Eye Cream

Eye Cream! Adakah sedang mencari eye cream yang mampu menghilangkan kedutan serta mengurangkan lingkaran gelap bawah mata?

Di sini kami kepilkan senarai krim mata kegemaran ramai yang dapat mencerahkan kawasan gelap di kulit sekitar mata anda. Berikut adalah antara eye cream yang terbaik di pasaran dengan kemampuan yang optimum untuk memberi kesan jangka masa pangjang bagi kecantikan mata yang abadi.

Mengapa anda memerlukan krim mata?

Hal ini kerana lingkaran gelap itu tidak menyenangkan sama sekali! Walaupun ia mampu ditutup dengan teknik solekan dengan menggunakan bedak asas mahupun concealer, ia bgaimanapun tidak mampu memulih permasalahan itu.

Justeru penggunaan krim mata adalah sangat disyorkan buat mana-mana individu yang berhadapan dengan masalah lingkaran gelap bawah mata serta kedutan halus kerana ‘krim ajaib’ ini pasti dapat membantu sekali gus, membuatkan penampilan bahagian mata kelihatan lebih rapi dan cantik bak muda remaja.

Clinique Eye Cream

RM158.00

15ml

All About Eyes Eye Cream. Krim mata ringan ini mengurangkan penampilan kepingan, lingkaran bawah mata. Formula krim / gel yang tidak meresap sebenarnya membantu menjaga solek mata di tempatnya. Diuji Pakar Oftalmologi. Krim mata ringan ini mengurangkan penampilan bengkak, lingkaran bawah mata. Memberi kelembapan. Sesuai untuk jenis kulit Gabungan, Kering, Normal atau Berminyak. Merawat Masalah Kulit seperti Penuaan, Lingkaran Gelap, Garisan Halus & Kedutan, Kebengkakan. Formulasi: Krim, Gel.

SK-II Eye Cream

RM429.00

15g

R.N.A. Power Radical New Age Eye Cream. Saksikan kekuatan mata yang besar untuk penampilan muda dengan krim mata berkhasiat ini. Dikemas dengan bahan pelembap dalam tekstur sutera dan mudah diserap untuk melembapkan kulit, mengembalikan kelembutan, dan mengurangkan penampilan garis-garis halus kerana kekeringan. Hanya dalam satu hari, rasakan pelembapan tahan lama kerana krim ringan ini cepat diserap oleh kulit anda. Keesokan paginya, kulit di sekitar kawasan mata terasa lebih lembut dan montok. Selepas satu balang, garis halus di sekitar kawasan mata kelihatan kurang jelas.

It Cosmetics Eye Cream

RM196.00

15ml

Menjadikan mata letih kelihatan lebih terjaga dengan serta-merta! Dibangunkan dengan pakar bedah plastik, krim pelembap mata yang ditunjukkan secara klinikal ini memperlihatkan garis-garis dan mencerahkan serta-merta sambil mengurangkan penampilan lingkaran hitam dan bengkak. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit, walaupun yang paling sensitif, formula cepat menyerap yang berkhasiat memberikan hasil yang kuat untuk menjadikan kawasan mata anda kelihatan lebih muda dan berehat.

Origins Eye Cream

RM125.00

15ml

GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and De-puff. Penampilan 86% lebih cerah; 80% pengurangan bengkak. Larut malam? Penerbangan panjang? Terlihat penat sepanjang masa? Bersiaplah untuk menjadi salah satu orang yang ceria! Krim mata selepas penggunaannya yang terbukti secara klinikal secara semulajadi mengurangkan lingkaran hitam. Bengkak yang tidak kelihatan hampir hilang. Rawatan untuk Lingkaran Gelap, Kusam dan Bengkak di bawah mata. Sesuai untuk jenis kulit kombinasi, kering, normal atau berminyak.

