Now Reading
10 Produk De’Xandra Perfume Dan Alternatifnya

10 Produk De’Xandra Perfume Dan Alternatifnya

de'xandra

Haruman pewangi De’Xandra ialah produk bumiputera halal dan ia dihasilkan dari pati tebu dan boleh dibawa solat. Haruman minyak wangi merupakan sebahagian daripada gaya peribadi seseorang dan ia mempunyai impak besar terhadap penampilan serta pandangan orang terhadap diri kita.

Semburan minyak wangi yang sesuai bukan saja mampu membuatkan seseorang kelihatan lebih menarik, tetapi juga boleh menghilangkan tekanan seharian selain membantu menjadikan diri lebih berkeyakinan. Deria bau yang 150,000 kali lebih sensitif berbanding deria penglihatan boleh mewujudkan ikatan penuh emosi dengan orang lain. Biarpun beberapa orang menggunakan minyak wangi yang sama, tetapi bau haruman berkenaan tetap berbeza kerana ia akan bercampur dengan bau semula jadi tubuh seseorang.

De’Xandra Inspired Perfume for Her

RM10.95

De’Xandra Perfume For Her adalah minyak wangi yang diilhamkan dari perfume original (inspirasi jenama antarabangsa). Ianya diilhamkan dari segi bau dan ketahanan perfume tersebut. De’Xandra Perfume For Her menjadi pilihan ramai wanita kerana boleh dipakai khususnya untuk individu muslim untuk melakukan ibadah. Ramai yang sukakan wangian inspirasi ini kerana baunya memang hampir sama dengan bau perfume original dan ia boleh dimiliki dengan harga yang mampu milik. Ketahanan bau inspired perfume ini mampu bertahan selama 6 – 8 jam lamanya.

Gucci Flora Limited Edition

RM35.00

Gucci Flora Limited Edition adalah edisi terhad dari koleksi Flora. Berwarna merah jambu, harumannya disajikan dalam pembungkusan edisi terhad yang menonjolkan flora dan fauna dari cetakan Flora botani. Aroma feminin terdiri daripada nota beri merah, white gardenia, nilam dan gula merah. Wangian Floral mungkin bukan trend terkini tetapi sejak kebelakangan ini adalah kebangkitan kembali masa lalu yang memperkaya. Wangian itu dibungkus dalam cetakan bunga 1966 yang memenangi hati dan perhatian wanita di seluruh dunia, selendang bunga Gucci serta bahagian luarnya, bahagian bawah kaca botol juga akan menampilkan cetakan bunga.

De’Xandra Inspired Perfume For Him

RM47.99

De’Xandra Inspired Perfume For Him adalah minyak wangi yang diinspirasikan daripada perfumes jenama antarabangsa. Ketahanan wangian De’Xandra Inspired Perfume For Him boleh bertahan melebihi 8 jam, dan jika baunya serasi dengan pemakai ia tahan 1 hingga 2 hari pada pakaian anda. De’Xandra Inspired Perfume For Him sangat menepati citarasa dan permintaan ramai kerana produk ini halal dan selamat digunakan. Selain itu, produk ini boleh dipakai ketika solat.

Gucci Intense Oud

RM25.00

 Gucci Intense Oud adalah wangian yang kuat untuk jejaka yang mahukan keyakinan yang tinggi. Kesesuaian Oud yang terkandung sudah semestinya tidak dapat ditandingi adalah ciri khas aroma yang kuat ini.  Gucci Intense Oud menjadikan wangian ini sesuai untuk lelaki untuk dipakai dalam cuaca yang lebih sejuk. Wangian tahan lama ini menghasilkan sillage yang sangat berat dan pembungkusan yang nampak eksklusif dan mewah dapat menarik ramai jejaka untuk memilikinya.

De’Xandra Scented Moisturizer Lotion

RM25.00

Losyen De’Xandra adalah losyen yang cepat serap, ringan dan kurang berminyak, pelembap mempunyai kandungan air yang tinggi serta sedikit minyak. Oleh itu, teksturnya agak cair. Semua moisturiser De’Xandra mengandungi minyak vitamin E. Fungsi minyak tersebut ialah untuk mencegah kandungan air yang tinggi dalam lotion tersebut daripada cepat tersejat. Ia bagus untuk jenis kulit yang normal.

Victoria’s Secret Lotion

RM29.00

Victoria’s Secret Lotion ini yang cepat menyerap selama 24 jam penghidratan yang baik untuk  kulit berkhasiat dengan campuran kelopak merah jambu dan kasturi matahari. Victoria’s Secret Lotion mempunyai tekstur yang ringan dan mudah menyerap serta haruman yang tahan lama dapat memberi keyakinan untuk anda sepanjang hari. Produk ini terdapat pada harga yang sangat berpatutan dan biasanya disusun dalam barisan berasingan seperti Lemon Escape, Vanilla Lace atau Strawberry dan Champagne, mengikut ramuan dan aromanya..

De’Xandra Perfume Deodorant

RM49.99

Dexandra Twist & Spray Deodorant adalah perlindungan paling kuat daripada peluh dan bau badan. Formula Dual Active dengan 2 bahan aktif anti-peluh memberi anda perlindungan sehingga 48 jam dengan rasa kering yang tahan lama. Bagi wanita yang mencari perlindungan anti-peluh 48 jam yang boleh dipercayai, anda bolehlah memilih deodoran ini! Wangian segar menyegarkan deria anda, sementara formula merawat kulit anda. Keserasian kulit terbukti secara dermatologi, tidak mengandungi etil alkohol.

Nivea Whitening Deep Serum

RM15.00

Deodoran Nivea Whitening Deep Serum Hokkaido Rose ini diformulasi daripada gabungan vitamin C pekat bersama esen Rose Hokkaido. Ianya adalah berinspirasikan bunga Ros Hokkaido yang sangat cantik dan begitu esklusif. Dalam kehidupan seharian sebagai wanita yang sibuk dan aktif, formula esklusif ini dapat memelihara dan mencerahkan kulit dan pada yang sama menawarkan haruman yang lembut. Dengan Deodoran Nivea Whitening Deep Serum Hokkaido Rose ini, wanita akan dapat menikmati wangian yang tahan lama untuk kesegaran dan keyakinan sepanjang hari.

De’Xandra Perfume Air Freshener

RM8.00

Nikmati keharuman bau kereta anda untuk pergi dari sini ke sana. Tambahkan sentuhan dalam perjalanan dengan pemegang yang direka secara artistik ini yang menambah aksen bergaya ke bahagian dalam kereta anda, dan memberikan wangian tahan lama sehingga 45 hari.

Ambi Pur Hang It Easy

RM6.50

Ambi Pur Hang It Easy sangat senang digunakan di dalam kereta anda. Ia mengeluarkan aroma segar dan wangi yang akan membuat anda menikmati perjalanan anda dengan haruman yang berpanjangan. Kotak wangian kecil mungkin kelihatan kecil tetapi berisi aroma yang kuat untuk kesenangan semua orang yang boleh bertahan hingga 30 hari! Ambi Pur Hang It Easy akan memberi anda dengan bau yang manis semasa anda menikmati perjalanan anda atau pulang ke rumah setelah seharian bekerja.

error: Content is protected !!