Now Reading
10 Kasut Nike Terbaik 2019 & 2020

10 Kasut Nike Terbaik 2019 & 2020

Kasut Nike Terbaik

Jenama kasut Nike Malaysia mempunyai pilihan kasut lari yang menarik untuk dipilih. Satu perkara yang tidak boleh anda lupakan semasa menyiapkan larian adalah kasut.

Sekiranya anda mencari kasut lari yang terbaik, maka anda sudah sampai di tempat yang betul. Dengan pasangan yang betul, anda akan terus menuju ke larian taman 3K atau jalan maraton tempatan anda!

Berikut ialah senarai 10 kasut Nike terbaik 2019&2020 yang anda boleh pertimbangkan.

1. Nike Zoom Pegasus 35

Kasut Nike ini mempunyai ruang jari kaki yang lebar untuk membolehkan kaki anda bergerak dengan mudah dan membuat anda berasa lebih selesa ketika berlari jarak jauh.

Ia kelihatan hebat, ringan, dan mempunyai bahagian atas lut angin yang membuatkan kaki anda kering semasa berlari.

Nike Zoom Pegasus 35

2. Nike Vaporfly 4% Flyknit

Sekiranya anda mencari kasut terbaik untuk maraton di jalan raya, maka kami sangat mengesyorkan sepasang kasut ini untuk anda.

Ini kerana Nike Vaporfly 4% Flyknit dilengkapi dengan nisbah bantalan dan berat yang luar biasa dengan jejaring pada bahagian atas sesuai dengan bentuk kaki anda.

Atas sebab ini, ini adalah salah satu flat maraton terbaik yang pernah dirancang.

 Nike Vaporfly 4% Flyknit

3. Nike Women’s Epic React Flyknit 2

Sama ada anda baru berjinak dalam larian atau seorang veteran, kasut Nike ini adalah kasut harian berkualiti tinggi.

Anda akan menyukainya dengan reka bentuk moden dan react foam yang memberikan lonjakan tambahan semasa berlari atau bersenam.

Nike Women's Epic React Flyknit 2

4. Nike Women’s Free RN Distance 2

Kasut Nike ini dilengkapi dengan bahagian atas dikait dengan lut angin yang bagus dan selesa untuk kaki anda tanpa berpeluh. Ia juga memastikan tumit anda terasa selesa, memberi anda sokongan penuh semasa berlari.

Nike Women's Free RN Distance 2

5. Nike Zoom Fly Flyknit

Kasut sukan Nike ini dibuat untuk orang ramai kerana harganya yang berpatutan. Namun, jangan biarkan harganya membuatkan anda berfikir bahawa ia tidak bagus untuk berlari.

Zoom Fly Flyknit mempunyai bahagian atas yang kukuh dan tahan lama. Ia dilengkapi dengan plat serat karbon – sekeping teknologi yang kaku dan ringan yang membolehkan anda lebih cekap ketika berlari.

Nike Zoom Fly Flyknit

6. Nike Revolution 3

Pelari dan bukan pelari tertarik pada kasut Nike ini kerana ia berfungsi dengan baik untuk tujuan latihan.

Sekiranya anda mahukan kasut yang ringkas, selesa dan boleh dipercayai, maka produk ini akan berfungsi dengan baik untuk anda.

Nike Revolution 3

7. Nike Air Huarache

Lut angin, selesa, bergaya, ringan, dengan harga berpatutan – inilah antara sebab mengapa ramai yang mengagumi kasut Nike Air Huarache.

See Also

Dapatkan sepasang kasut ini jika anda mahukan kasut yang bagus untuk berlari dengan reka bentuk yang menarik secara visual.

Nike Air Huarache

8. Nike Women’s Lunarglide 9

Untuk kasut Nike yang menawarkan kombinasi bantal dan kestabilan yang hebat, Lunarglide 9 tidak disertakan dengan label harga yang berat.

Anda pasti akan menikmati permainan hebat dengan kasut ini, berkat bahagian atasnya yang ringan dan bernafas.

Nike Women's Lunarglide 9

9. Nike Air Force 1 High Top

Rata-rata ulasan di laman sesawang mengesyorkan anda membeli kasut Nike Air Force 1 High Top. Selain boleh dipakai ketika anda melakukan aktiviti luar, ia juga cukup sesuai untuk kelihatan separa formal.

Nike Air Force 1 High Top

10. Nike Air Max 270

Untuk pengetahuan anda yang baru berjinak untuk mencuba sepasang kasut Nike, model Air Max memberikan keselesaan kepada pemakai.

Malah ia membantu memberi sokongan penuh kepada kaki anda kerana ia terasa amat ringan apabila berjalan.

Kepada anda yang berkaki lebar pastikan memilih setengah saiz lebih besar daripada saiz kasut anda untuk penggayaan dan penggunaan yang lebih selesa.

Nike Air Max 270
error: Content is protected !!