10 Jenama dan Model Massage Chair Malaysia Yang Terbaik

massage chair Malaysia

Mempunyai massage chair Malaysia di rumah anda adalah kemewahan utama. Dengan itu, anda boleh mendapatkan urutan pada bila-bila masa yang anda mahukan tanpa perlu keluar.

Pada masa yang sama, anda akan dapat menjimatkan wang dalam jangka masa panjang terutamanya jika anda suka dapatkan urutan.

Dengan peningkatan teknologi, kerusi urut kini sama baiknya dengan tukang urut manusia. Terdapat puluhan teknik urutan untuk dipilih dengan pelbagai pilihan penyesuaian.

Jom lihat beberapa jenama dan model massage chair terbaik yang anda boleh dapatkan sekarang!

1. OGAWA iCuddle Modern Massage Swivel Chair

RM2,188.00

• Seolah-olah seperti urutan manusia

• Direka secara ergonomik agar sesuai dengan lekuk belakang anda

Perkara pertama yang terdapat pada OGAWA iCuddle Modern Massage Swivel Chair adalah reka bentuknya. Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti kerusi putar yang bergaya dan moden. Ia tidak seperti massage chair Malaysia yang lain yang mempunyai reka bentuk yang besar.

Sebaliknya, OGAWA iCuddle ramping dan compact yang memudahkannya muat di mana-mana.

2. Ogawa Mobile Sear XE Duo Portable Massage Cushion

RM459.00

  • 8 zon mengurut untuk urutan shiatsu belakang penuh
  • Pilihan pemanasan untuk merehatkan dan menenangkan otot anda
  • Sesuai dengan kerusi atau sofa apa pun

Massage chair Malaysia dengan harga yang lebih rendah – OGAWA XE Duo Portable Massage Cushion! Ia boleh menukar hampir semua kerusi atau sofa yang anda miliki menjadi massage chair. Ini bermakna anda boleh menggunakannya untuk sofa di ruang tamu anda atau bahkan kerusi pejabat anda di ruang belajar anda.

3. OGAWA iSwing Ultimate Rocking Massage chair

RM399.00

  • Pilihan urut tapping, kneading dan vibrating
  • Sangat selesa dan santai untuk diduduk
  • Alas kerusi yang boleh dicuci

Bagaimana jika anda menambah fungsi urut kepada kerusi bergegar? Kedengarannya seperti gabungan terbaik yang anda dapat. Sekarang, itu adalah kenyataan dengan Massage chair OGAWA iSwing Ultimate Rocking. Ini akan menghilangkan tekanan pada hari dan membuat anda berehat sepenuhnya untuk tidur terbaik yang pernah anda miliki.

Terdapat 3 fungsi urut utama untuk OGAWA Rocking Massage chair Malaysia ini. Masing-masing memberi anda sensasi santai yang berbeza. Dalam setiap fungsi urut, anda juga dapat memilih kekuatan yang anda inginkan, sehingga memenuhi kehendak anda. Kerusi urut ini juga dilengkapi dengan bantal urut mudah alih.

Ia boleh memberi anda urutan kepala atau leher dengan bola berputar.

4. GTE Multi-Function MW-906 Electric Relax 4D Luxury Zero-Gravity Massage chair

RM2,679.00

Sebagai massage chair Malaysia yang graviti sifar, kerusi ini membolehkan anda merasa ringan, seperti anda terapung di angkasa. Ciri graviti sifar juga bertujuan untuk meremajakan anda dan menawarkan manfaat terapi yang dapat menghilangkan tekanan di tulang belakang dan leher anda.

Nikmati urutan seluruh badan, dari kepala hingga kaki anda. Kerusi ini menggunakan kombinasi getaran dan tekanan udara untuk mengurut seluruh badan anda dan memberi anda pengalaman mengurut lebih baik daripada yang anda alami di spa harian anda.

Secara sederhana, semua keperluan urut anda dilindungi.

5. Massage chair GINTELL G-Pro Advance

RM7,988.00

Dapatkan sentuhan manusia dengan setiap urutan dengan massage chair Malaysia daripada Gintell.

Menampilkan penggelek urut ‘pintar’, mereka secara automatik meluncur sepanjang badan anda untuk mengenal pasti dan mengurut titik-titik acupressure, seolah-olah anda mendapat urutan daripada tukang urut manusia dan bukan massage chair.

Dilengkapi dengan 32 beg udara, memberikan urutan yang hangat dan tenaga kepada penggunanya. Berkat beg udara – kerusi urut ini juga dapat mengurangkan rasa sakit dan kekejangan otot.

6. OSIM uInfinity Luxe Massage Chair

RM7,500.00

Dengan ciri pengesan bahu pintar, keperluan mengurut bahu anda diperibadikan untuk memastikan anda mendapat kesan terapi urut bahu sepenuhnya.

Ciri inovatif lain yang terdapat di kerusi urut ini adalah teknik ‘tuina’ – teknik mengurut tisu dalam yang melibatkan mengurut titik-titik akupunktur utama di kaki untuk melegakan kesakitan dan ketegangan.

7. OSIM uDivine Mini Massage Sofa

RM3,788.00

See Also

Ingin memiliki massage chair Malaysia tetapi takut kerana ia memerlukan terlalu banyak ruang kediaman? Nah, kebimbangan itu akan menjadi perkara masa lalu dengan OSIM uDivine Mini Massage Sofa.

Reka bentuk kerusi urut ini kecil dan anggun; ia tidak akan memakan banyak tempat tinggal. Pilih daripada pelbagai teknik urut seperti teknik kneading, rolling dan tapping.

Dengan lebar penguli dan ciri urutan tempat yang boleh disesuaikan, anda dapat menyesuaikan pengalaman urut anda sendiri – seperti yang anda suka!

8. OGAWA MYsofa

RM3,499.00

Massage chair Malaysia daripada OGAWA merangkumi ciri ‘shiatsu’ – teknik urut yang bermaksud tekanan jari.

Teknik ini bertujuan untuk memanipulasi sendi, meregangkan otot dan menggerakkan seluruh badan dengan menggunakan ibu jari, jari dan telapak tangan, memberi anda urutan ‘shiatsu’ tanpa perlu meninggalkan pintu rumah anda.

Dengan menggunakan teknik kneading dan knocking kuno, ia dapat menenangkan otot punggung bawah dengan berkesan. Ini menjadikannya sesuai untuk warga tua atau pekerja yang sering sakit belakang.

9. FUJIRYOKI Massage chair JP-1000

RM15,888.00

Dari negara matahari terbit, massage chair Malaysia ini dilengkapi dengan pemanas yang disasarkan khusus pada 2 kawasan tubuh yang berlainan: tulang bahu dan belakang kaki.

Pemanas berfungsi untuk mengurangkan ketegangan yang dirasakan di kawasan-kawasan tersebut dengan memanaskan dengan perlahan. 

10. OGAWA NEX Posh

RM22,999.00

Ogawa Nex Posh – massage chair Malaysia ergonomik generasi akan datang.

Ia adalah kerusi urut ‘Zero Gravity’ yang tinggi pada sudut 126 ° dengan tambahan 7 ° yang dapat disesuaikan, menjadikan anda berada dalam kedudukan yang paling ergonomik.

error: Content is protected !!