krim malam
Tidur dengan krim malam yang merawat kulit anda ketika anda tidur dan bangun dengan wajah yang berseri dan segar pada pagi hari.

Tidur dengan krim malam terbaik yang merawat kulit anda ketika anda tidur dan bangun dengan wajah yang berseri dan segar pada pagi hari.

Baik pulih kulit wajah anda setelah terdedah kepada sinaran UV dan kotoran persekitaran yang boleh merosakkan kulit.

1. Sukin Moisturise Restoring Night Cream

Sukin Moisture Restoring Night Cream bertujuan memperbaiki dan melindungi kulit anda pada waktu malam semasa anda tidur.

Apa yang dilakukan oleh krim malam terbaik ini adalah mengembalikan keseimbangan pada kulit anda, dan ini memberikan seri wajah yang sihat.

Lapisan pelindung kelembapan terbentuk di permukaan kulit anda dan mengunci kelembapan. Hasilnya, anda bangun dengan kulit lembut dan lembap yang berseri!

Seolah-olah seperti puteri apabila anda bangun pagi dengan Sukin Moisture Restoring Night Cream.

Sukin Moisturise Restoring Night Cream

2. Neutrogena Hydro Boost gel-cream

Ia mempunyai nuansa sentuhan yang sejuk dan mengandungi asid hialuronik yang memberikan kelembapan tambahan (kerana kemampuannya menahan 1,000 kali berat air).

Formula gel ini membantu krim meresap ke dalam kulit dengan cepat. Krim malam terbaik yang sesuai untuk kulit kering, matang dan berminyak.

Neutrogena Hydro Boost gel-cream

3. The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream

Mengembalikan kelembapan dan vitamin pada kulit anda apabila kulit bertindak malam dengan krim malam terbaik yang mewah ini.

Diformulasikan dengan asid hialuronik yang meningkatkan kelembapan, anda boleh mengucapkan selamat tinggal pada kulit kering anda.

Vitamin E bertindak sebagai antioksidan yang juga dapat mencerahkan bintik-bintik gelap!

The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream

4. Himalaya Revitalizing Night Cream

Meremajakan kulit anda semalaman dengan krim malam terbaik yang meresap ke dalam kulit, meningkatkan kitaran pembaharuan semula jadi kulit.

Bahan utamanya adalah teratai putih, yang bertindak sebagai antioksidan, dan buah tomato yang kaya dengan AHA untuk membantu pembaharuan kulit.

Bukan sahaja kulit anda akan kekal terhidrat, tetapi krim ini juga akan memperbaiki kerosakan harian yang dihidapi oleh kulit anda!

Himalaya Revitalizing Night Cream

5. Laneige Water Bank Moisture Cream

Laneige Water Bank Moisture Cream secara harfiah bertindak sebagai bank air untuk kulit.

Mengatasi kekeringan dalam kulit dengan krim bertekstur lembut dan kaya dengan asid hialuronik mini yang menembusi 20 lapisan kulit untuk memberikan kelembapan sehingga 24 jam!

Tak perlu risau, kerana kulit anda akan tetap hidrat walaupun di bilik dengan pendingin hawa.

Laneige Water Bank Moisture Cream

6. L’oreal Revitalift Night Cream

Meremajakan dan menganjalkan kulit anda semalaman dengan L’oreal Revitalift Night Cream!

Dengan menggunakan teknologi DermaLift baru yang digabungkan dengan Pro-Retinol A, krim malam terbaik ini membantu mengurangkan kedutan dan merangsang pertumbuhan semula kulit.

Dengan tekstur yang kaya dan berkrim berkesan menembus ke dalam kulit, kulit anda kekal lembut dan licin.

L’oreal Revitalift Night Cream

7. Olay Regenerist Micro-sculpting Night Cream

Lihat transformasi dramatik dengan Olay Regenerist Micro-sculpting Night Cream! Formula lanjutan ini memberikan kelembapan unggul pada kulit yang letih.

Diformulasikan dengan amino-peptide complex yang canggih, mengurangkan kedutan, menegangkan dan meremajakan kulit yang kelihatan lebih muda.

Hanya dalam 4 minggu, perhatikan kedutan yang berkurangan selama bertahun-tahun.

8. Neutrogena Light Facial Night Cream

Anda yang jenis kulit sensitif bergembiralah, kerana ini adalah produk untuk anda. Krim ringan ini tidak menyakitkan kulit anda kerana mempunyai tekstur ringan.

Tetapi ia memberi anda kelembapan segera sehingga 8 jam! Jangan bimbang tentang muka rosak kerana formula bukan komedogenik ini menjadikan pori anda tidak lagi tersumbat.

Dapatkan kulit yang berseri dan tanpa pori semalam!

Neutrogena Light Facial Night Cream

9. Simple Regeneration Age Resisting Night Cream

Pastikan kulit anda awet muda dengan krim malam terbaik ini yang diperkaya dengan bahan aktif yang sesuai walaupun untuk kulit sensitif.

Ia mengandungi nutrien kulit seperti teh hijau untuk anti-penuaan, ekstrak cendawan untuk menghaluskan warna kulit, Oat-beta Glucan yang membantu mengurangkan sensitiviti kulit, dan Allontonin yang menghaluskan kulit.

Simple Regeneration Age Resisting Night Cream

10. Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer

Bangun dengan kulit yang lembut pada keesokan harinya dengan krim malam terbaik bebas minyak ini!

Disasarkan untuk pembaikan pada waktu malam, formula penuaan ini dapat melicinkan garis halus, kedutan dan mencerahkan kulit anda semasa anda tidur!

Teknologi penghidratan pintar Clinique mengekalkan kelembapan kulit untuk kulit yang lembap.

Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer

SUMBER

Summary
10 Krim Malam Terbaik
Article Name
10 Krim Malam Terbaik
Description
Tidur dengan krim malam yang merawat kulit anda ketika anda tidur dan bangun dengan wajah yang berseri dan segar pada pagi hari.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: