Now Reading
10 Pressure Cooker Elektrik Yang Paling Popular

10 Pressure Cooker Elektrik Yang Paling Popular

pressure cooker

Suri rumah dapat memasak makanan yang lazat dengan cepat dan mudah dengan adanya pressure cooker elektrik sebagai pelengkap dapur.

Untuk resipi seperti rebusan dan sup, ia dapat menyelesaikannya dalam masa kurang dari satu jam. Sebaliknya, anda memerlukan 2 hingga 4 jam untuk menyelesaikannya di atas dapur.

Dengan pressure cooker elektrik,menjadikan tugas memasak anda menjadi lebih mudah.

Midea Pressure Cooker

RM229.00

Produk Midea ini bukan sahaja murah; ia juga senang digunakan. Dengan periuk keluli tahan karat 3 lapis dan panel menu ringkas untuk dipilih, anda tidak perlu mencari buku masakan untuk menentukan masa memasak.

Cukup dengan memilih jenis hidangan yang anda mahu masak dan periuk akan menguruskan selebihnya untuk memasak apa sahaja yang anda mahukan daripada makanan bayi hingga daging dan tulang rusuk.

Philips Viva Collection All-in-One Cooker

RM418.00

Pressure Cooker Philips Vivaintelligent adalah kegemaran utama untuk memasak nasi, slow cook, kukus, tumis, memasak yogurt dan juga membuat kek.

Ia mempunyai periuk dalaman aloi tidak lekat aluminium tahan lama ditambah periuk dalaman keluli tahan karat percuma.

Dengan jaminan dua tahun dan sembilan sistem perlindungan keselamatan yang memastikan penggunaan yang selamat semasa memasak, memanaskan semula dan memastikan makanan tetap hangat hingga 12 jam.

Philips HD2136 Pressure Cooker

RM269.00

Produk Philips ini sesuai untuk keluarga kecil atau tukang masak yang tidak mahu melabur terlalu banyak untuk produkpertama anda.

Ia mempunyai penutup yang boleh dibuka dan mudah dibersihkan serta periuk dalaman lima liter yang tidak melekat dan anti calar untuk memasak makanan dan hidangan bersaiz kecil hingga sederhana.

Yang perlu anda lakukan ialah meletakkan semua bahan yang diperlukan di dalam periuk, pilih fungsi yang anda perlukan dan tunggu periuk untuk melakukan selebihnya.

AMGO Electric Pressure Cooker

RM139.88

Sebilangan besar produk ini berkapasiti 5 liter dan ke atas menjadikannya sukar untuk memasak bahagian yang lebih kecil tetapi jangan risau, ia boleh membantu anda.

Mudah digunakan dan dibersihkan, ia dilengkapi dengan periuk aluminium empat liter yang tidak melekat. Walaupun bersaiz kecil, fungsinya besar dengan lapan program dan tiga tekstur makanan untuk dipilih.

Noxxa Electric Multifunction Pressure Cooker

RM699.00

Memasak boleh memakan masa dan memberi tekanan tetapi pressure cooker Noxxa ini akan menjadikan hidup lebih mudah dengan menolong anda menyediakan makanan yang dimasak di rumah dalam sekejap. \

Periuk dalaman bersalut Teflon berkapasiti lapan liter adalah ukuran yang sempurna untuk memasak dengan mudah dan tanpa gangguan, membolehkan anda memasak sup, kari dan banyak lagi menu yang sihat.

Ia juga dilengkapi dengan DVD arahan penggunaan yang membantu anda memasak dengan hebat.

Butterfly Pressure Cooker

RM175.00

Sekiranya anda masih lebih suka memasak langsung dengan periuk tekanan konvensional, maka pressure cooker 16.5 liter yang tahan lama ini adalah yang sesuai untuk anda.

Ia berfungsi dengan baik sebagai periuk biasa dengan penutup atau buka kunci sehingga anda mempunyai fleksibiliti untuk menggunakannya sesuka hati.

Kapasiti besarnya lebih dari dua kali ganda dari kebanyakan yang lain sehingga sangat sesuai untuk perniagaan kecil atau memasak untuk tetamu.

Phillips Electric Pressure Cooker HD2139

RM298.00

Terdapat menu pratetap yang boleh anda pilih sehingga anda tidak perlu menyesuaikan masa dan tekanan secara manual.

Daripada nasi, ayam, daging lembu, bubur, sup dan juga kek, ini akan menjadikan memasak semudah ABC. Dengan fungsi pelepas tekanan automatik, ia akan melepaskan tekanan setelah makanan anda selesai.

Ini bermaksud makanan anda akan siap dengan lebih cepat dan menjimatkan masalah.

Sharp KQA60RD Pressure Cooker

RM289.00

Dengan bahagian luar berwarna merah yang cantik, Sharp KQA60RD pasti menonjol daripada pressure cooker perak biasa yang membosankan. Ia juga menambah beberapa kemahiran memasak anda.

Dengan fungsinya yang mudah digunakan, anda dapat membuat apa-apa daripada sup, nasi, rebusan, daging dan kacang dengan sempurna sepanjang masa.

Setelah memasukkan bahan-bahan, biarkan ia berfungsi semasa anda duduk dan berehat. Yang perlu anda buat hanyalah membakarnya di pinggan dan makan malam disajikan.

Cornell Pressure Cooker CPC-E60C

RM299.00

Ia juga multi-cookerslow cooker dan steamer. Dengan semua fungsi ini, alat ini dapat menggantikan 2 hingga 3 peralatan dengan mudah di dapur anda.

Sekiranya anda baru memasak dengan menggunakan pressure cooker, anda pasti suka buku resipi. Di dalamnya, terdapat 16 resipi sedap yang mudah diikuti.

Russell Taylors Electric Pressure Cooker

RM199.99

Dengan ini, anda akan dapat memasak makanan 70% lebih cepat daripada kaedah memasak yang lain. Biasanya, rebusan akan memakan masa 5 hingga 6 jam.

Sekarang, anda hanya memerlukan kurang dari satu jam untuk daging yang sangat lembut dan rebusan yang sangat enak.

error: Content is protected !!