10 hadiah untuk ayah yang pasti menggembirakannya

hadiah untuk ayah

Memikirkan hadiah untuk ayah yang sesuai kadang-kadang memeningkan, penat mencari dari satu kedai ke satu kedai tapi tak semua kelihatan sesuai.

Jadi, kami bantu anda dengan senarai hadiah untuk ayah yang pasti menggembirakannya!

1. Shave2U

RM15.00

Pencukur premium dengan pelbagai ciri ergonomik pastinya memberi pengalaman baharu kepada si ayah kerana pencukur daripada Shave2U ini sangat berbeza dengan pilihan 3, 5 dan 6 bilah.

2. Activist Fragrance Kit for Men

RM209.00

Segarkan rutin mandi dengan keperluan hangat, berkayu dan pedas dalam set hadiah wangian lelaki kami. Bersihkan dengan Gel Mandian pembersih.

Segarkan diri dengan Deodoran dan Eau de Toilette kami. Dibungkus di dalam tin bergaya dan boleh diguna semula, ia adalah hadiah terbaik untuk ayah anda.

3. The Body Shop Gent’s Energising Skincare Set

RM161.50

Tingkatkan semula rutin penjagaan kulitnya dengan keperluan penting dalam kit penjagaan kulit lelaki The Body Shop. Membersih dengan mudah. Melembapkan. Rasa bertenaga.

Duo kami diperkaya dengan biji guarana dari Brazil dan biji kopi hijau dari Ethiopia.

Digandingkan di dalam beg peralatan mandian gabus yang bergaya dan boleh diguna semula, anda akan melihat ayah anda tersenyum ketika dia membuka hadiahnya.

4. Suunto M2 Fitness Watch

RM435.00

Suunto M2 mudah digunakan dan sesuai untuk pemula. Ia dilengkapi dengan ciri penjejakan aktiviti penting yang membolehkan anda memantau degupan jantung, masa dan kalori.

Dengan hanya seberat 40g, fitness watch ini ringan dan sesuai dengan selesa di pergelangan tangan anda. Jam tangan ini juga tahan air hingga 30 meter.

5. Classic stovetop espresso maker

RM87.50

Aksesori dapur klasik ini sangat sesuai untuk ayah yang penggemar kopi yang suka membawa pulang kopi berkualiti kafe.

Pembuat espresso Bialetti tidak hanya membuat kopi hebat, tetapi kelihatan hebat di kaunter dapur.

6. Key tracker

RM13.00

Ini untuk ayah yang selalu terlupakan keberadaan barangnya di sekitar rumah.

Kehilangan kunci kereta dan kunci rumah adalah sering berlaku, dengan adanya penjejak kunci ini masalah hilang barang bukan lagi masalah.

Bahagian terbaik mengenai penjejak kunci ini adalah ia boleh digunakan pada banyak perkara selain kunci – dompet, beg, basikal dan banyak lagi.

Apabila si ayah kehilangan kunci, yang harus dia lakukan ialah menekan butang untuk mencari!

7. Rawatan spa

RM109.00

Hanya sesetengah lelaki yang akan memikirkan untuk membuat janji temu spa untuk diri mereka sendiri, walaupun kita semua tahu memanjakan diri perlu untuk rehat sepenuhnya serta melegakan otot-otot yang letih itu.

See Also
oppo

Oleh itu, beri kejutan untuk ayah anda dengan membuat janji temu spa! Ayah yang terlalu banyak bekerja dan keletihan pasti akan menghargai satu atau dua jam rehat yang sangat diperlukan.

8. Burton Menswear London Essential Grey Stretch Suit Jacket

RM89.00

Suit readymade ini menjadikan hadiah yang sempurna untuk Hari Bapa. Terutama untuk ayah yang tidak mempunyai terlalu banyak suit.

Mempunyai satu dalam simpanan pastinya menjadi penyelamat ketika diperlukan untuk majlis korporat.

9. Jackbox 5 Pieces Set Gift Box

RM50.00

Jadikan ayah anda kelihatan kemas ketika keluar bekerja di pejabat. Kotak hadiah ini pada asasnya merangkumi setiap aksesori penting untuk pakaian rasmi lelaki: tali leher klasik, klip tali leher, manset dan sapu tangan.

Yang paling penting, harga berbaloi hanya dengan harga RM 50.

10. GoPro HERO5 Black Edition Action Camera

RM1167.00

Tangkap setiap aksi dengan kamera GoPro HERO5 Black Edition ini.

Sama ada untuk sukan ketahanan seperti berbasikal, mendaki atau bahkan terjun payung, kamera aksi ini dilengkapi dengan mod rakaman yang berbeza dari resolusi 720p hingga 4K.

GoPro HERO5 Black Edition juga menawarkan kebebasan untuk merakam video atau foto menggunakan tetapan automatik atau kawalan manual.

Setelah selesai, kongsikan rakaman di pelbagai peranti mudah alih seperti telefon pintar dan tablet melalui sambungan Bluetooth dan Wi-Fi kamera.

error: Content is protected !!