mari dapatkan produk Fair & Lovely Pimple Off Fairness dengan cepat. Semua produk ini mengandungi 100% bahan selamat, dan diuji secara klinikal dan dipercayai oleh pakar dermatologi. Produk ini tidak menggunakan bahan peluntur atau bahan kimia berbahaya seperti hidrokuinon, yang boleh merosakkan kulit.

Aiken Tea Tree Oil

RM6.90

Aiken Tea Tree Oil mengandungi Tea Tree Oil untuk membantu melindungi kulit dari jerawat secara semula jadi tanpa mengelupas kulit seperti krim atau gel jerawat. Tanpa minyak, ia sangat sesuai untuk kulit berminyak dan sensitif. Dirumus khas untuk mensasarkan kulit rawan jerawat dan menghilangkan minyak berlebihan, mengawal kilauan dan memperbaiki liang roma. Aiken Tea Tree Oil menembusi jauh ke dalam kulit. Kulit anda akan kelihatan lebih cantik jika menggunakan secara konsisten.

error: Content is protected !!