Glamglow Eye Cream

RM159.00

15ml

Brighteyes Illuminating Anti-Fatigue Eye Cream. Krim mata yang memberi tenaga yang dapat mencerahkan lingkaran hitam dengan serta-merta dan mengurangkan tanda-tanda keletihan yang dapat dilihat untuk mata yang bersinar dan berehat. Dengan ekstrak asid linoleik, tembikai, epal dan narsisis, ia membantu memperbaiki penghalang kelembapan kulit anda dan mencegah tanda-tanda keletihan di masa hadapan sambil menghapus penampilan garis-garis halus dan kedutan dalam masa empat minggu. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Lancome Eye Cream

RM300.00

15ml

Rénergie Multi-Lift Ultra Eye Cream. Khasiat Anti-penuaan tiga kali ganda untuk mengisi mata anda dengan awet muda. Krim mata Rénergie Ultra yang baru telah terbukti keberkesanannya secara klinikal untuk mengangkat rasa kendur, mengisi kedutan dan memperbaiki lingkaran hitam yang kelihatan. Hasil yang terbukti untuk Pengisian Segera dengan Kelembapan, Kontur mata yang dinaikkan dalam 8 minggu dan Pembetulan lingkaran hitam yang dapat dilihat selepas 1 balang. Disarankan untuk semua jenis kulit.

L’OREAL Paris Eye Cream

RM70.50

15ml

Revitalift Triple Action Eye Cream. Ia membantu menyuburkan dan meratakan kontur mata. Hari demi hari, kedutan berkurang, kontur mata kembali tegang dan kelihatan kembali segar. Tindakan Tiga Kali Untuk Pandangan Mata Remaja yang Baru. Dengan Adenosin untuk membantu melicinkan garis dan memperbaiki tekstur kulit. Dengan Kafein yang diketahui dapat mengurangkan bengkak mata dan aplikator logam untuk kesan penyejukan. Dengan Pro-Xylane pekat untuk membantu dan menguatkan semula kulit di sekitar mata. Hasilnya kontur mata dilembabkan dan lebih cerah.  Kedutan dan eyebag dikurangkan dengan ketara. Kontur mata menjadi lebih bercahaya dan lebih halus.

Eucerin Eye Cream

RM170.00

15ml

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity telah dirumus khas untuk menghilangkan kedutan yang mendalam, meningkatkan keanjalan dan menyuburkan kulit yang rapuh dan matang. Campuran inovatif Eucerin dari Asid Hyaluronik molekul tinggi dan rendah kelihatan mengerut kedutan dalam. Arctiin (aktif yang terbukti dapat mempercepat pembaharuan kolagen dalam sel kulit) berfungsi bersama dengan Silymarin (antioksidan kuat yang melindungi kolagen dan elastin daripada merosakkan dan meningkatkan peredaran kulit pada tahap sel). Kulit terasa tegang dan halus serta kelihatan segar dan berseri.

Biossance Eye Cream

RM244.00

15ml

Squalane + Marine Algae Eye Cream. Krim mata yang menghidratkan dengan Marine Algae Complex yang dapat mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan dalam masa tujuh hari. Krim mata ini dapat mengangkat, menegangkan dan melicinkan kulit. Paracress dan alga laut memberikan formula yang bersih, tidak beracun dan berkesan ini, memberikan kulit yang lebih licin dan penampilan yang terangkat dengan penggunaan pertama. Tekstur lebur memberikan penghidratan menyeluruh dan kanvas bebas lipatan untuk solek, sementara warna nada merah jambu semula jadi membetulkan tanpa menggunakan mika.

Fresh Eye Cream

RM220.00

15ml

Lotus Youth Preserve Eye Cream with Multi-Action Super Lotus. Krim mata ringan yang dikuasakan oleh Super Lotus pelbagai tindakan baru untuk mengurangkan dan melicinkan kawasan mata yang halus untuk penampilan yang berseri, tahan lama dan kelihatan muda. Krim mata ini bertindak dengan meningkatkan cahaya, menguatkan kawasan mata, dan meminimumkan penampilan bengkak. Kami juga menambahkan ekstrak bunga chestnut kuda untuk secara khusus mensasar dan melicinkan penampilan garis-garis halus di sekitar mata.

Summary
10 produk eye cream yang terdapat di pasaran
Article Name
10 produk eye cream yang terdapat di pasaran
Description
Eye Cream! Adakah sedang mencari eye cream yang mampu menghilangkan kedutan serta mengurangkan lingkaran gelap bawah mata?
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: