Now Reading
10 Produk April Skin Dan Alternatifnya

10 Produk April Skin Dan Alternatifnya

April Skin

April Skin merupakan salah satu jenama solekan yang amat terkenal dalam asasi solekan terutamanya penghalang air. Pemilihan asasi solekan yang dapat menghalang air adalah amat penting dan diperlukan oleh pengguna di pasaran negara ini kerana cuaca yang sentiasa panas dan amat mudah berpeluh semasa menjalankan aktiviti seharian.

Selain daripada itu juga asasi solekan yang sesuai kepada kulit kita adalah amat penting supaya solekan tidak tanggal dan meninggalkan kotoran dalam aktiviti seharian. Berikut antara produk asasi solekan yang anda mungkin perlukan.

APRIL SKIN Perfect Magic Cover Fit Cushion

RM133.96

April Skin Perfect Magic Cover Fit Cushion merupakan asasi solekan dengan formula serum 67% yang dapat menawarkan penghidratan optimum kepada kulit anda. Ini adalah asasi cecair dengan revolusi dan puff bersama-sama yang dapat menyampaikan liputan kepada kulit anda dengan mudah di mana sahaja sepanjang aktiviti seharian. Ini amat sesuai untuk golongan kulit sensitif, kulit kering dan tidak akan menyebabkan kulit anda menjadi lebih teruk keadaannya.

LANEIGE Neo Cushion Glow

RM190.00

Laneige Neo Cushion Glow adalah terdiri daripada teknologi Diamond Cecair Laneige dan teknologi lama tahanan solekan. Kedua-dua teknologi dalam asasi solekan ini akan membantu anda mencerahkan dan mencipta kulit yang kelihatan berseri serta kekal lembap sepanjang aktiviti sehari anda. Selain itu, Teknologi dewy-lasting dalam kusyen ini juga dikatakan yakni membantu mengekalkan kelembapan pada kulit anda dengan tujuh kali lebih kuat berbanding asasi solekan yang lain.

APRIL SKIN Snow Cushion Black 2.0 foundation

RM115.80

April Skin Snow Cushion Black 2.0 foundation adalah versi hitam baru dengan bungkusan yang kelihatan lebih mewah dan elegan. Asasi ini mempunyai formula iaitu 45% yang berasaskan air sebagai liputan pelembap kulit anda. Ini akan memberi liputan yang paling sempurna pada kulit anda serta menjadikan solekan anda lebih tahan lama dan tidak akan tanggal meninggalkan kotoran pada kulit anda sepanjang aktiviti seharian.

SUNISA Air Cushion Mushroom Head CC Cream Concealer Original Waterproof Foundation

RM59.90

Sunisa Air Cushion Mushroom Head CC Cream adalah asasi solekan yang ubah suai liang pada kulit and dan membolehkan liang besar jadi tidak kelihatan dan lebih halus. Selain itu, ia juga boleh mencerahkan kulit annda dan mengubah suai kecacatan yang kelihatan pada kulit. Berus asasi solekan ini adalah direka dalam bentuk kepala cendawan kerana ia boleh jadikan anda solek dengan lebih mudah dan cepat.

APRIL SKIN Real Calendula Ampoule Glow Cushion

RM129.00

April Skin Real Calendula Ampoule Glow Cushion adalah asasi solekan untuk anda dengan konsep akan membawa cahaya sebenar, kelopak sebenar dan kelembapan sebenar pada kulit anda. Ia mempunyai fungsi 3-dalam-1 iaitu mampu melegakan, melembapkan dan menerangkan kulit anda dengan micro teknologi berkuasa liputan tinggi. Melaui ini teknologi canggih ini, liputan akan sentiasa berpanas sepanjang dengan pancaran di bawah cahaya dan membolehkan kulit anda sentiasa kelihatan berseri.

MISSHA Glow Ampoule Pact SPF50+

RM139.00

Missha Glow Ampoule Pact SPF50+ adalah asasi solekan yang mempunyai asas krim padat dengan 60% serum ampul untuk kulit yang kelihatan lebih cerah, kukuh, dan berseri. Salain itu, pakatan ampoule mempunyai fungsi yang sangat melembapkan dan boleh menukarkan kulit anda menjadi lebih dewy. Asasi solekan ini juga mempunyai kuasa pelekat yang sangat baik dan liputan tahan lama untuk garis halus dan ketidaksempurnaan pada kulit untuk mewujudkan maekup asas yang sempurna sepanjang hari tanpa gelap dan kotoran.

APRIL SKIN Perfect Magic Snow Cream

RM117.83

April Skin Perfect Magic Snow Cream adalah diperbuat daripada air Himalaya Glacier dengan selitan krim pencerahan. Ia bersifat cepat diserap oleh kulit anda iaitu krim ringan yang akan diserap serta-merta dan kelihatan semulajadi serta mencerahkan kulit anda. Seterusnya, ini juga akan meningkatkan kilauan, memperhalusi nada kulit dan melembapkan kulit anda dengan kesan pencerahan segera dan kekal sepanjang hari. Ini adalah sesuai untuk semua jenis kulit. Tidak menanggal dan meninggalkan kotoran.

MENOW Makeup set Waterproof Oil Control Foundation Cream

RM9.99

Menow Makeup set Waterproof Oil Control Foundation Cream 3 Color Face Concealer adalah sempurna untuk anda menyembunyikan penyelewengan dan ketidaksempurnaan yang kelihatan pada kulit anda dengan solekan unik yang akan menyediakan liputan sederhana hingga penuh. Seterusnya, ia juga membolehkan kulit anda kelihatan minimum dalam penampilan garis halus dan kedutan. Ini juga akan membantu anda melicinkan kulit sambil meningkatkan ketegasan pada kulit anda.

APRIL SKIN Perfect Magic Cover Shot Foundation (30g)

RM99.90

April Skin Perfect Magic Cover Shot Foundation adalah asas solekan kepatuhan tinggi dengan liputan yang tahan lama. Walaupun asas liputannya tinggi, ia tidak menjengkelkan dengan puff Rubicelle terpasang untuk memaksimumkan kelebihan foundation. Produk ini diuji dapat membuktikan solekan tahan lebih lama walaupun selepas latihan 1 jam di treadmill. Kesan produk kosmetik ini adalah tiga kali ganda dengan fungsi perlindungan UV, pencerah dan penghilangan kedut. Ia mengandungi bahan pengawal sebum untuk menyerap minyak yang berlebihan untuk menjaga kesegaran solek selama berjam-jam.

LAIKOU Liquid Foundation Face Color Waterproof Concealer Coverage Makeup Base 40ml

RM9.90

Laikou Liquid Foundation adalah asas solekan untuk anda yang mempunyai tiga fungsi iaitu sebagai concealer, pelembap dan pengekal solek kulit. Ia dapat dijadikan concealer untuk menutup kulit yang kelihatan gelap, liang-liang besar dan sebagainya untuk membentuk kulit yang telus. Seterusnya, ia mengandungi kandungan pencerahan dan pelembap komposisi pembaikan, melindungi kulit daripada sinaran uv dan pencemaran alam sekitar yang akan membahayakan kulit anda.

error: Content is protected !!