hadiah untuk ibu
Hadiah untuk ibu perlulah diberi bersesuai dengan keperluannya di samping memilih sesuatu yang disukainya.

Hadiah untuk ibu mestilah dipilih bersesuaian dengan keperluannya dan pastinya hadiah tersebut sesuatu yang disukai ibu. Rutin penjagaan kulit yang baik dapat menghasilkan kulit yang luar biasa dan awet muda.

Buntu untuk memilih hadiah apa yang terbaik untuk ibu anda? Jangan bimbang kerana kami ada penyelesaiannya. Jom lihat 10 hadiah yang sesuai untuk ibu anda sekarang!

SK-II Facial Treatment Pitera Essence Set

Tekanan dan faktor persekitaran lain boleh menjejaskan kesihatan kulit. Ibu anda layak untuk tampil cantik dan berseri-seri dengan SK-II Facial Treatment Pitera Essence Set.

Ia dilengkapi dengan tiga produk SK-II bernilai untuk dibelanjakan.

Facial Treatment Essence mengandungi lebih dari 90% Pitera, cecair penapaian ragi jenama yang mempunyai semua mineral dan vitamin penting untuk meningkatkan kulit yang bersinar sekaligus mengurangkan kedutan.

Facial Treatment Clear Lotion sangat sesuai untuk mengurangkan zon T berminyak, sementara Facial Treatment Mask sangat sesuai untuk melembapkan wajah anda.

SK-II Facial Treatment Pitera Essence Set.

Full Body Aromatherapy and Foot Massage

Setelah seharian mengerjakan tugas rumah tangga atau hari yang sibuk di tempat kerja, ibu anda berhak mendapat rehat, sebab itulah pakej urut khas ini menjadikan hadiah yang sempurna.

Sama ada ibu anda memilih untuk menjalani urutan aromaterapi Thai seluruh badan atau urutan kaki di Healthland, Renaissance Hotel.

Ini adalah pengalaman yang menyegarkan yang akan membuatnya merasa seperti baru.

Full Body Aromatherapy and Foot Massage

This Works : Sleep Plus+ Pillow Spray

Bantu ibu untuk merasai nikmati tidur yang lebih berbanding dulu! Penyembur bantal ini daripada ThisWorks disertakan dengan aroma nilam, lavender, dan kamomile untuk memastikan suasana yang santai dan harum sebelum tidur.

Malah terbukti dapat memperbaiki kulit, jadi ibu akan bangun dengan wajah yang berseri!

This Works : Sleep Plus+ Pillow Spray

Bliss Batik Spa Facial Care Set

Kotak set yang mengandungi produk seperti krim muka, skrub muka dan mask. Kotak dengan reka bentuk batik sangat cantik dan klasik sesuai untuk dihadiahkan untuk ibu.

Bliss Batik Spa Facial Care Set

The Body Shop Petal-Soft British Rose Pampering Essentials

Mandi dan melembapkan badan dengan aroma bunga mawar Inggeris yang menyegarkan dengan Petal-Soft British Rose Pampering Essentials.

Ibu anda dapat membersihkan badan dengan gel mandian pembersih atau sabun dan mandian badan Lily Bath.

Melembapkan badan dengan yogurt badan yang cepat menyerap dan krim tangan yang menghidratkan. Kotak hadiah yang dibungkus cantik ini sesuai sebagai hadiah untuk ibu anda.

The Body Shop Petal-Soft British Rose Pampering Essentials

Mario Badescu Spritz Mist and Glow Facial Spray Collection

Dengan koleksi penyegar ini, ibu anda akan memperolehi 3 penyegar aloe dalam 1 seperti cucumber green tea, herbs rose water dan chamomile lavender. Pastinya wajah ibu anda akan lebih segar dan lebih gembira.

Mario Badescu Spritz Mist and Glow Facial Spray Collection

Fresh Rose Hydration Set

Set ini merangkumi beberapa produk segar yang paling ikonik dan segar, seperti Rose Face Mask yang menghidratkan, Exfoliating Sugar Strawberry Face Wash, Hydrating Rose Toner dan Rose Moisturizer.

Fresh Rose Hydration Set

Saturday Skin No Bad Days Skincare Set

Satu set keperluan asas yang menyeimbangkan dan mencerahkan kulit di samping membantu proses pembaharuan semula jadi dengan kompleks peptida proprietari. Kulit ibu akan mencari anjal dan awet muda.

Saturday Skin No Bad Days Skincare Set

Set Pesona SAFI Rania Gold

Teknololgi SAFI Betox baharu untuk wajah yang kelihatan cerah dan muda sentiasa. Sesuai untuk dihadiahkan kepada ibu kerana set ini dipek dalam kotak emas yang cantik dengan 3 produk skincare.

Set Pesona SAFI Rania Gold

SUMBER

  • Sephora
  • The Body Shop
  • https://productnation.co/my/shopping/guides-gift-ideas/13493/mother-mum-gift-ideas-malaysia/
  • https://www.businessinsider.com/skin-care-gifts-mothers-day#a-rose-inspired-set-of-bestsellers-9
Summary
10 hadiah untuk ibu
Article Name
10 hadiah untuk ibu
Description
Hadiah untuk ibu mestilah dipilih bersesuaian dengan keperluannya dan pastinya hadiah tersebut sesuatu yang disukai ibu.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: