Now Reading
10 Produk Astringent Toner Popular Di Pasaran

10 Produk Astringent Toner Popular Di Pasaran

Astringent toner mempunyai beberapa faedah untuk kulit anda. Ia merupakan salah satu produk skin care berasaskan air untuk mengecilkan liang pori. Astringent toner ini juga boleh menegangkan kulit, membersihkan perengsa dari kulit serta mengurangkan masalah keradangan. Astringent juga boleh mengurangkan jerawat dan memberikan faedah anti-bakteria.

Astringent toner berfungsi paling baik untuk kulit berminyak dan rawan jerawat. Itu kerana astringent toner membantu membuang lebihan minyak dan membuka liang pori agar pembersihan dalaman dapat dilakukan dengan efektif. Produk ini sememangnya dapat popular dan merupakan produk kecantikan yang penting.

astringent toner

Simple Soothing Facial Astringent Toner

RM18.50

Produk dari Simple Soothing Facial Toner ini adalah sangat sesuai untuk anda yang mempunyai kulit sensitif yang terdedah kepada kerengsaan. Anda pasti pernah mendengar jenama Simple. Seperti namanya, formulasi produk yang 100% bebas dari alkohol, dan tidak ada wangian tiruan, bahan tambahan warna atau bahan kimia yang keras. Kandungannya hanya mengandungi bahan pelembap dan menenangkan yang menyukai kulit dan dua vitamin penting untuk meningkatkan khasiat. Toner terasa menyegarkan di wajah anda dan menjadikan wajah anda berasa selesa dan santai. Gunakan Toner Facial Simple Soothing ini dengan murah hati dan rasakan dunia perbezaan dengan segera.

Aiken Tea Tree Oil Astringent Toner

RM12.90

Sekiranya anda sering mengalami kegatalan dan kulit berminyak, AIKEN Tea Tree Oil Toner mungkin akan dapat menyelamatkan kulit anda. Diformulasikan dengan minyak Pokok Teh, toner ini khusus membantu membersihkan kulit anda dan membersihkannya dari jerawat. Ia juga berkesan mengatur pengeluaran sebum di wajah anda, dan ini membantu mengawal kilauan pada wajah anda.Anda tidak perlu risau toner minyak Tea Tree ini akan mengeringkan kulit anda. Ia mengandungi NMF yang merupakan bahan pelembap bertindak ganda. Bukan hanya memberi kelembapan pada kulit anda, tetapi juga membantu kulit anda mengekalkan kelembapan dengan lebih baik.

Neutrogena Alcohol Free Toner

RM20.70

Toner Bebas Alkohol Neutrogena mempunyai formulasi lembut yang tidak kering, tidak menyengat dan mencegah terjadinya kerengsaan kulit. Ia juga diuji hipo-alergenik dan dermatologi. Sekiranya anda mempunyai kulit yang sangat sensitif, anda mungkin ingin mencuba Toner Bebas Alkohol Neutrogena. Diformulasikan hanya dengan pembersih kulit ringan dan bahan penghidratan, Toner Bebas Alkohol Neutrogena ini membantu menganjalkan kulit anda. Pertama, ia menambah kelembapan pada kulit anda. Kedua, ia juga menghilangkan kotoran kotoran dan kesan solek dari kulit anda. Untuk toner yang sederhana namun berkesan, Neutrogena Alcohol Free Toner akan memperbaiki kulit anda.

Eucerin Pro ACNE Solution Toner

RM39.90

EUCERIN Pro Acne Solution Toner diformulasikan khusus untuk membantu orang-orang dengan kulit berminyak yang terdedah kepada jerawat dan noda. Diformulasikan dengan Asid Laktik 2%, toner ini berfungsi untuk membersihkan liang pori anda dan menghalang pertumbuhan bakteria jerawat. Ini bukan sahaja dapat membantu menampakkan kulit yang lebih bersih dan bersih, tetapi juga dapat mengurangkan terjadinya jerawat dan noda. Kerana mengandungi bahan pelembap dan penambah kulit seperti Butylene Glycol, anda tidak perlu risau toner akan mengeringkan kulit anda. Lihat perbezaannya, terutamanya di kawasan T-zon dan masalah anda, dengan Toner Penyelesaian Jerawat EUCERIN Pro.

Himalaya Refreshing & Clarifying Toner

RM32.00

Kulit anda dengan mudah menyerap Himalaya Refreshing & Clarifying Toner. Ia dengan cepat menembusi lapisan kulit anda untuk menambah kelembapan. Lentil dan Citrus Lemon dalam formulanya membersihkan pori-pori dan mengetatkannya selepas itu untuk kulit yang lebih halus. Ekstrak Akar Boerhavia, yang juga terdapat dalam formula, membantu mengatur pengeluaran sebum untuk kulit kulit matte yang lebih lama. Tanpa alkohol dalam formula dan diuji secara dermatologi, ia sesuai dengan kulit sensitif yang terdedah kepada kerengsaan. Kulit anda pasti terasa segar dan lembab dengan Toner Penyegar & Klarifikasi Himalaya ini.

Pixi Glow Tonic Exfoliating Toner with 5% Glycolic Acid

RM19.00

Toner Pengelupas Tonik Pixi Glow mengandungi pengelupasan kimia lembut, Asid Glikolik, yang menjanjikan untuk memperbaiki keseluruhan tekstur kulit anda. Ia dapat mengeluarkan liang dan membuang sel kulit mati dari permukaan kulit anda. Ini memastikan kulit lebih cerah yang mampu memancarkan cahaya yang sihat dari dalam. Juga, terdapat lidah buaya dan ginseng dalam formula yang memberikan sensasi dan khasiat yang menenangkan untuk kulit anda. Toner pengelupasan Pixi Glow Tonic ini telah berfungsi untuk banyak orang, dan anda tidak boleh ketinggalan semua kualiti yang sempurna.

Garnier Skin Naturals Light Complete Toner

RM15.80

Garnier Light Complete Toner diformulasikan khas untuk memberikan kulit anda cahaya yang lembap dan warna yang lebih halus. Bahan utamanya ialah Lemon, yang mengandungi sebungkus Vitamin C. Ini memberikan khasiat yang kuat untuk kulit anda dan menjadikan kulit anda melalui rawatan pencerahan yang sengit. Gunakan alas kapas dengan Garnier Light Complete Toner ini, dan anda perhatikan bahawa ia dapat menghilangkan sisa-sisa sisa solek, sisa kotoran dan sebum yang berlebihan dari pori-pori anda. Kulit anda akan keluar dengan kuat dengan Garnier Light Complete Toner ini kerana ia berfungsi dengan baik.

L’Oreal Paris White Perfect Toner

RM20.70

L’Oreal Paris White Perfect Toner mempunyai konsistensi berair yang mudah diserap oleh kulit anda. Dengan bahan pelembap seperti Vitamin C, kulit anda juga terasa lebih lembut dan lembut. Ini membantu menganjalkan kulit anda dan menyiapkannya untuk rutin penjagaan kulit anda yang seterusnya. Sekiranya anda baru mendapat warna kulit dan ingin mendapatkan kembali kulit yang sekata dan cerah, toner sempurna putih ini mempunyai manfaat pemutihan untuk kulit anda dan dapat membantu meringankan dan meratakan warna kulit anda. Kulit anda akan dapat kembali sihat dan pasti akan memancarkan cahaya itu.

Nivea Micellair Skin Breathe Rose Water Milk & Toner Cleanser

RM15.90

NIVEA Rose Water Milk & Toner hadir dengan teknologi Micellar terbaru dan paling banyak dicuba dan diuji sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Apa yang dilakukannya dengan lembut mengangkat kekotoran dan sel kulit mati seperti magnet tanpa merobek penghalang kulit anda! Diformulasikan dengan Air Mawar, memastikan tahap pH kulit anda tetap pada tahap optimum agar tetap bersinar dan sihat. Sekiranya anda hanya memakai solekan muka yang sangat ringan, pencuci muka dan toner ini sebenarnya dapat membantu membersihkan dan menyegarkan kulit anda dengan secukupnya.

AVENE Avene Gentle Toner

RM56.40

Produk dari Avene Gentle Toner diformulasikan dengan mata air termal OG yang membantu menenangkan kulit anda dan mengisi nutrien penting jauh di dalam lapisan kulit anda. Ia bebas dari paraben, diuji untuk digunakan pada kulit sensitif dan tidak komedogenik. Ini sangat penting sekiranya kulit anda mudah teriritasi. Cukup gunakan toner Avene ini untuk menghilangkan sisa-sisa sisa dan sisa solek, bahan pencemar udara, kotoran dan kotoran di liang roma anda. Hasilnya adalah kulit yang bersih dan matte yang terasa lembut dan licin.

Nutox Astringent Toner 125ml

RM28.72

 • Formulasi unik untuk mengekalkan keseimbangan pH kulit anda.
 • Nutox Astringent serta-merta melegakan, menghaluskan dan mengetatkan liang-liang.
 • Diperkaya dengan B’NEST COLLAGEN & OXFUSION yang membantu mencerahkan kulit dan melindungi kulit daripada tanda-tanda penuaan.
 • Mendedahkan warna kulit yang licin yang menjadikan pemakaian solekan menjadi lebih mudah dan tahan lebih lama.

Thayer Lemon Witch Hazel with Aloe Vera Astringent 355ml


RM49.90

 • Thayers Witch Hazel Astringent adalah rawatan semula jadi yang menenangkan yang membersih, menyembuhkan dan memelihara kulit anda.
 • Diperbuat daripada ekstrak daripada pokok renek Witch Hazel dan campuran bahan-bahan lain yang telah diuji masa, eliksir semulajadi.
 • Sebaik sahaja anda menggunakannya, anda akan tahu sebabnya.

Himalaya Purifying Neem Toner 175g

RM33.30

 • Himalaya yang dirumus khas yang membersihkan pori-pori, tona dan membantu mengawal rembesan minyak berlebihan.
 • Neem, terkenal dengan sifat penulenan dan anti bakteria membantu dalam mengawal jerawat dan jerawat.
 • Lemon dan Lodh membantu mengetatkan pori-pori dan menegangkan kulit.
 • Menjadikan kulit anda segar, bersih & bebas masalah.

Palmers Skin Success Deep Cleansing Facial Astringent

RM24.61

 • Tampil cerah dan berseri dengan astringen cacial pembersihan dalam kejayaan kulit ini
 • Palmers Astringent ini memberikan tindakan pembersihan yang mendalam dengan meresap jauh ke dalam kulit anda
 • Ia menghilangkan kekotoran, minyak berlebihan dan kotoran

error: Content is protected !!