Tena

Tena adalah lampin dewasa pakai buang terkenal yang dipercayai di Malaysia dengan memberikan perlindungan yang optimum kepada pengguna yang mengalami masalah kelemahan pundi kencing. Kini anda tidak perlu pening lagi mencari lampin dewasa yang mampu menyerap cecair dengan baik. TENA bukan sahaja memberi penyerapan yang baik tetapi dapat mengelakkan bau yang tidak menyenangkakn dan sangat selesa untuk kulit.

TENA juga mepunyai rekaan khas untuk menyelesaikan masalah ketegangan otot punggung pengguna dengan menjadikan proses perubahan lebih mudah dan selesa bagi anda dan orang tersayang.

TENA Value (Large)

RM18.90

Lampin dewasa TENA Value menawarkan fungsi 2X daya serap yang diperlukan oleh si pengguna. Ia dirumus khas untuk pengguna yang kurang bergerak atau tidur. TENA Value juga sangat sesuai digunakan oleh orang di Asia Tenggara. TENA Value menawarkan beberapa saiz mengikut kesesuaian diri pengguna iaitu saiz M dan L.

TENA Value menawarkan kelebihan kepada pengguna dari segi keselesaan antaranya pengekalan cecair yang baik. Ini disebabkan oleh bahan yang digunakan didalam pembuatannya. Hasilnya kulit akan sentiasa kering dan selesa.

P.Love Value (Large)

RM13.90

Ia merupakan formulasi terbaik untuk orang dewasa samada lelaki ataupun perempuan dengan menggunakan teknologi terkini.

Selain itu, ia turut menggunakan bahan-bahan yang terbaik antaranya fabrik tanpa tenunan, pulpa, SAP, Pita Depan, Gam Cair Panas, Pita kitar semula, Filem Polietilena.

Tambahan pula, produk ini mempunyai Teras Penyerapan Dua Lapisan yang dapat meningkatkan kekeringan dan keselesaan pengguna. Serta, produk ini turut menawarkan perlindungan daripada kebocoran ketika pemakai sedang berdiri.

TENA Pants Plus Large

RM27.49

TENA Pants Plus merupakan seluar lembut pakai buang yang direka khas untuk orang dewasa samada lelaki ataupun perempuan yang mempunyai masalah pundi kencing yang sederhana hingga tahap kritikal.

Produk ini memiliki Zon Penyerapan Ganda Unik yang memberikan kelebihan kepada si pemakai iaitu perlindungan yang optimum daripada kebocoran dan keselamatan tambahan dari segi bau neutraliser untuk mengurangkan kesan bau ammonia.

ABSORBA NATEEN MAXI PLUS

RM29.00

Absorba Nateen Maxi Plus merupakan lampin dewasa yang direka khas untuk perlindungan kebocoran sepenuhnya.

Produk ini menawarkan tahap keselesaan yang tinggi kerana terdapat beberapa bahan-bahan terbaik antaranya aloe vera yang sangat sesuai untuk pemakai yang mempunyai kulir yang sensitif. Pelindung Kebocoran Kalis Air turut ada didalam produk ini iaitu dapat memberikan perlindungan maksimum dari kebocoran air kencing. Tambahan pula, produk ini turut menawarkan keselasaan tambahan dari segi pemakaian disebabkan produk ini mempunyai getah pinggan mudah lentur di bahagian hadapan dan belakang.

TENA SLIP SUPER

RM25.40

TENA Slip Super dibuat khas untuk pengguna yang hiperaktif serta dalam rawatan oleh jururawat yang intensif di atas katil.

Produk ini sangat menitikberatkan soal keselesaan kulit si pengguna. Dengan teknologi terkini seperti ConfioAir, ia dapat membantu dalam membuatkan kulit sentiasa sihat. Ini kerana bahan yang terkandung seperti inkontinensia yang bertindak pantas dengan tahap penyerapan yang tinggi akan dapat memberikan keselamatan dari segi kebocoran untuk pemakai. Tambahan pula, ConfioAir turut memberikan kulit pengguna untuk sentiasa bernafas serta pita cangkuk yang lebar akan menjadikannya ia lebih selesa untuk bergerak.

RIVA SLIP ADULT DIAPERS

RM35.00

RIVA Slip Adult Diapers diformulasikan khas dari Eropah untuk lelaki dan perempuan dewasa yang mempunyai masalah dalam menguruskan pembuangan air kecil dan besar yang agak berat dan sederhana dengan menggunakan teknologi terkini.

Ia diuji secara dermatologi dari segi kepantasan serapan cecair yang tidak akan membuatkannya bocor. Sekali gus tidak akan memberikan iritasi kepada kulit yang sensitif. Produk ini turut memberikan kelebihan kepada pengguna dari segi pemilihan saiz. Produk ini menawarkan dua saiz iaitu saiz M dan L.

TENA ABSORBENT UNDERPAD

RM12.90

TENA Absorbent Underpad adalah lampin dewasa yang dihasilkan oleh syarikat TENA yang mengandungi Emboss Berlian 3D yang membantu memberikan serapan yang lebih cepat dan kekeringan yang lebih baik sekali gus dapat memberikan penyelesaian masalah kepada pengasuh yang mencari lampin dewasa yang dapat menggelakkan daripada kerusi dan tilam basah.

Daya serapan kebocoran yang tinggi juga turut dapat menggelakkan lampin berbau serta memberikan keselesaan yang maksimum kepada pengguna agar kulit sentiasa lembut.

DIAPEX ABSORBENT UNDERPAD

RM14.90

DIAPEX Absorbent Underpad adalah lampin dewasa yang dikeluarkan oleh syarikat DIAPEX yang dirumus khas untuk lelaki dan perempuan dewasa dengan teknologi moden.

Kepada pengguna atau pengasuh yang tercari-cari lampin dewasa yang dapat memberikan daya serapan yang tinggi, maka inilah lampin dewasa yang anda cari. Bahan-bahan yang terkandung didalam produk ini dapat memberikan serapan yang optimum seperti lebar bahagian lipat belakang dan hadapan untuk mencegah kebocoran.

TENA DR.P DRY & COMFORT

RM15.90

Lampin dewasa Dr.P yang dikeluarkan oleh syarikat TENA mengandungi bahan-bahan alami seperti aloe vera dan ekstrak vitamin E sangat sesuai untuk pengguna yang mempunyai kulit sensitif dan mencari lampin dewasa yang lebih alami.dapat membuat kulit sentiasa lembut dan selesa.

Bahan-bahan yang terkandung didalam produk ini seperti ekstrak vitamin e dapat merawat dan mengatasi masalah kulit  manakala aloe vera dapat melembapkan kulit. Gabungan daripada dua bahan ini dapat menjaga kulit pengguna agar sentiasa kering dan selesa.

HENNSON DRY & COMFORT (LARGE)

RM19.90

Lampin dewasa yang dikeluarkan oleh syarikat HENNSON diperbuat daripada pokok pulp dan polymer memberikan daya serapan dan perlindungan yang unggul.

Dengan ciri-ciri serapan dari segi cecair dan juga bau, ia dapat memberikan keselesaan yang optimum kepada pengguna sekali gus dapat mencegah daripada ruam dan jangkitan pada kulit pengguna. Ia juga dapat menjimatkan kos penggunaan jangka masa panjang kerana penukaran yang sedikit. HENNSON DRY & COMFORT juga mempunyai reka bentuk yang unik dengan kelebaran yang luas dan bebas lateks.