Now Reading
10 Contact Lense Harian

10 Contact Lense Harian

Contact lense harian

Contact lense harian selalu anda boleh dapati dalam bentuk pakai buang dan boleh diganti setiap hari. Malah seperti yang kita tahu contact lense digunakan sebagai pengganti cermin mata untuk penglihatan mata yang jelas untuk mengatasi rabun. Malah ada yang menggunakannya untuk tujuan kecantikkan.

Contact lense berwarna memberi anda penampilan baru serta mata hitam berwarna yang cantik. Manakala contact lense lembut digunakan untuk meningkatkan warna mata.

Artikle sebelum ini kami telah kongsikan tentang apa yang anda perlu pertimbangkan untuk membeli kanta lekap atau contact lense. Jadi selepas mengetahui serba sedikit informasi tersebut jadi melalui artikle ini, kami senaraikan contact lense harian untuk anda.

1. ALCON Freshlook Illuminate Daily (10 PCS)

RM29.99

Freshlook Illuminate adalah contact lense harian pakai buang daripada Alcon yang diformulasikan khas untuk meningkatkan kecantikan semula jadi mata Asia, memberikan rupa yang lebih natural untuk kegunaan harian.

2. Acuvue 1 Day Acuvue Moist (30 PCS)

RM98.00

Adakah anda mencari contact lense yang tidak perlu dibersihkan, sesuai digunakan untuk melancong serta inginkan kanta lekap yang mudah untuk pemakaian pertama kali?

Tapi juga inginkan contact lense yang tidak menyebabkan iritasi disebabkan anda memiliki mata yang sensitif dan mudah radang?

Rasakan pengalaman Acuvue Moist satu hari, kombinasi terbaik contact lense yang sangat baru setiap hari, selesa dan kegunaan.

Reka bentuk diinspirasi daripada mata menyediakan pemakaian luar biasa menggunakan teknologi dwi tindakan – ‘memberikan kelembapan’ dan ‘menghilangkan iritasi’.

Teknologi LACREON membentuk kusyen tahan lama yang lembap untuk mengekalkan kelembapan. Kajian telah menunjukkan kanta lekap membantu mengekalkan protein dalam lapisan air mata pada keadaan semula jadinya untuk mengelakkan iritasi.

3. Freshkon Alluring Eyes Daily (10 PCS)

RM29.00

Konsep bijak, contact lense kosmetik Alluring Eyes yang direka dengan cantik memberikan anda mata yang lebih besar dan berseri dengan cepat.

Mempertingkatkan kecantikkan semula jadi anda dan keyakinan dengan FreshKon Alluring Eyes. Memberikan anda penglihatan yang jelas agar anda kekal kelihatan memukau pada setiap waktu sehari.

4. BAUSCH & LOMB Soflens Daily Disposable (30 PCS)

RM56.00

Contact lense harian Softlens pakai buang digabungkan dengan keselesaan sepanjang hari yang luar biasa dengan penglihatan yang jelas dan ringkas, meskipun pada waktu malam.

Contact lense baru setiap hari tanpa memerlukan pembersihan harian, penyimpanan atau penjagaan. Pakai lens anda untuk sehari dan kemudian hanya perlu membuangnya.

Mempunyai ciri seperti memberikan penglihatan tajam, meningkatkan perbezaan, mengurangkan lingkaran dan kelembapan untuk keselesaan sepanjang hari.

5. CooperVision Biomedics 1 Day Extra (30 PCS)

RM64.00

Biomedics 1 Day Extra yang direka untuk memberikan pengalaman memakai contact lense harian yang semula jadi, selesa untuk anda.

Biomedics 1 Day Extra berbeza dengan Biomedics 1 day yang ‘lama’, ia memberikan anda keselesaan yang lebih baik dan kurang kering sambil mengekalkan ciri sama yang mudah lekap, kualiti penglihatan dan penggunaan yang mudah.

Direka untuk mempertingkatkan rasa keselesaan sepanjang hari. Naik taraf yang sangat baik untuk mereka yang menggunakan 1 day sebelum ini, permulaan yang baik untuk mereka yang masih baru dalam dunia kanta lekap atau pada pemakai contact lense bulanan yang inginkan perubahan kepada contact lense harian yang lebih memudahkan.

6. Miacare Confidence Color Daily (10 PCS)

RM54.00

Adakah anda sedang mencari contact lense harian berwarna yang membantu anda kelihatan bersinar – sinar dan menambah kilauan pada mata tanpa memberikan kesan buruk terhadap kesihatan mereka pada masa yang sama? Biarkan Miacare Confidence memberikan anda penyelesaiannya.

Dengan revolusi Miacare, teknologi silikon hidrofilik EautraSil meletakkan tanda aras baru dalam industri dengan penghantaran oksigen yang banyak dan menggunakan matriks titik pencetakan berwarna, Miacare Confidence memberikan anda keselesaan berpanjangan serta kecantikan Asia.

Kenapa memilih di antara kecantikkan dan keselesaan apabila anda boleh dapatkan kedua-duanya dengan Miacare Confidence? Dapatkan satu untuk anda dan mulakan pemakaian dengan kecantikkan semula jadi.

7. Freshlook ONE-DAY Color (10 PCS)

RM38.00

Contact lense Freshlook ONE-DAY adalah contact lense harian pakai buang, yang memberikan kemudahan tanpa penjagaan kanta lekap dan keselesaan contact lense baru setiap hari. Sesuai untuk pemakai yang jarang memakainya.

Pilihan yang ideal untuk individu yang alergik, kerana penggunaan sehari mengurangkan sebarang pembentukan debunga dan deposit lain. Contact lense Freshlook One Day yang boleh didapati dalam warna kelabu, biru, hijau dan hazel. Warna contact lense harian yang berbeza warna daripada warna mata anda.

8. ALCON Dailies Aqua Comfort Plus (30 PCS)

RM62.00

Dailies AquaComfort Plus adalah contact lense harian yang berkualiti tinggi daripada Alcon.

Teknologi yang mengaktifkan kerdipan yang memastikan mata anda tidak kering sehingga 12 jam sehari, meskipun ketika di dalam persekitaran dengan penyaman udara atau panas.

Reka bentuk yang sangat nipis pada sepasang contact lense anda, teknologi yang membuatkan kanta lekap anda sangat selesa dan mudah untuk dipakai.

9. 1 Day Acuvue TruEye (30 PCS)

RM127.00

Apabila anda memakai contact lense sepanjang hari untuk satu tempoh yang lama, pastinya anda inginkan mata anda dalam kesihatan mata yang baik selepas memakainya sepanjang hari. Betul atau tidak?

Dapatkan pengalaman mata yang sihat dan penglihatan yang jelas dengan contact lense 1 Day Acuvue TruEye yang lut udara.

Reka bentuk dan HYDRACLEAR 1 yang dipaten dengan teknologi yang menyimpan kelembapan membantu memastikan mata yang sihat pada keadaan semula jadinya sepanjang hari.

10. FRESHKON Daily (30 PCS)

RM39.95

FreshKon Daily adalah contact lense harian yang direka untuk penglihatan yang hebat, memberikan keselesaan berpanjangan dan memudahkan anda.

Setiap kerdipan dengan ketajaman penglihatan yang baik. Mulakan hari anda yang segar dengan Freshkon Daily.

error: Content is protected !!