Now Reading
10 Kasut Adidas Terbaik 2019 Dan 2020

10 Kasut Adidas Terbaik 2019 Dan 2020

Kasut Adidas Terbaik

Jenama kasut Adidas adalah jenama yang dipercayai oleh berjuta-juta orang di seluruh dunia, sesuai untuk dipakai setiap hari.

Dari atlet hingga pemakai kasut kasual kerana Adidas sangat sesuai untuk sesiapa sahaja, sama ada anda mempunyai gaya hidup aktif atau tidak.

Kasut yang boleh dipakai dari gim mahupun ke jalanan, itulah yang dimaksudkan oleh Adidas. Sesuai untuk dipakai setiap hari. Mari kita lihat senarai 10 kasut Adidas terbaik 2019&2020.

1. Adidas Originals Men’s NMD_xr1 PK Shoes for Men

Tersedia untuk dibeli dalam pelbagai warna dan reka bentuk. Sangat selesa dipakai langsung sebaik sahaja dibuka dari kotak. Tampil dengan reka bentuk yang unik dan minimalis.

Midsole boost ringan dengan tapak midsole khas EVA yang dibentuk. Bahagian luar getah tahan lama untuk cengkaman yang boleh dipercayai dan kuat serta sangat baik.

Adidas Originals Men’s NMD_xr1 PK Shoes for Men

2. Adidas Yeezy Boost 350 Men’s Sneaker

Edisi kasut Adidas yang terhad dengan corak warna eksklusif, Pirate Black. Sangat bergaya, mengikut trend, reka bentuk terinspirasi estetika. Lembut dan selesa, tapak kusyen yang ringan.

Gaya yang diilhamkan daripada fusing dan hip-hop dengan teknologi yang berprestasi. Mempunyai sekeping bahan primeknit untuk menyokong kestabilan dan memberi keselesaan.

Adidas Yeezy Boost 350 Men’s Sneaker

3. Adidas Originals Men’s Prophere

Pembuatan daripada bahan yang berkualiti tinggi dan memberi sokongan fleksibel. Gaya retro dengan sentuhan reka bentuk bandar dan moden.

Sokongan tapak dengan lengkuk panjang untuk sepanjang hari dengan ciri-ciri tapak kaki yang besar. Tapak kasut berukir tebal untuk cengkaman tapak yang kuat, untuk pemakai kasut Adidas yang lasak.

Adidas Originals Men’s Prophere

4. Adidas Continental 80 Men’s Sneaker

Anda mampu memilikinya dengan bajet yang rendah malah kasut Adidas ini mudah dipakai. Tampak retro yang diilhamkan daripada vintaj klasik.

Reka bentuk yang sleek dan selesa serta praktikal untuk dipakai setiap hari. Reka bentuk yang diilhamkan daripada tenis.

Adidas Continental 80 Men’s Sneaker

5. Adidas Ultra Boost 19

Berbanding dengan reka bentuk asal, yang mempunyai 17 bahagian.

Kasut Adidas Ultra Boost 19 baru terdiri daripada empat bahagian utama –

  • bahagian atas Primeknit 360
  • satu bahagian plat spring Torsion
  • tapak tinggi dengan cetakan 3D untuk kestabilan
  • lubang tengah dipertingkatkan sebanyak 20%.

Ultra Boost 19 sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kaki besar (lebih tepat ukuran) daripada Ultra Boost yang asal.

Adidas Ultra Boost 19

6. Adidas Ultra Boost C By Stella McCartney

Dengan rekaan cover-up oleh Stella McCartney khas untuk para wanita yang aktif. Mengekalkan fungsi kasut yang hebat dengan reka bentuk unik Stella.

Kasut Adidas yang pastinya memukaukan para wanita yang gemar berkasut sukan dan aktif.

Adidas Ultra Boost C By Stella McCartney

See Also
goggles

7. Adidas Yeezy Powerphase

Kasut Adidas Yeezy Powerphase sebagai adaptasi baru model vintaj 80-an, menawarkan bahagian atas dengan kulit tona dan kulit luar getah, yang juga merupakan model Yeezy yang paling berpatutan.

Adidas Yeezy Powerphase

8. Adidas Yeezy Boost 380 ‘Alien’

Setelah berbulan-bulan menunggu, Adidas secara rasmi telah melancarkan model kasut Adidas Yeezy Boost 380 ‘Alien’ terbaru dengan warna eksklusif. Seperti yang dijangkakan, beribu pasang terjual dalam sekelip mata.

9. Adidas Samba

Asalnya direka untuk padang bola, kasut Adidas Samba tetap menjadi ikon abadi berkat bahagian permukaan kulitnya dengan potongan rendah dengan penjenamaan Three Stripes di sisi.

Adidas Samba

10. Adidas Original Men’s EQT Support ADV PK Shoes For Men

Reka bentuk kasut Adidas yang bergaya dengan pelbagai pilihan warna kontemporari. Sangat selesa pada pelapik tapak kaki Ortholite. Pembuatan berkualiti tinggi menggunakan bahan berkualiti.

Selesa, tahan lama, dengan struktur menyokong dan baik. Lut udara, ringan dan berpanca pada sistem sangkar tumit TPU.

 Adidas Original Men’s EQT Support ADV PK Shoes For Men

error: Content is protected !!