Now Reading
10 Produk Eyebrow Yang Terdapat Di Pasaran

10 Produk Eyebrow Yang Terdapat Di Pasaran

eyebrow

Apabila disebut tentang perkara untuk mengisi dan menentukan kening yang jarang, terdapat pelbagai produk eyebrow yang dapat dipilih untuk menyelesaikan masalah ini. Sekiranya anda mencari penampilan yang lebih semula jadi dan rendah, pensil kening yang hebat mungkin sesuai dengan keperluan solek anda.

Ini adalah salah satu kaedah kegemaran kaum wanita sepanjang masa untuk meningkatkan dan mencantikkan kening, dan juga sangat mudah dikuasai. Ia adalah salah satu kaedah yang terbaik untuk membantu memberi wajah anda sedikit definisi tambahan. Kini anda boleh mendapatkan produk eyebrow dengan mudah di pasaran seperti di Watsons dan Guardian dengan harga yang berpatutan.

Eyebrow Wardah

RM13.10

WARDAH Eye Brow Pencil Black. Pensil alis yang mudah digunakan dengan aplikasi halus untuk menonjolkan alis anda dengan hasil yang cepat dan semula jadi. Ia dilengkapi dengan berus alis untuk menyisir dan mengadunkan warna alis untuk mendapatkan kemasan semula jadi. Terdapat dalam dua warna varian yang dapat anda padankan dengan warna alis anda. Sikat kening dengan menggunakan berus kening. Sapu perlahan alis dari bahagian tengah kening hingga hujung. Isi sudut dalaman kening. Kisar warna dengan berus kening sehingga anda mendapat hasil yang diinginkan.

Eyebrow Silkygirl

RM13.90

Silkygirl Brow Sharper Pencil, Dark Brown. Kalis air dan tahan lama, pensil kening  ini akan kekal sepanjang hari. Pensil alis yang sempurna untuk pemula dan pakar; dengan tekstur berkrim yang meluncur dengan mudah ke kening. Selesaikan aplikasi dengan menggunakan berus yang terpasang untuk mengadunkan garis kasar untuk kening yang kelihatan semula jadi. Isi dan bentuk dengan pensil, kemudian sikat dan gaul dengan aplikator berus untuk mencapai kening yang sempurna dan cantik.

Eyebrow Catrice

RM16.90

Catrice EyeBrow Stylist hadir dalam bentuk pen praktikal dan meyakinkan dengan aplikasinya yang ringkas namun tepat. Ini menghasilkan kening mata yang sempurna berkat sikat profesional, yang membantu menerapkan tekstur serbuk pada alis untuk kemasan semula jadi. Menonjolkan kening secara semula jadi. Tekstur serbuk. Aplikasi ringkas dan tepat. Pensil semula jadi yang memenuhi kening anda untuk memberikan hasil yang digilap dan lebih jelas. Ia mempunyai kekuatan untuk memperbaiki penampilan umum anda dengan cepat.

Eyebrow Maybelline

RM17.90

Maybelline Fashion Brow Shape Pencil Deep Black. Fesyen eyebrow adalah pembentuk duo utama dengan kemasan serbuk mineral semula jadi di satu hujung dan plumbum mikro 0.2mm. Alis kening yang lembut kini tepat hingga ekornya seperti maybelline, untuk pertama kalinya melancarkan kening fesyen, pena semua dalam satu untuk alis kening anda. Ia memberi anda ketajaman pensil pelekat dan kelembutan pengisian serbuk. Dengan pelancaran ini, jenama solekan nombor satu dunia menginovasikan portfolio dan memasuki kategori kecantikan baru.

Eyebrow Chriszen

RM18.70

Chriszen 2IN1 Long Lasting Eyebrow Pencil; Black. Dwi-kepala pensil kening memudahkan untuk mengubah kening yang jarang menjadi lengkungan yang sempurna. Ia mempunyai hujung yang miring untuk membantu anda membuat goresan tepat dan mengisi alis dengan mudah, dan lengkap dengan reka bentuk dan sikat twist-up untuk kemudahan tambahan. Pudar dan tahan noda, tahan sehingga 12 jam. Mudah digunakan, dikawal dan diadun dengan formula berkrimnya. Hujung condong menghasilkan garis nipis dan tepat dengan mudah. Hujung lebar mengisi alis dengan mudah. Berus tambahan membolehkan perawatan alis dan pencampuran warna alis.

Eyebrow IN2IT

RM25.90

IN2IT Perfect Brow Eyebrow Liner Dark Brown. Pensil kening yang boleh ditarik balik. Tidak perlu pengasah. Ini adalah pensil alis dua tugas yang mempunyai pensil alis berkrim yang meluncur dengan mudah untuk menutup dan menentukan pada satu hujung dan berus alis di sisi lain untuk menggabungkan warna alis ke kesempurnaan alis dengan kemasan lembut semula jadi. Formula yang sangat berpigmen memastikan tahan lama. Hujung segitiga yang menentukan dan menggariskan kening dan mengisi kawasan jarang dalam satu sapuan. Memberi kesan kening yang cantik dan semula jadi. Vitamin E memberikan pelembap pada kening anda.

Eyebrow Dermacol

RM25.90

Dermacol Eyebrow Pencil. Sebatang pensel kening dengan berus alis dan vitamin E. Pensil lembut menentukan dan menyerlahkan garis alis anda dengan indah sambil mewarnakannya pada masa yang sama. Mengandungi vitamin E. Berus berbentuk khas membantu mewujudkan bentuk yang anda inginkan untuk alis anda. Sapukan dengan berus khas ke alis anda dan sikatnya. Terdapat pelbagai warna dan anda dapat mencari padanan warna untuk kening yang kelihatan semula jadi.

Eyebrow Lily by Red

RM30.90

Lily by Red – Skinny Mes Brow Pencil; Dark Brown. Malah mereka yang mempunyai tangan yang kekok dapat menarik kening yang jelas dan halus seperti profesional. Warna formula keras berlaku secara semula jadi halus pada kulit telanjang. Anda boleh memohon semula tanpa membuat kek. Serbuk sebum tahan lama mengawal minyak di sekitar kening untuk panjang umur dan bentuk kening. Lead yang ultra langsing 1.5mm menghasilkan kening yang jelas dan halus.

Eyebrow Revlon

RM40.90

Revlon Colorstay Brow Pencil, Soft Black. Pensil kening ini merangkumi hujung bersudut untuk mengisi alis dan sikat dengan tepat untuk menjinakkan penampilan yang sempurna. Pensil alis unik ini menawarkan hujung bersudut untuk ketepatan ekstra di satu hujung dan sikat spoolie untuk mengadun di bahagian lain. Pensil ini sangat mudah digunakan, menawarkan warna lembut dan boleh dicampur untuk mengisi dan menentukan alis anda seperti pro. Formula tidak hanya bertahan sehingga 24 jam dan juga ia kalis air. Terdapat dalam 3 warna.

Eyebrow L’Oreal

RM44.90

L’Oreal Paris Brow Artist Xpert, Ash Brunette. Pensil alis pertama kami yang boleh ditarik untuk kening yang jelas dan kelihatan lebih sempurna Hujung berbentuk segitiga untuk aplikasi yang tepat Berus gaya lembut untuk membersihkan kening ke tempat dan menyatu dengan kemasan semula jadi. Pengisian dan pembentukan yang mudah, pantas untuk kening yang sempurna. Sesuai untuk pemula. Terdapat dalam julat warna terbesar kami, sehingga anda dapat mencari padanan sempurna untuk kening yang kelihatan semula jadi.

error: Content is protected !!