Now Reading
10 Produk Bath And Body Works Malaysia Dan Alternatifnya

10 Produk Bath And Body Works Malaysia Dan Alternatifnya

Bath And Body Works Malaysia

Bath and Body Works Malaysia telah menyediakan produk kesihatan dan kecantikan terbaik dari atas hingga hujung kaki. Di antara banyak perkara yang menjadikan jenama ini unik adalah pemilihan aroma yang sesuai dengan minda, badan, dan jiwa.

Bath & Body Works telah mencipta aroma yang membuat anda tersenyum. Beratus-ratus produk berkualiti yang boleh anda pilih di pasaran dan ia sangat sesuai untuk anda atau untuk orang tersayang. Bukan Bath and Body Works sahaja yang mengeluarkan produk kesihatan dan kecantikan tetapi terdapat kedai lain juga seperti Body Shop dan Victoria Secret.

Bath & Body Works Fragrance Mist

RM85.00

236ml

Perfect Peony. Cantik. Lapang. Halus. Percikan sama ada anda akan jatuh cinta pada semburan wangian pertama. Botol dan pam canggih yang diperbuat dengan teliti memberikan liputan yang hebat dan diperkaya dengan lidah buaya yang menyuburkan kulit untuk mendapatkan wangian yang paling ringan dan menyegarkan!

Victoria’s Secret Fragrance Mist

RM99.00

250ml

Love Spell La Crème , Bunga Persik Kayu Kasmir. Lembut dan menyelimuti, aroma teratas Victoria’s Secret menjadi mewah dengan nota vanila disebat, magnolia baldu dan kayu berkrim. Ini adalah pelukan hangat edisi terhad. Mempunyai Aroma manis, Semburan ringan dan menyegarkan.

Bath & Body Works Body Lotion

RM75.00

236ml

A Thousand Wisheh. Gabungan prosecco merah jambu, quince berkilau, peonies Kristal dan amaretto crème. Hangatkan hatimu seribu kali dengan aroma yang mempesona ini, Seribu Keinginan. Losyen badan yang lembut, yang diuji oleh pakar dermatologi memberikan kelembapan berkhasiat 24 jam – dijamin! Disuntik dengan shea butter, minyak kelapa & vitamin E, ia menyerap dengan cepat ke dalam kulit untuk melembapkan serta-merta setelah sekali digunakan.

The Body Shop Body Lotion

RM26.00

60ml

Losyen badan Fuji Green Tea ini dapat menghidrat kulit anda. Ia bersifat ringan,wangi dan segar. Penghidratan yang ringan dengan menghidupkan semula teh hijau dari Jepun. Untuk kulit rasa lebih sihat. Pengunaan yang selalu dapat menghasilkan kulit yang lembap dan cantik.

Bath & Body Works Shower Gel

RM75.00

295ml

Gabungan bunga segar yang segar & sedikit sitrus manis. Mempunyai buih yang kaya dengan freesia biru, clementine manis & kelopak ungu lembut. Segar. Bersemangat. Senang. Gel Mandian Gingham kami adalah perayaan semua perkara yang anda gemari mengenai Bath & Body Works. Disertakan dengan shea butter & vitamin E pelembap, formula kaya ini menjadikan anda berasa segar & bersih.

Avene Shower Gel

RM49.90

500ml

Gel mandi lembut dengan wangian yang menenangkan untuk membersihkan dan menenangkan kulit. Gel mandian ini diformulasikan dengan 3 minyak tumbuhan yang menenangkan dan air mata air panas Avène. Bebas dari sabun. Sesuai digunakan pada wajah dan badan, dan sebagai mandian. Bangkitkan kulit anda dengan aroma lembut menggoda dengan penggunaan gel mandian ini.

Bath & Body Works Hand Soap

RM40.00

259ml

Spritzer champangeyang menggembirakan, beri berkilau & tangerine berair dalam sabun berbuih mewah kami. Sabun Tangan Lembut Berbuih kami dengan minyak pati menggabungkan Vitamin E berkhasiat dengan Ekstrak Shea & Aloe yang lembut untuk menghasilkan busa yang kaya, membersihkan kotoran & kuman dengan lembut.

Yves Rocher Hand Soap

RM36.00

190ml

Keseronokan setiap hari dengan sabun tangan cecair dengan aroma epal berair. Sabun tangan cecair dengan pH neutral untuk kulit, air epal dan minyak kayu manis penting (dalam wangian). Dalam Edisi Terhad Holiday. Tangan dibersihkan dengan lembut dan wangi. Gunakan jumlah yang sesuai dan cuci dengan air paip.

Bath & Body Works Lavender Vanilla Body Scrub

RM90.00

355g

Minyak lavender dan vanila asli dalam skrub badan gula kami. Tenang dan selamatkan malam dengan campuran minyak pati yang dibuat dengan teliti ini dan gunakan sebagai sebahagian daripada ritual tidur anda. Diperbuat daripada kristal gula dan shea butter, scrub mewah ini dengan lembut menyingkirkan tompok-tompok kasar, menjadikan kulit berkhasiat dan terasa lembut. Wangi dengan minyak pati semula jadi dan wangian semula jadi yang lain.

Melvita Body Scrub

RM120.00

240g

Diperkaya dengan minyak bijan dan minyak pati lavender, scrub organik yang menenangkan ini mengelupas kulit sehingga menjadikannya lembut dan licin. Formula lembut dan berkhasiat menjadikannya rawatan yang sempurna untuk semua jenis kulit  termasuk kulit kering dan kering. Scrub badan santai organik sangat sesuai untuk mereka yang mencari scrub organik yang santai dan berkhasiat. Menghilangkan kekotoran dan kulit mati untuk menampakkan kulit lembut dan lembut. Melembapkan kulit dengan tekstur yang lembutnya dan aroma haruman lavender.

error: Content is protected !!