Now Reading
10 Hair Straightener Terbaik Yang Ada Di Pasaran

10 Hair Straightener Terbaik Yang Ada Di Pasaran

Hair Straightener

Hair Straightener merupakan peranti pelurus rambut yang mampu membantu anda untuk menghasilkan gaya rambut yang berkilat, lurus dan halus menawan. Walaupun anda mungkin telah berpuas hati dengan hanya menggunakan pengering rambut serta sikat bulat, namun, hasil lurusnya tidak akan serupa.

Terdapat beraneka jenama pelurus rambut yang anda boleh dapatkan di pasaran namun, melihatkan sebilangannya memerlukan pelaburan sejumlah wang yang agak banyak, kami sajikan kepada anda antara jenama “Hair Straightener” terbaik masih mampu dimiliki serta mendapat kritikan yang baik dari para pengguna sekalian.

Philips KeraShine Hair Straightener – HP8316

RM178.00

Dengan Pelurus Rambut Philips Kerashine, kini anda tidak perlu mengunjungi salon rambut semata-mata untuk meluruskan rambut. Sekiranya anda telah menghabiskan ribuan ringgit untuk rawatan rambut umpamanya, beralihlah kepada pelurus rambut yang disertai rekaan moden dan ultra ramping ini, sesuai digunakan di rumah. Meluruskan rambut dengan produk ini jadi lebih cepat, mudah dan cekap. Produk ini mempunyai lapisan seramik dan terdapat keratin yang dimasukkan ke dalamnya. Apabila anda menggunakannya, ia akan mengaktifkan keratin yang terdapat didalamnya secara semula jadi -hasilnya rambut anda jadi bersinar secara semula jadi. Pelurus ini juga dilengkapi dengan teknologi Ionic Care, untuk memastikan rambut anda tidak kusut.

Dyson Corrale Hair Straightener

RM2049.00

Pelurus rambut Dyson Corrale (Besi / Fuchsia) dengan plat lentur yang membentuk untuk mengumpulkan rambut. Ianya dicipta khas untuk penggayaan yang lebih baik serta kurang panas. Sempurna untuk perjalanan kerana boleh digunakan tanpa wayar, jenama ini cuma perlu dicaj selama 70 minit untuk waktu penggunaan penuh selama 30 minit. Dari sudut operasi, ia memanaskan hingga 95% dari suhu yang dituntut dalam 60 saat malah, mengekalkan suhu plat yang stabil selama 15 minit -sementara suhu permukaan luar tetap sejuk biarpun tersentuh permukaan kulit saat digunakan. Kelebihannya adalah boleh dimatikan secara automatik selepas 10 minit tidak aktif. Sementara itu, boleh diaktifkan tanpa wayar atau kord (wireless/cordless).

Panasonic Hair Straightener – EH-HS99-K655

RM490.00

Gaya lurus yang cantik sekarang memerlukan lebih sedikit masa untuk bertahan lebih lama. Dengan teknologi nano yang unik, ia memberikan kelembapan pada rambut untuk kemasan yang berkilat. Teknologi kawalan haba yang canggih seperti Plat Pembahagian Haba Panas dan Pemanas Stabil Lanjutan, haba diedarkan secara seragam di atas plat dan suhu yang betul dapat dikekalkan. Pemanasan Pantas 30 Saat. Selain mampu mengurangkan kepudaran warna rambut sebanyak 30%, ia juga mengurangkan kehilangan kelembapan sebanyak 20%. Reka bentuknya yang ergonomik menjadikannya item yang istimewa.

Braun Satin Hair 3 Hair Straightener – BRA-ST310

RM260.00

Platnya yang lebih lebar untuk meluruskan rambut tebal dan sederhana hingga panjang adalah lebih cepat dan mudah. Plat yang digunakan adalah dari jenis eloxal seramik sepenuhnya. Ia meluncur pada rambut dan tidak akan merosakkan tekstur rambut. Pelurus Braun Satin Hair 3 Wide Plate membolehkan anda memilih dari 13 tetapan suhu untuk kelenturan gaya maksimum. Apa sahaja yang paling sesuai untuk anda – semua suhu diuji dan terbukti untuk gaya yang sihat. Plat terapung membuat gaya lebih pantas dan hasilnya lebih sekata. Suhu permukaan sejuk untuk pengendalian yang selamat dan gaya yang mudah. Masa pemanasan cuma sekitar 60 saat!

Gamma Piu Professional Hair Straightener – GMP303

RM340.00

Rainbow Sky-Blue. Ia dilengkapi dengan pelat terapung, tetapi yang sangat kami sukai adalah teknologi Antistatik Pelangi. Adakah anda pernah bertungkus lumus menguruskan rambut terbang? Tidak perlu lagi, kerana ciri ini akan menyelesaikan masalah untuk anda! Selain itu, pelurus boleh mencapai suhu tinggi 450 ° F sambil mempunyai tombol kawalan suhu sederhana. Kami juga menyukai butang kunci yang dapat menyimpannya dalam posisi tertutup ketika tidak digunakan, yang akan menjadikan penyimpanan lebih mudah untuk anda.

Choego Professional 2-in-1 Curling Iron and Hair Straightener – CHG901

RM249.00

Choego Professional 2 dalam 1 Curling Iron dan Pelurus Rambut. Menggayakan rambut dalam beberapa minit. Boleh membuat rambut keriting, gelombang retro, ombak longgar, ombak pantai, keriting melambung dan juga meluruskan rambut dengan sutera, gaya rambut bergaya yang menyeronokkan dapat dilakukan di rumah dalam masa kurang dari 10 minit! Pengawal haba suhu profesional 140 ° C hingga 220 ° C, memanaskan hingga 220 ° C dalam masa kurang dari 5 minit. Plat titanium perak nano. Prestasi seperti salon sejati, tetapan panas yang bervariasi memberikan semua jenis rambut kawalan penuh.

VINS Bliss Nano Hair Straightener

RM119.00

Salah satu pelurus rambut yang disyorkan terbaik di Malaysia ialah Pelurus Rambut VINS Bliss Nano, yang boleh digunakan untuk meluruskan atau melengkung. Memang, ia adalah peranti 2-dalam-1 yang berguna untuk mengatasi semua keperluan gaya rambut anda. Ia mempunyai lapisan seramik canggih dengan kandungan protein yang lebih banyak. Ini akan memberikan kilauan yang mudah pada rambut anda, sambil mengekalkan kesihatannya tanpa menimbulkan keriting terlalu banyak! Kabel kuasa yang boleh dipusingkan juga akan mengelakkan tali kusut.

See Also
dove intense repair mask

GHD Gold Hair Straightener

RM830.00

Pelurus rambut yang terbukti memberikan rambut yang lebih licin, lebih licin dan lebih sihat temui styler ghd gold® untuk mencipta gelombang longgar, ikal melambung dan gaya anggun berkilat. Menampilkan teknologi dwi-zon untuk prestasi premium, pelurus rambut ghd gold® dilengkapi dengan dua sensor panas generasi seterusnya, satu di setiap plat gaya, untuk mengekalkan suhu gaya optimum 185ºC dari akar ke ujung untuk kemasan halus di salon . Pelat terapung yang berkontur memungkinkan gaya yang cepat dan bebas cengkaman untuk kemudahan penggunaan, tidak kira jenis atau panjang rambut anda. Mod tidur automatik mematikan pelurus selepas 30 minit tidak digunakan.

Kemei Professional Hair Straightener – KM-531

RM109.00

Pelurus rambut KEMEI dengan 2 plat seramik, sesuai untuk membantu meluruskan rambut dengan berkesan. Kawalan suhu yang sesuai: suhu pemanasan (160, 180, 200, 220 Deg.C) mengikut jenis rambut anda. Membuat hasil dramatik pada rambut kering walaupun basah, yang cepat meluruskan, membalikkan, dan melengkung. Plat titanium seramik: Tanpa keriting, melindungi dan merawat rambut anda dengan berkesan, memberikan hasil yang lebih sihat. Pemanasan cepat dalam masa 30 saat. Perhatikan bahagian luar plat besi apabila digunakan, ia sangat panas dan boleh menyebabkan pembakaran.

CkeyiN Hair Straightener – HS299

RM116.00

Ciri mesra pengguna merangkumi panel yang mudah dikendalikan, suhu LCD dipaparkan, kabel kuasa putar 2m 360 °, switch yang boleh ditukar dan kunci penguncian pintar. 12 suhu laras gear dari 120 ℃ hingga 230 ℃ direka untuk memenuhi keperluan anda dan sesuai untuk pelbagai jenis rambut. Plat pemanasan yang lebih luas merangkumi lebih banyak rambut dalam satu hantaran, menjadikan rambut lurus lebih berkesan. Elemen pemanasan PTC dan plat seramik turmalin memastikan pemanasan pantas untuk mendapatkan rambut yang lebih halus dan licin, dan menghilangkan keriting pada masa yang sama.

Tak perlu risau, biarpun harga peranti ini boleh dikatakan agak mahal, namun aggaplah ia sebagai pelaburan jangka waktu yang panjang kerana ia pasti boleh dimanfaatkan selamanya. Jika anda tidak menggunakannya, mungkin kaum keluarga dan teman rapat boleh meminjamnya.

Happy shopping!

error: Content is protected !!